Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
818.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 9997

2. foto

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

Bak işte ya.Ya yapma bana.Bunu beklemekten kenara ayırdığım paralar örümcek ağı bağladı.
  • deepnote arkdasım inş. alırsın allah gönlüne göre versin ilk yorumları senden bekliyoruz
  • quote:

deepnote arkdasım inş. alırsın allah gönlüne göre versin ilk yorumları senden bekliyoruz

Çok teşekkür ederim.Bu zamana kadar çok fazla araç kullandım.Ailem vasıtasıyla bir çok araca sahip oldum ama pek bir arabanın çıkmasını beklemedim doğrusu.Hem fiyatı hem kalitesi bana hitap eden bir araç olsun istiyorum.Çevremde hyundai kullanan çok, bizim şirkette eski yeni bir sürü accent var ve eralardan ben çok memnunum.Millet atlıyo zıplıyo diyor ama çok performanslı, ucuz,sorunsuz ve bol parçası olduğundan pek bahsetmiyorlar.Hatta bizim şoför arkadaşlar ufak tefek motor sorunlarını kendileri tamir ediyorlar o açıdan pratikte.Dolayısıyla eğer dizel otomatik çıkartırlarsa(ki gözümü kararttım 4 ileri otomatik dizel olsa bile alacağım) bütçeme uyarsa kesin alacağım.O arabaya o para verilir mi kardeşim diyenlere de nanik yapacağım

Not: O paraya passat cetta falan alın diyecekler çıkacaktır garanti ben şu kadarını söyleyeyim.Ben parayı sokaktan toplamıyorum.Bir arabaya(istediğim donanıma sahip bir arabaya), 60-70 bin tl veremem doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 14 Mart 2011; 18:45:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote
    quote:

deepnote arkdasım inş. alırsın allah gönlüne göre versin ilk yorumları senden bekliyoruz

Çok teşekkür ederim.Bu zamana kadar çok fazla araç kullandım.Ailem vasıtasıyla bir çok araca sahip oldum ama pek bir arabanın çıkmasını beklemedim doğrusu.Hem fiyatı hem kalitesi bana hitap eden bir araç olsun istiyorum.Çevremde hyundai kullanan çok, bizim şirkette eski yeni bir sürü accent var ve eralardan ben çok memnunum.Millet atlıyo zıplıyo diyor ama çok performanslı, ucuz,sorunsuz ve bol parçası olduğundan pek bahsetmiyorlar.Hatta bizim şoför arkadaşlar ufak tefek motor sorunlarını kendileri tamir ediyorlar o açıdan pratikte.Dolayısıyla eğer dizel otomatik çıkartırlarsa(ki gözümü kararttım 4 ileri otomatik dizel olsa bile alacağım) bütçeme uyarsa kesin alacağım.O arabaya o para verilir mi kardeşim diyenlere de nanik yapacağım

Not: O paraya passat cetta falan alın diyecekler çıkacaktır garanti ben şu kadarını söyleyeyim.Ben parayı sokaktan toplamıyorum.Bir arabaya(istediğim donanıma sahip bir arabaya), 60-70 bin tl veremem doğrusu

O fotografı ben çektim arkadasim sana sunu söyleyin araba resimden daha güzel ama sonata bambaşka bütçen uygunsa sonataya da bak derim inşallah gelir yakında Sizede

• Tipi olmuş sanki. Fiyatı nedir?
  • hayatımda gördüğüm en iğrenç iç mekan. insan utanır bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselsedat88

hayatımda gördüğüm en iğrenç iç mekan. insan utanır bea

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı, sen hayatında böyle iç mekan gördünmü bakalım. Aşağıdaki videoyu inceleyip öyle yorum yapın.

• video yu izledim ama yorumum hala aynı. gördüğüm en iğrenç iç mekan.

quote:

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı, sen hayatında böyle iç mekan gördünmü bakalım. Aşağıdaki videoyu inceleyip öyle yorum yapın.
  • arkadaşım sen hyundaiye karşı tamamen önyargılısın diye düşünüyorum. başkada bişey aklıma gelmiyor. merak ettiğim kendi aracının markası ve modeli nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselsedat88

hayatımda gördüğüm en iğrenç iç mekan. insan utanır bea

2008 sembollün içi daha iyi öylemi yani
  • 2008 symbol e bu araba kadar para veriyo olsaydım eğer symbol ün içi daha kötü derdim. bu araba ile symbol ün arasındaki fiyat farkını yazarmısın lütfen ?
    quote:

2008 sembollün içi daha iyi öylemi yani

ya şimdi kendi aracım ne alaka ?? iç mekan hakkında yorum yapmak için illa aracımmı olması lazım ??
    quote:

arkadaşım sen hyundaiye karşı tamamen önyargılısın diye düşünüyorum. başkada bişey aklıma gelmiyor. merak ettiğim kendi aracının markası ve modeli nedir.
  • o zaman iç mekanın neresini beğenmedin onu söylede bilelim. direk kestirip atmışsın. 25 yıldır arabalarla içiçeyim. bugüne kadar birçok aracı inceledim. yeni çıkan c sınıfı corolla, civic, megane vb. araçlarıda inceledim, yeni elantra için iç ve dış görünüşü ve dizaynı güzel araç diyebilirim. tabi senin iç mekan anlayışını çözemedim.
  • Ferrariman fotolar için çok teşekkürler,içimde ki heyecanı pekiştirdin.Sonata sanırım bize i40 olarak gelecek.Ancak motor hacmi yüzünden 60-70'e gelir ki yukarda o paraya jetta passat alamam dedim ama onu düzelteyim o fiyatlara araba alamam,alırsam da ancak yıkamak için kullanabilirim arabayı,benzin koyacak para kalmazGönül ister sonata/i40 olsun ama şartlar işte.
  • yok yani iç mekanın şurasını yada burasını beğenmedim desem ne değişecek abicim? Bilsen ne olacak ? ben sadece beğenmediğimi söyledim.
    göstergeleri, orta konsolu ( tipsiz bişey olmuş düğmeler falan ) bardak tutacaklarının olduğu kısmı ( sanki o bölgeye koyacak bişey bulamamışlarda en sonunda 2 tane delik açmışlar gibi ) beğenmedim yani :)

quote:

o zaman iç mekanın neresini beğenmedin onu söylede bilelim. direk kestirip atmışsın. 25 yıldır arabalarla içiçeyim. bugüne kadar birçok aracı inceledim. yeni çıkan c sınıfı corolla, civic, megane vb. araçlarıda inceledim, yeni elantra için iç ve dış görünüşü ve dizaynı güzel araç diyebilirim. tabi senin iç mekan anlayışını çözemedim.
  • bu aracın içini begenmeyen insanın arabası ne acaba. bunu içini begenmeyen vw nin içi hi. görmemiştir yada bir dacia ve renaultun. bırakın bu işleri
  • Aracı canlı olarak görmedim ancak videoda el freni kaplamasından stoplarına kadar kalite kokuyor bu sefer elantra sınıf atlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonatave6 -- 16 Mart 2011; 21:25:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote
    Ferrariman fotolar için çok teşekkürler,içimde ki heyecanı pekiştirdin.Sonata sanırım bize i40 olarak gelecek.Ancak motor hacmi yüzünden 60-70'e gelir ki yukarda o paraya jetta passat alamam dedim ama onu düzelteyim o fiyatlara araba alamam,alırsam da ancak yıkamak için kullanabilirim arabayı,benzin koyacak para kalmazGönül ister sonata/i40 olsun ama şartlar işte.

Hayırlısı oldun kardesim Allah gönlüne göre versin kazasiz belasiz inşallah
  • CoMMaNDeRCX;

Son zamanlarda gördüğüm en iyi incelemeydi. Teşekkür ediyorum

Bu donanımla (araçta olabilecek tüm ekstra donanımlar vardı sanırım) benzinli motorun 45.000 TL, dizelin ise 50.000 TL olacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Otomatik olarak bahsediyorum tabi. Manuelde ise 2000-2500 lira daha düşük olur bu rakamlar.

Abartma diyenler C sınıfı araçların fiyatlarına bakabilirler. Hyundai ix20 fiyatlarının 45.000 liralarda olduğu yerde gayet iyimser düşünüyorum hatta bence
  • quote:

bu aracın içini begenmeyen insanın arabası ne acaba. bunu içini begenmeyen vw nin içi hi. görmemiştir yada bir dacia ve renaultun. bırakın bu işleri

Herkes beğenmek zorunda değil,farklı görüşlere biraz saygı gösterelim lütfen.
  • Bu Hyundai ön yargılı yada baska marka araba kullananlar konuda tabiki ileri geri konuşur çekememezlik var Hyundai artık diğer markalardan çok iyi araba üretip daha ucuza satıyor. tabiki çok lüks arbalarla kıyaslamıyorum bir BMW bir Mercedes kalitesiyle boy ölçüşemez ama WV ile renault ile kapışır ve geçer :)

Birkere artık Hyundai çok iyi demesin Hyundai şimdi çok iyi arabalar çıkartabilir sebebi zamanında çok kötü arabalar çıkartmasıdır.Artık imajını değiştirmek için çok çok iyi arabalar çıkartmak zorunda yoksa o Hyundai ön yargısı milletde silinmiyeceğini biliyorlar , o yüzden bukadar güzel konforlu lüks arabaları makul fiyatlarla satıyorlar .. Bukadar donanımı babasının hayrına vermiyor tarihi değiştirmek istiyorlar e tabi buda bize yarıyor bazılarıda çekemiyor.

Hyundai artık imajını son 3 senedir anında değiştirdi , inşallah daha iyisini yaparlar yada daha iyisi için forumda görmüştüm Birisi BmW almış 5-20 mi miydi neydi :) hatta aatarında BMW amblemi vardı :) anlatıyordu gidin onu alın daha iyisi olarak yada lamb. felan bakının.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.