Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
819.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: drmehmetkoo

Doğru isimlendirme bu resimlerde mevcut arkadaşlar

i40
     HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

i45 (Avustralya) veya Yeni Sonata (Amerika ve bazı diğer ülkeler)

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 28 Mart 2011; 1:51:49 >

• Benim için farkeden bir şey yok zaten bir sonatam var bekleyelim gelirse yenisine bakarız ki bana göre gelmesi yüksek ihtimal.Diğer türlü olursa da assan yanlış yapmış olur.Şu an için konuşursak ortada bir belirsizlik var sözü edilen yeni modellerin geliş tarihine yani yıl sonuna kadar ne söylesek boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6

Benim için farkeden bir şey yok zaten bir sonatam var bekleyelim gelirse yenisine bakarız ki bana göre gelmesi yüksek ihtimal.Diğer türlü olursa da assan yanlış yapmış olur.Şu an için konuşursak ortada bir belirsizlik var sözü edilen yeni modellerin geliş tarihine yani yıl sonuna kadar ne söylesek boş.

Sonata hakkındaki görüşlerin nedir hocam.. Bir kullanıcı olarak aracın hakkında yorumların nedir ??? Bence Türkiye piyasasında yeterince rağbet görmeyen ancak baktığınızda gerçekten çok kaliteli bir araçtır.. Ancak bizim milletin otomobil kültürü ezbere dayalı olduğu için kıymetini bilemedik bu araçların

Seat Toledo , Hyundai Elantra - Sonata gibi araçlar zamanında ülkemize geldiği donanımda gerçekten sundukları fiyata çok üst düzey konfor sunan araçlardı.

• Habertürkhthayat.haberturk.com
    Yeni Elantra'yı Avrupa’da ilk Türkler kullanacak!
    http://ekonomi.haberturk.com/otomotiv/haber/616541-yeni-elantrayi-avrupada-ilk-turkler-kullanacak

son haber bu elantra ile ilgili.Dizel seneye gelecek haber almışlar.İyi de bunu röportajda mı söylediler başka yerden mi bilgi aldılar bilemiyorum.Kısacası elantra da benim için yattı diyebilirim.Dolayısıyla alabileceğim donanımda ve tipte uygun fiyata bişey kalmadı,kaldık otobüse dolmuşa hey allahım

Bu da başka bir haber arkadaşlar elantra ile ilgili:

Bir kısmını kesip ekleyim.

Hyundai Assan'ın Yurtiçi Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Genel Müdürü Ümit Karaarslan, Hyundai markasının artık kara odaklandığını söyledi. 2010’da 49 bin araç sattıklarını, bu yıl ise 55 bin adetlik satış hedeflediklerini belirten Karaarslan, 'Hem satışlarımızı artıracağız hem de karlı olacağız. Hyundai'de eskisi gibi kampanyalar olmayacak. Antalya'da yaptığımız toplantıda yeni marka imajımızı ve yeni stratejimizi bayi teşkilatıyla paylaştık. Hyundai'deki taksi imajını sileceğiz' dedi.
    Karaarslan, yeni Accent'in Blue adıyla satılmaya başlanacağını, Türkiye'de üretilen Accent'in de Era adıyla satışına devam edileceğini dile getirerek, bu yılki satış hedefleri hakkında şuinları söyledi: 'Yeni Accent Blue'den 7.500 adet, haziranda Türkiye'ye getireceğimiz yeni Elantra'dan 7.500 adet satış planlıyoruz. Elantra'nın çok ilgi çekeceğini söyleyebilirim. Bu aracın 132 hp'lik dizel versiyonu ise 2012 yılında gelecek. Biz artık yeni ürünlerimizde doğru fiyatla çıkıp, sonradan büyük indirimler yapmak zorunda kalmayacağız. Karlı ve çok satan olacağız.

İncici arkadaşlar takılıyor olabilir buraya özet geçiyim

1- Taksici imajını sileceğiz.
    2- Accent blue ve Haziran'da gelecek elantradan toplam 15 bin adet satmayı planlıyoruz(2012'de 132 bg'lik dizelini getireceğiz elantranın)
    3- Baştan iyi fiyat geçireceğiz sonradan bir de indirmek için siteyi yenilemek zorunda kalmayacağız.Bir başladı mı fiyat güncelleme 3 gün sürüyor da

Durum budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 6 Nisan 2011; 0:43:49 >

• iki defa aynı bilgiyi atmışım hata sistemden benden değil,yani her zaman ki gibi suçu başkasına atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 17 Nisan 2011; 20:12:15 >
  • Bugün ankarada neziroğlu bünyesinde bir golf turnuvası ve brunch gerçekleştirildi bir nevi yeni blue'nun ankara galası icra edildi .Hyundai Türkiyenin başkanı yada ceo'su her neyse yeni elentranın türkiye lansmanının en geç mayısın 3. haftası yapılacağını söylemiş.Ben orda değildim bir programcı ahbabım var o aktardı bilgiyi.Dolayısıyla beklemeye devam ama fazla zamanı kalmadı.Hayırlısı olsun
  • İyi güzelde B segmentinde 1.4 benzinli motora ait aracı 40.000 TL'ye satmaya çalışan Hyundai , AVANTE ye bu gidişle 60.000 TL ister...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackgoldboy

İyi güzelde B segmentinde 1.4 benzinli motora ait aracı 40.000 TL'ye satmaya çalışan Hyundai , AVANTE ye bu gidişle 60.000 TL ister...

Doğru söze ne denir bilemiyorum.Arada sınıf farkı var bir kere bu en basit anlamda 10 bin tl farkettirir.Benzinliye kırk bin tl fark çektiler dolayısıyla üst sınıf benzinli otomatik 50 bin tl.Dizel otomatik 55 bin tl alt donanım, dizel otomatik üst donanım 58 bin tl gibi olur.Hyundai kısaca hava alır.Bizde bu kadar güzel ve kaliteli arabalara binmekten mahrum kalırız.
  • yeni accent blue yi denemedim ama, deneme sürüşüne katılanlar ve onların izlenimleri, benim netten incelemelerim sonucu şu kanaata vardım. accent blue, era dan çok daha iyi donanım ve kaliteye sahip. kasa olarak daha büyük ve görünüş olarak daha sportif ve modern olmuş. tabi bunların sonucunda b sınıfı blue nin fiyatının , 33bin tl den 39bin tl ye kadar olmasını gerektirirmi; tartışılır. bencede fiyat fazla. hal böyle olunca yeni gelecek elantranın fiyat aralığınında 45bin-52bin tl aralığında olacağını tahmin ediyorum. hyundai son zamanlarda kaliteli araçlar üretmeye başladı. insanımızda hyundai markasına olan önyargının yavaş yavaş silinmeye başladığını görüyorum. bu önyargının tamamen silinebilmesi için rakip markaların muadil araçlarına göre fiyatını biraz daha düşük tutmasının faydalı olacağını düşünüyorum.
  • şu arac ve yeni sonata gelsin başka birşey istemiyorum o zaman hyundai a boş laf atanları görücem nasılda arabaya hayranlıkla bakıcaklar
  • İnşallah Elantra da 60'dan başlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 18 Nisan 2011; 9:58:08 >
  • Elantra Coupe

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU
  • 1.6 CRDİ 128ps Elantra en üst donanım+manuel vites 50 bin olur tahminen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

1.6 CRDİ 128ps Elantra en üst donanım+manuel vites 50 bin olur tahminen..

ben focusla yarışır ve üst donanımlısı 55bini bulur diye düşünüyorum ne yazıkki..
  • Ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?
  • Hyundai assanı aradım Haziranda geleceğini söylediler araç çok güzel gelsin bi alacağım
  • Birde bu araç için en başta sadece benzinli geleceği , dizelinin 2012 de gelebileceği söyleniyordu bu konudada bilgisi olan varmı acaba?
  • Benzinli full manuel 47-48000 otomatik ise 50000 civarı olucakmış... Ben accent blue nun neden pahalı olduğunu anladım. Accent bile 39000 TL Elantra bu fiyata normal desin millet diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

Benzinli full manuel 47-48000 otomatik ise 50000 civarı olucakmış... Ben accent blue nun neden pahalı olduğunu anladım. Accent bile 39000 TL Elantra bu fiyata normal desin millet diye...

Jetta ile aynı fiyat. LPG takılamıyor. Satma imkan ve ihtimali yok. Hele yıllık 7500 satışı rüyasında görür huyundayi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.