Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
818.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet biraz ucar fiyatlar bayiler yeni arabalara cok fark koyuyor ama beklemek isteyen olursa bikaç ayda düşer fiyat gerilere...Yada pazarlık payı koyarlarsa 52 bin olursa 50bine alınır
  • arkadaşlar elantra haziranda geliyor.1.6 132 bg dizeli gelmiyor kesin bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: juve_944

biz bunların kıçlarını koruduk japonlardan bukadar vefasız olunurmu, biz olmasak bu arabaları zor üretirlerdi, o kadar kore gazimiz var, şehidimiz var, adam olsunlar bunlarıda yaz kardeş mailine.

Arkadaşım,Koredeki Türk askerlerinin görevi Amerikalı ve Güney Koreli askerlerin, Çin Halk Gönüllü askerlerinin saldırısı karşısında, ricat (geri çekilme) etmesini sağlamaktı, 24 Kasım 1950 tarihindeki bu görev neticesinde Amerikalı askerler yerine bizim askerlerimiz şehit ve gazi olmuşlardır.Bu fedakarlığı karşılığında Türkiye Nato üyesi olabilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyohas

arkadaşlar elantra haziranda geliyor.1.6 132 bg dizeli gelmiyor kesin bilgi

Blue da uyguladıkları taktiği uygulayacaklar.. İlk önce Benzinli gelecek , piyasada biraz satılacak sonra da CRDI motorlusunu getirecekler... CRDI gelmediği takdirde hiç bi şey olmaz istedikleri satış rakamlarına ulaşamazlar.. Kia nın Yeni Cerato da yaşadıkları hayal kırıklığı ve dibe vurmayı yaşarlar....
  • kardeş sonuçta wikipedi açıp yazmadım ben bunu önemli olan bunlar için şehit oldukmu olduk , gazi oldukmu olduk , korede biz bunların gözüünde ayrı bi yerdemeyiz evet iyi bir fiyat politikasını haketmiyormuyuz evet hakediyoruz demek istedigim sadece bu
    quote:

Orijinalden alıntı: şah_şehriyar

quote:

biz bunların kıçlarını koruduk japonlardan bukadar vefasız olunurmu, biz olmasak bu arabaları zor üretirlerdi, o kadar kore gazimiz var, şehidimiz var, adam olsunlar bunlarıda yaz kardeş mailine.

Arkadaşım,Koredeki Türk askerlerinin görevi Amerikalı ve Güney Koreli askerlerin, Çin Halk Gönüllü askerlerinin saldırısı karşısında, ricat (geri çekilme) etmesini sağlamaktı, 24 Kasım 1950 tarihindeki bu görev neticesinde Amerikalı askerler yerine bizim askerlerimiz şehit ve gazi olmuşlardır.Bu fedakarlığı karşılığında Türkiye Nato üyesi olabilmiştir.

• dizeli 1.7 lt vergi dezavantajı yüzünden hiç gelmeyebilir
  • arkadaslar mantık olarak bu aracın boşunun 37-38 den baslaması gerek ama kesinlikle 39.900 den başlatırlar . full de 44-45 olacaktır benzinli düz vites için . . ama donanımlarıda gormek lazım simdi diger ulkelerdeki donanımlardan kısarlarsa kimse o parayı vermez bu arabaya . ancak amerikadaki gibi koredeki gibi donanımlarla gelrse parasını hakeder . dandik bişi getirirlerse gider yeni astra veya yeni c4 alırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutella.0

arkadaslar mantık olarak bu aracın boşunun 37-38 den baslaması gerek ama kesinlikle 39.900 den başlatırlar . full de 44-45 olacaktır benzinli düz vites için . . ama donanımlarıda gormek lazım simdi diger ulkelerdeki donanımlardan kısarlarsa kimse o parayı vermez bu arabaya . ancak amerikadaki gibi koredeki gibi donanımlarla gelrse parasını hakeder . dandik bişi getirirlerse gider yeni astra veya yeni c4 alırm

Fluence Privilège 1.6 110 bg 46.000 TL den başladığına göre Elantra nın Full manuel şanzılanşısı 46 dan aşağı olmaz... Bir tarafta şekilsizlik abidesi Fluence , diğer tarafta yukarıdaki resimdeki araç.... Düşünün bi hangisini alırsınız...
  • ne yapalım alamazsak bile test sürüşü yaparız yeterki gelsin artık ya gercekten cok merak ediyorum yakından nasıl duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

arkadaslar mantık olarak bu aracın boşunun 37-38 den baslaması gerek ama kesinlikle 39.900 den başlatırlar . full de 44-45 olacaktır benzinli düz vites için . . ama donanımlarıda gormek lazım simdi diger ulkelerdeki donanımlardan kısarlarsa kimse o parayı vermez bu arabaya . ancak amerikadaki gibi koredeki gibi donanımlarla gelrse parasını hakeder . dandik bişi getirirlerse gider yeni astra veya yeni c4 alırm

Fluence Privilège 1.6 110 bg 46.000 TL den başladığına göre Elantra nın Full manuel şanzılanşısı 46 dan aşağı olmaz... Bir tarafta şekilsizlik abidesi Fluence , diğer tarafta yukarıdaki resimdeki araç.... Düşünün bi hangisini alırsınız...

hocam ben yazımda fluence den bahsetme geregi bile duymadm acıkcası katılıorm berbat bir araç . :) ancak otomobil zevk işidir . siz gidip elantraya 50 bin veririsnz dieri fluenceye . kimseyi eleştrmek dogru olmaz bu durumda. ancak sizin mantıgınza göre hyundainin kendne renaultıu baz alıp elantranında fluencede ii bir araç olduunu farz edersek full benznli manueli 50 bine satması lazm :) sizce öle bişi yaparlar mı... bence elantra fluence denen balon balıgından daha ucuz olacaktr . . sonucta rekabet var . bi marka diernden daha ii bir araç yapıp daha uygn fiyata satarsa pazar payını arttırablr . ben hala elantranın benznli manuel full modelinin maximum 44-45 bin olcaını dusunuorm . yada cok mu iyimserm bilemıorm . acıkcası bende elantra almayı cok istiyorm o yuzden hala beklemedeym yoksa gider c4 veya astra alırdım coktan . . dua edıorm benm dediim fiyatlarla gelmesi için . birde umarm gdi motolara lpg takılablıodr . yoksa benzndende bi darbe yicez . .

arkadaslar bu arada bugun 4 adet yeni accent blue taxi gördm . sanrm accentin kaderi bu taxi olmakdan kurtulamıcak hyundai boşu boşuna pahalıya satmasn şunu

• arkadaslar fiat bravo nun en fulu üstelik dizel 115 bg 300 torluk aracı 52 bin TL bence elantranın fiyatı 45 yı geçemez yoksa millet gider 50 bin tl ye opel astra alır hemde dizel rahat olun
  • quote:

arkadaslar fiat bravo nun en fulu üstelik dizel 115 bg 300 torluk aracı 52 bin TL bence elantranın fiyatı 45 yı geçemez yoksa millet gider 50 bin tl ye opel astra alır hemde dizel rahat olun

Opel astra demişin hem de dizel,sence 1.6 Crdi mi, 1.3 Cdti mi.
  • kardeş yeni arkadasım aldı 50 bin 400 tl 1.3 dizel yeni kasa opel astra -- fiat bravo açıp bakarsan sitesine en pahalı modeli 1.6 dizel olanı 300 torkluk araç 52 bin tl ye görürsün bunları baz alırsak dedigim gibi 44 bini geçmez elantra ... ayrıca 1.4 opel dizel olanı yabana atılcak bi araç deil gayet çekişi felan iyi diolar
    quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhun_ElantraXd

quote:

arkadaslar fiat bravo nun en fulu üstelik dizel 115 bg 300 torluk aracı 52 bin TL bence elantranın fiyatı 45 yı geçemez yoksa millet gider 50 bin tl ye opel astra alır hemde dizel rahat olun

Opel astra demişin hem de dizel,sence 1.6 Crdi mi, 1.3 Cdti mi.

• Yeni C4,yeni astra,yeni focus ve diğer yeni modellerin fiyat aralığı belli benim düşüncem dizel otomatik full elentranın en yüksek fiyatı 55 bin tl geçmez geçemez geçerse tutmaz diğer markalar tercih edilir artık daha fazlada fiyat mevzusunu konuşmaya gerek yok herşey ortada başlangıç fiyatı bilmem kaçtan başlar ama dediğim gibi dizel otomatik yeni elentra 55 bin TL yukarı çıkmaz çıkarsa kendi satışını baltalar iyi günler.
  • Bu arada ben bugun hyundai bayraktar otomotivden aldığım bilgiyi size iletiyim hyundai elantra sene sonu gelecekmiş haziran ayında gelecek denilmişti başka bayilerden dedim hayır sene sonuna sarktı dediler bilginize!
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgeTurk

Bu arada ben bugun hyundai bayraktar otomotivden aldığım bilgiyi size iletiyim hyundai elantra sene sonu gelecekmiş haziran ayında gelecek denilmişti başka bayilerden dedim hayır sene sonuna sarktı dediler bilginize!

fiyat konusunda sana katılıorm . benznli manuel full 45 bin olur max . . ama umarm senin dedigin gibi sene sonu gelmez. cunku cok bekledk bu arabayı
  • quote:

Bir eklemede ben yapayım. Olayın japonlar ile bir ilgisi yoktur. Savaş Korede geçiyor tamamiyle ve Çin destekli ve sonradan kuzey denilen kesimle - ABD-Türk destekli sonradan güney olarak adlandırılan kesim arasındaki bir savaştır. Genel olarak Kore savaşı olarak anılıyor...
    Ben yine de benden nefret eden avrupalının arabasını satın almak yerine beni seven Korelinin arabasını satın almayı tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuye -- 24 Mayıs 2011; 0:24:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EgeTurk

Bu arada ben bugun hyundai bayraktar otomotivden aldığım bilgiyi size iletiyim hyundai elantra sene sonu gelecekmiş haziran ayında gelecek denilmişti başka bayilerden dedim hayır sene sonuna sarktı dediler bilginize!

fiyat konusunda sana katılıorm . benznli manuel full 45 bin olur max . . ama umarm senin dedigin gibi sene sonu gelmez. cunku cok bekledk bu arabayı

Valla benim şahsi görüşüm sene sonu kasım -aralık gibi çıkmasının son kullanıcıya büyük avantajı olur ,çünkü haziran ayına girmemizle birlikte herkes tatil planlarını gerçekleştirmek için harcamalar yapacak çoğu kişide araba alacak veya eski arabasını yeni modeller ile değişmek isteyecek,yeni elantrayı inceleyen büyük bir kesim çok beğendi hem dış tasarımı olsun hemde sunduğu donanım ve motor seçenekleri ile eğer araç yaz dönemi içerisinde satışa sunulursa full modeli 55 bin TL rahat görür.Ancak yaz dönemine yetişmezde kasım-aralık gibi ülkemizde satışa sunulursa zaten büyük çoğunluk şuan citroen,ford,opel ve diğer markaların yeni modellerine yönelecek ve yeni araçlarını almış olacak,özetle büyük bir kesim yeni elantrayı beklemeyip başka markalara sahip olacak ve araba çıktığında yaz dönemi gibi yoğun bir istek olmayacak bu fiyatların daha makul seviyelerde olması anlamına geliyor.Yaz döneminde alacağınız full elantra 55 bin TL iken kasım-aralıkta alacağınız full model 52 bin TL veya biraz daha düşük olabilir.

Şuan kullandığım araç dizel 2008 model triptonik megan sedan ısıtma koltuk haricinde arabada herşey var park sensörü,dijital klima,yağmur sensörü,far sensörü,cam tavan, 6 cd çalar+mp3 çalar,vs kısaca arabam ve özelliklerinden gayet memnunum ben şuan kullandığım özelliklere yakın yeni model araba bakıyorum ve hyundai elantra birebir şuan kullandığım araç konforunda tabi full modelinden bahsediyorum renault gibi parçasıda ucuz ve hemen temin edilebiliyor ,elantra kullanıcılarıda arabalarından oldukça memnun okuduğum kadarıyla kısacası haziran ayında çıksa en fazla gider test sürüşü yaparım hemen almayı düşünmüyorum sene sonuna doğru almayı planlıyorum yukarda bahsettiğim sebeplerden hiç belli olmaz belki ikinci el bile alabilirim %55(ötv+kdv) vergi vermek işime gelmiyor herkesin gelmediği gibi !

Yazıma ek olarak hyundai amerika sitesinden limited versiyonu inceledim ama yine büyük ihtimal ne kadar çokta birebir aynı donanımlı aracın gelmesini istesemde bazı özelliklerden mahrum kalabiliriz full versiyonunda şans artık yapacak bişey yok bekleyip görücez .

Saygılar

• Evet arkadaşlar son haberleri alalım.
  • Ben vereyim son haberleri.Evet sayın seyirciler Elantra bomba gibi geliyor...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.