Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
818.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

Benzinli full manuel 47-48000 otomatik ise 50000 civarı olucakmış... Ben accent blue nun neden pahalı olduğunu anladım. Accent bile 39000 TL Elantra bu fiyata normal desin millet diye...

Jetta ile aynı fiyat. LPG takılamıyor. Satma imkan ve ihtimali yok. Hele yıllık 7500 satışı rüyasında görür huyundayi

Her araca lpg ile binilecek diye bir kural mı var isteyen benzinli alır biner isteyende binmez mesela örnek vereyim wv nin TSI motorları lpg uygulanabiliyor mu? hayır ama millet biniyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

Benzinli full manuel 47-48000 otomatik ise 50000 civarı olucakmış... Ben accent blue nun neden pahalı olduğunu anladım. Accent bile 39000 TL Elantra bu fiyata normal desin millet diye...

Jetta ile aynı fiyat. LPG takılamıyor. Satma imkan ve ihtimali yok. Hele yıllık 7500 satışı rüyasında görür huyundayi

Türk tüketicisinin gözünde VW nedense Kriter araç olarak görülüyor.. Piyasa ya çıkan her araç mutlaka muadili VW araçları ile karşılaştırıl oldu..

Millet te bi tutturmuş Jetta çok satıyo çok satıyo.. Bakın bakalım bireysel satış kaç adet ??? Arkadaşlar satılan araçların % 80 i Filo kiralama şirketlerine satılan araçlar , bunlar çok beğenildiği tutulduğu için satılmıyor.... Gidin bakın bi yeni jetta nın plastik kalitesine ondan sonra karar verin kriter araç olur mu olmaz mı yeni gelen marka ve modellere...

Şimdi Blue geldi aracın onünde Hyundai amblemi var ya.. Artık içi kötü , kalite vasat , motor dandik bu para etmez diye sayfalardır linç ediliyor Hyundai firması ve Blue modeli..

Ben iddaa ediyorum bu araç aynı kasa aynı donanım aynı motor ile Hyundai Accent Blue olarak değil de VW Polo Sedan Bluemotion olarak gelse ve bu fiyatlardan satılsa bu VW sayfalarında ne methiyeler düzülür , işte aracın kralı geldi , C sınıfı almaya gerek yok bunu alın keyfini sürün diye serenatlar yapılırdı...

Biz toplum olarak ilk önce marka fanatikliğinden vazgeçmemiz lazım...!!!

• BIXI MAN sana katılıyorum bizim türk milleti markaya para veriyor.
  • +1
  • Chevrolet bile OPEL le beraber motorunu ürettikleri, Epica yı cıkırıyor ki, İnsignia kasasında ve türkiyeyi kasıp kavurur..
    Ayrıca Hyundai aciliyetle focustan önce türkiyeye elantrayı sürmesi lazım..
    yoksa i20 - fiesta da yaşadığı sıkıntıyı burda da yaşar
  • Jettayı falan sallayında,bu gdi motorlar eğer tsi motorlar gibiyse onlara lpg takılabiliyor, lpi denilen sistem.Bir de prins markası var biraz kazıkmış fiyatları istanbulda ki fuarda yeni nesil tsi gdi motorlara takılan ürünlerini tanıtmışlar yakında piyasaya çıkar, belki de çıkmıştır.Ancak ben videolarda izledim şehir dışı 5 litre şehir içi 7 litre tutturmuşlar, e bu da bana yeter zaten.

İşte şu sistem:
    www.prins.com.tr
    Otogaz D�n���m Sistemleri | LPG D�n���m Sistemleri - Prins
    http://www.prins.com.tr/icerik//9/49/Direct-Liqui-Max.aspx
    2011 yılında bir çok modele uygulanabilir olacaktır diye not düşmüşler.

Bu da diğer markanın sitesihttp://www.vialle.com.tr/ Ana sayfada bunu anlatmışlar.Yani kafanızı takmayın bu lpg işine ayrıca manifoldu da delmiyolarmış ve çok daha az kablolama oluyormuş tesissatta ki ben orasının burasının delinmesini istemiyordum iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 19 Nisan 2011; 21:16:27 >

• ya o fotolarda niye ole kapamışla gövdeyi ne iş
  • ben 40bine kadar olursa alıcam benznli manuel bazını, ama daha fazla olursa corolla aır gecerim..
    hyundai usa ve hyundai kore sitesinden de baktım manuelin içini göstern foto yok??
  • Dışı çok güzel, içi rezalet.
  • Sene sonuna doğru Ceed SW almayı planlıyorum; tercihimi değiştirebilecek tek otomobil Avante gibi görünüyor fakat ix20 ve Blue fiyatlarından sonra pek beklentim kalmadı Hyundai'den... Bu araç da tahminen uçuk fiyatlarla gelecek...
  • Amerikadaki incelemelerde 1.8 benzinli otomatik araç için ort.tüketimin 40 MPG(miles per galon) olduğundan bahsediyor. Bu da 5,88lt/100km yapıyor. Mükemmel bir değer. Bakalım bize hangi motorlar gelecek. Bu arada dış tasarım gerçekten çok albenili olmuş. Hyundai her yaptığı işte biraz daha üstüne koyuyor gerçekten.
  • bence 39.900 başlangıc fiyatı olacak ,,,,,,,,
    Çünkühttp://www.hyundaiusa.com/elantra/ sitesinde ix35 için verilen fiyatla bizim türkiyedeki oranladım, elantra nın fiyatını çıkardım
    yakıt-performans-donanım-kalite de şüphem yok ama
    tek sorun fiyat ve türkiye tutup tutmamasında
    çünkü tutmazsa yedek parca bulmak da almak da zorlasacak......... bekleyip görecez
  • accent blue içinde oranladım... 33.600 e denk geliyo ki dediğimi kanıtlıyooo
    Hyundai elantra 39.900 tl olacak Göreceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremertce

accent blue içinde oranladım... 33.600 e denk geliyo ki dediğimi kanıtlıyooo
    Hyundai elantra 39.900 tl olacak Göreceksiniz

Vallaha dediğiniz fiyata çıkarsa gayet iyi olur.Ancak şöyle bir durum var o fiyat benzinli otomatik prime donanım blue'nun fiyatı.Yani adam bir üst segment aracın en alt donanımına parayı verir,blue'ya o fiyatı vermez baltalar kısacası satışlarını.Bana kalırsa biraz üstüne çıkacaklardır.Bin ikibin tl gibi üzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

Dışı çok güzel, içi rezalet.

2011 yılının en iyi 7. iç tasarımı şeçilmiş.

http://galeri.arabam.com/Pages/Gallery/GalleryNews.aspx?Gallery=5512&Photo=7&news=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: garin

quote:

http://galeri.arabam.com/Pages/Gallery/GalleryNews.aspx?Gallery=5512&Photo=7&news=1

listeye bakacak olursan chevy cruze 3.

• Cruzenin iç tasarımı 3. olmusta nolmus uzun vadede görmek isterim ben cruze yi
  • Cruzenin iç tasarımı 3. olmusta nolmus uzun vadede görmek isterim ben cruze yi
  • http://galeri.arabam.com/Pages/Gallery/GalleryNews.aspx?Gallery=5512&news=1
    verilen linki iyi okursanız alfabetik sıraya göre ilk 10 araç seçilmiş. ne cruze 3. olmuş, nede elantra 7. olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garin
    quote:

Listeyi yapanların hoşuna gitmiş demek ki. Ben hiç beğenmedim.

Fikrim hala aynı. Rezalet bir iç tasarım.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.