Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
818.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CRDI Elantra Prime donanımla 47'ye satılırsa ilk müşterilerden birisi ben olurum.

Ancak ben Accent Blue Prime'a 43 isteyen Hyundai Assan'ın, Prime Avante için 50+ isteyeceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım...
  • arkadaslar arabanın boş modelleri gelemez öyle şeymi olur :) fiyat bazlarıda 40larda seyreder inşallah en fullü 50 bine kadar cıkabilir....yeni i40da yolda bu arabada güzel hem station hem sedan olarak gelcek galiba i40.. onunda fiyatı 40lardan başlar 55 bine kadar cıkabilir
  • Bence tasarım olarak inanlmaz güzel olmuş dış tasarımı
    fakat içi aynı oranda güzel değil ama kötüde değil.
    umarım uygun fiyatlarla gelir.
  • arkadaslar bende sizle aynı seyi dıorm . . ben full +full 45 derken benznlisinden bahsettim zaten . dizeli kesinlikle 50 olacaktır . ama ben hala bu arabanın 37 den başlıcaını idda edıorm cunku baz modeli donanım olarak accent blueden pek bi farkı yok . ki amerikadaki donanımlardan kısarlarsa . daha ucuz olması lazım .
  • accent blue ile farkını direksiyonun kalitesinden bile anlıyosun, 39dan başlar bence.
    haziranda geliyomuş duyduğum habere göre

YENİ HYUNDAI ELENTRA İLK OLARAK TÜRKİYE!DE
    Yeni Elentra, haziran ayından itibaren Avrupa’da sadece Türkiye pazarında satılmaya başlanacak. Seul Motor Show’da tanıtılan, 1.6 litre motorlu 132 beygir gücündeki araç 6 yıl aradan sonra Türkiye’de satılan ilk Elantra olacak kaynak;
    http://mavilim.net/resimler/araba-resimler/yeni-hyundai-elantra/#more-17700

• Eveet, dizelin bu yıl gelmeyeceği belli oldu. Hyundai'ye benden "elveda"...
  • Bu arada dolar nerdeyse 1,60 euro 2,25 seyredin zamları.Çıkana kadar benizli otomatiği olur bize 52 bin tl.Neye güveniyosam artık 53'e full megan'ı almadım bu ayın sonuda da teslim edeceklerdi, ah salak kafam benim
  • arkadaşlar bende blue veya ix20 almayı düşünüyom ama sene sonunu bekleyecem
    ama bayi aklımı çeldi, elentra da gelecek dedi. ama dış tasarım olarak iyi de iç o klima konsolu berbat geldi bana. blue nun kokpiti buna 100 basar. beleyelimde görelim bakalım. ama bluedan daha fazla olursa dizeli varsa tabi 45-50 arasında olur fiyatı sanırım. o zaman tabiki corolla alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mordal -- 12 Mayıs 2011; 21:20:43 >
  • bende bugün yeni accenti inceledim. eraya göre daha geniş ve daha konforlu. tabi elantra ile accent blue yi kıyaslamak elmayla armutu kıyaslamak gibi olur. elantranın c sınıfı olması nedeniyle malzeme kalitesi ve konforunun daha iyi olacağı kesin. bekleyip görmek lazım. 2008 corolla elegance (full olanı) kardeşimde var, daha önce 1996 model corollası vardı. eskisindeki serilik bunda yok diyor. pek de memnun değil.
  • benim arkadaşın babası 150 kusur bindeki corollayı(96 model)14 750 ye sattı yaw. bu nasıl iş
  • corolla 2. eli en çok prim yapan araç. 2008 corolla elegance ı kardeşim 2 yıl önce 34500 tl ye aldı. sıfırı 42000 tl idi. şimdi sıfırı 46000 tl. 35000 tl 2.el corollaya vereceğime 45000 tl ye sıfır elantra alırım. ayrıca yeni elantranın corolladan daha iyi olduğunu düşünüyorum. tabi tercih meselesi.
  • evet hyundai donanım konusunda mükemmel bence. zaten bende blue sayfalarında hyundai için kavga ediyorum. bu vw toytayı bizler başımıza bela ettik. donanım kısırı vw lere toyota gibi artaçlara bol bol para vere vere bir hal olduk.(ben hariç) corolla comfort extra 52500 tl. donanımı blue ile kıyaslanamaz bile. ama blue dizel 43 lira. arada 10 lira fark var. yani bende hyundaiden yanayım. ha 52500 lira olsa toyataya verimisinizi. yoook. o para olsa zatenhyunda ix35 cip var.
  • Valla bu da guzel,kardesi cerato da guzel.cerato ya dizel motor getirseler c sinifinda satislarini katlarlar bence.
  • benzinli full benzinli bas donanım arasındaki iç detaylardaki farklılıklar

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremertce

benzinli full benzinli bas donanım arasındaki iç detaylardaki farklılıklar

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

baz versiyonda direksiyonun sağı dolu solu boş çok saçma olmuş.
  • arkadaslar hepinize selamlar. 2006 model elantram var bu aracın ilk sahibiyim halen daha zevkle kullanmaktayım. aracı aldıgımda kampanyalı indirimli olarak 28.500 tl ye aldım 2005 yılının sonunda, bu aracı bu fiyata aldıgımda accent lerin fiyatı yaklaşık 21.000 TL civarındaydı aradaki fark 8000 TL civarında bu durumda accent blue bugün 36 bin TL civarında ise yeni elantra nın fiyatı tahminimce 44 000 TL - 46 000 TL arasında olacaktır. bende dört gözle yeni elantrayı bekliyorum. şuan kulladıgım elantra beni bir kez bile üzmedi aracımdan son derece memnunum ve hyundai elantrayı aynı model yılına sahip opel astra - Wv bora gibi araçlarla mukayese bile etmem .. forever elantra

• bu videodaki olayı ustalardan ögrenebilirmiyiz nedemek istiyo, iyi bişimi kötü bişimi merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juve_944 -- 13 Mayıs 2011; 22:54:15 >
  • abi araç ceviri yaptım km ve saate ;
    araç 90-100km hızda 5.5-5.8lt tüketiyo
  • elantra hakkında detaylı bilgi
    bazında cruise control manuelmiş
    detaylı elentrayı anlatan en iyi videolar
    videoların tamamı hyundai tarafından oluşturulmuş

Chapman Hyundai Scottsdaleyoutube
    2011 Hyundai Elantra: From the driver's seat part 2. Startup Navigation Demo and more
    http://www.youtube.com/watch?v=-4y_HVHnd0U&feature=related

2011 Hyundai Elantra: From the driver's seat. Startup Navigation Demo and more
    http://www.youtube.com/watch?v=GMoj-u7Hh0Y&NR=1

• elantra hakkında detaylı bilgi
    bazında cruise control manuelmiş
    detaylı elentrayı anlatan en iyi videolar
    videoların tamamı hyundai tarafından oluşturulmuş

2011 Hyundai Elantra: From the driver's seat part 2. Startup Navigation Demo and more
    http://www.youtube.com/watch?v=-4y_HVHnd0U&feature=related

2011 Hyundai Elantra: From the driver's seat. Startup Navigation Demo and more
    http://www.youtube.com/watch?v=GMoj-u7Hh0Y&NR=1

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.