Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
818.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oquzdag

bayiyi aradım yeni elentra yarın gelecek dedi. fiyatlar belli değilmiş, shiftronic gelecek miş

Arkadasım yeni elantra yarın geliyor kesin dimi? hemen satışlara ve test sürüşlerine baslayacaklarmı? shiftronic gelecek demişin yok sa ilk etapta manuel gelmeyecek mi? Eğer bilgin varsa çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackElantra -- 7 Haziran 2011; 18:51:45 >
  • heyecanına hayran kaldım :) otomatik vitesli test aracı gelecekmiş satışlarına fiyatları belli olmadığından pazartesi başlanacakmış
  • arkadasım dediğin gibi çok heyecanlıyım artık gelsin su elantra yav alacam 1 yıl sonrada olsa alacam.Verdiğin bilgiler için çok saol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackElantra -- 7 Haziran 2011; 19:24:16 >
  • Bugün ben de bayi ile görüştüm. Birkaç gün içinde bayilerde olacakmış. 132ps benzinli motorla. Dizel motor yok....
  • Dizel Motor getirmedikten sonra Avante nin de kaderi , Cerato nun yeni kasası gibi olur.. Türkiye de tek motor seçeneği ile araç satılmaz bunu bi türlü anlamadı distirbütörler...
  • benimde aldığı bilgiye göre,daha dizelini getirmek için onay alamamışlar, alırlarsa en erken 2012 de gelirmiş. (bilgi hyundai türkiye)
  • arkadaslar elantra geldi http://www.facebook.com/media/set/?set=a.115549118534081.28431.106366352785691 burdan bakablrsnz ben yinede ekliim fotoları
    gls versıon bile cok guzel olmş amerikadaknden daha dolu gelmş

sis farı ve sinyal lambası var aynalarda

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

• way bee yanıyo valla :) ancak otomatik vites deil ayrıca blutooth telefon yok herhalde :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: juve_944

way bee yanıyo valla :) ancak otomatik vites deil ayrıca blutooth telefon yok herhalde :(

evet gorduunuz model baz olan gls yanlız ayrıca paketle ekleteblrz sanrm bluetooth u araç gayet ii gorunuo
  • @nutella.0
    Dostum suan heyecandan patlıyorum bu araç suan kesin tr de dimi am olarak nerdeee tam yerini verirsen sevinirim bide fiyatları soyledilermi???gls versiyonda deri direksiyon deri vites topuzu gibi özellikler varmı motor hakkındaa bilgi verirmisin?? heyecandan patıyomm.Dostum bu bilgiler bana ilaç gibi geldi her an geberebilirim heyecandan acil bilgilendirirsen çok sevinirimm dostum
    edit:virgül koymayı unnuttum heyecandan dolayıı...

• @nutella.0
    Dostum nerdesin yav.Heyecandan patlıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhun_ElantraXd

@nutella.0
    Dostum suan heyecandan patlıyorum bu araç suan kesin tr de dimi am olarak nerdeee tam yerini verirsen sevinirim bide fiyatları soyledilermi???gls versiyonda deri direksiyon deri vites topuzu gibi özellikler varmı motor hakkındaa bilgi verirmisin?? heyecandan patıyomm.Dostum bu bilgiler bana ilaç gibi geldi her an geberebilirim heyecandan acil bilgilendirirsen çok sevinirimm dostum
    edit:virgül koymayı unnuttum heyecandan dolayıı...

evet istanbulda lansmanı yapılıor bugun ancak moralinzi bozacak bi kaç haber vereblrm . fiyatlar beklediimzdende ucuk cıktı . . baz model 41.800 ancak full modelin fiyatı bilinmıor :) direksıon deri deil manuel vites :)

• ceyhun kardes iç mekan resmi şu sanrm sorularına daha net yanıt verir bu resim tekrar edıorm bu aracın fiyatı 41.800

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhun_ElantraXd

@nutella.0
    Dostum nerdesin yav.Heyecandan patlıyorum...

motor 1.6 132 ps
  • cruise control varmı bunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: juve_944

cruise control varmı bunda?

var hocam cruise control ve direksiondan mp3 kontrolu standart ama bence fiyat cok yuksek . 42 milyar baslangıc fiyatı olrmu hiç :S
  • aracın iç mekanı bence çok kötü...
  • valla fulu 50 ye yaklaşır dizelin baz fiyatıda en az 48 felan dizelin dolusuda otomatigi felan 56 ya yaklaşır çokk para çokkkk :(
  • Offffff offfffffff hyundai Hayallerimi batırdın 42 tl fiyatmı olur yav:(((( ne zaman kampanya falan olur ancak ozaman alırım....Bravo Hyundai hayallerimi batırdın....:(((((
  • yeni opel astranın fiyat politikasının aynını yapmışlar hayret bişey ya bunu alcama gider yeni astra alırım tüpümüde takarım buna tüpte takılmıomuş çok kötü :(
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.