Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
818.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ceyhun_ElantraXd

Ben vereyim son haberleri.Evet sayın seyirciler Elantra bomba gibi geliyor...

Bomba gibi gelecem derken full+otomatik 45000 tl üstüne gelmesin de.Yurtdışı fiyatı nı biliyoruz hyundai...

Hyundai türkiyenin elinde patlar bomba valla
  • hyundai erdemir bayiden aldıgım bilgiye göre haziran ayı içersinde ülkemize gelecek ve üretimi ülkemizde olacakmış. aracı kac ay önceden bekleyenler varmıs büyük satış grafigi bekliyorlar. benimde dört gözle bekledigi bir arac GELSİN ARTIKKKKK

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU
  • ben en çok kırmızı rengini begendim fakat alırsam beyaz alıcam suanki elantram da kırmızı renk ama çok toz gösteriyor ve çizikler fena halde can sıkıyor beyaz olunca lokal boya yapılabiliyo ama metalik renklerde direk parçayı boyuyolar, renk konusunda sizinde görüşlerinizi öğrenelim arkadaslar.
  • Bu araç gerçekten uygun fiyattan sunarlarsa örneğin 35000 liradan başlarsa fiyatlar gerçekten satış grafiği çok çok yükseklerde olur, Bence accent blue'yi resmen bilerek baltaladılar accent erayı satmak için, Accent blue daha görmedim ben istanbul yollarında daha denk gelmedi nasıl yeni opel astra j kasa satmıyorsa accent bleu'da satmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tween25 -- 25 Mayıs 2011; 19:58:06 >
  • kafam karıştı, i30 dizel mi alsam elantramı alsam, ya da türkiye de üretilecek tamamen avrupa için üretilecek arabayımı beklesem :(
  • arkdasım ben senin yerinde olsam elantrayı beklerdim geldigi gibi alırdım bu arac gercekten cok tutulacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: juve_944

ben en çok kırmızı rengini begendim fakat alırsam beyaz alıcam suanki elantram da kırmızı renk ama çok toz gösteriyor ve çizikler fena halde can sıkıyor beyaz olunca lokal boya yapılabiliyo ama metalik renklerde direk parçayı boyuyolar, renk konusunda sizinde görüşlerinizi öğrenelim arkadaslar.

juve_944
    Senin elantran kaç model? Birde seni Hyundai Elantra fan klubüne davet ediyorum...
  • quote:

quote:

ben en çok kırmızı rengini begendim fakat alırsam beyaz alıcam suanki elantram da kırmızı renk ama çok toz gösteriyor ve çizikler fena halde can sıkıyor beyaz olunca lokal boya yapılabiliyo ama metalik renklerde direk parçayı boyuyolar, renk konusunda sizinde görüşlerinizi öğrenelim arkadaslar.

juve_944
    Senin elantran kaç model? Birde seni Hyundai Elantra fan klubüne davet ediyorum...

seve seve gelirim benim arac 2006 model, link atarsan sevinirim.

• Dün bayi ile görüştüm. Haziran ayında gelecek dedi.
    Ancak 1.6 benzinli motorla...
    Neden sorusunun cevabı yok. C segmenti araç piyasasının % 60 ı dizel iken hyundai neden böyle birşey yapar?
    İlerde getirirler mi acaba?
    Bir kaç aydır yurt dışı kaynaklı sitelerden aracı inceliyorum. Youtube'den videolarını seyrettim. Gerçekten güzel araç ancak dizel motorla gelmezse hayal kırıklığı yaratır. Hazır ellerinde 1.6 128 ps dizel motor varken dizel motorsuz satış zor olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail hoca -- 27 Mayıs 2011; 0:29:03 >
  • satılır hocam cruze bile satılmışken buda satılırr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

satılır hocam cruze bile satılmışken buda satılırr...

Arkadaşın dediğine katılıyorum benzinli motorla gelse bile satılır ancakkk hevesini alan arkadaşlar benzin fiyatlarıda böyleyken ve düşeceğini sanmıyorum ikinciel yeni elantra bolca görürüz.
  • quote:

quote:

quote:

juve_944

seve seve gelirim benim arac 2006 model, link atarsan sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_11152627/mpage_35/key_/tm.htm

• quote:

kırmızıdan devam et

• türkiye de üretileceğine dair söylentiler var, ya yeni i30 ya da elantra diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremertce

türkiye de üretileceğine dair söylentiler var, ya yeni i30 ya da elantra diye?

İnşallah Türkiyede üretilmez elantra.çünkü orjinal korede üretilen ile türkiyede üretilen arasında ufak da olsa kalite farkı mutlaka olur...
  • arkadaşlar hazirana 1 gün kaldı :), haziranad satılacak olsa mutlaka bayiler bilgi verirdi. bence elentra sene sonunu bulur.
  • Bugün bir bayi ile daha görüştüm. Haziran ortasında gelecek diye bilgi verdi. Ayrıca ilk etapta dizel motor yok. Sonrası için de bir açıklama yok.
  • gdi motor ve çift kavrama şanzıman gelecek miymiş?
  • evt (benimde aldığım bilgi bu yönde)
  • Haziran ayı içerisin de benzinli,yılın son çeyreği ise 1.6-128 bg dizel motor gelecek arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.