Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
818.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oquzdag

yeni jetta 1.4 tsi 160 lık dsg 57500 tl kaporasını verdikten sonra pazar günü yol üstündeki maslak hyundai de test ettim,

araç içi resmen "küçük oğlumun etrafa plastik mermi atan oyuncak robotunun kalitesinde"

bence 50 bin vermeyi göze alanlar yeni jettaya bir baksın. yada yeni astra 45-46 gibi 1.4t 140 hp As sport paket alınabiliyor. iç mekan 10 gömlek üstün yeni elentradan.

Hayırlı olsun hocam sonunda bir araca karar verebilmişsinizİnşallah memnun kalırsınız

Elantra eleştirisine abartılı olsa da katılıyorum.Daha aracın içine oturduğumda iğrenç bir plastik kokusu vardı.Ön konsolun alt kısmı ve kapıdaki plastik sert malzemeden yapılmıştı ve tırnakla dokununca berbat ses geliyordu.Bir de o sinyal silecek kollarını görünce araçtan hemen indimAracın dış tasarımı iyi olabilir ama içi hiçte iyi değil bence...

• full elantrada navigasyon hariç diğer dediklerinin hepsi var. bi şey hakkında yorum yapmadan önce bi zahmet araştırın, öyle yazın. bu araç hyundai değilde opel,toyota, vosvos tarafından üretilseydi bu alaycı konuşmaların hiçbirini yazmazdınız. sizi gidi marka fanatikleri.
  • mode donanımındaki plastik aksamın kalitesizliğine bende katılıyorum. tabi prime donanımını görmediğim için onda nasıldır, bişey diyemem. ama elantranın dış görünümünü ve iç dizaynını ben beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft19

full elantrada navigasyon hariç diğer dediklerinin hepsi var. bi şey hakkında yorum yapmadan önce bi zahmet araştırın, öyle yazın. bu araç hyundai değilde opel,toyota, vosvos tarafından üretilseydi bu alaycı konuşmaların hiçbirini yazmazdınız. sizi gidi marka fanatikleri.

Navigasyon hariç var tamam anahtarız çalıştırma da var extra.

peki 60000 tl niz olsa 57500 e dsg 160 hp jetta mı?50000 e yarı otomatik atmosferik benzinli elntra mı alırsınız?

Şimdi bana elantranın tipinin jetta dan iyi olduğunu söylemeyin lütfen.

Anlayamayanlara söyleyeyim "araba güzel ama fiyatının aracı değil"

• elantra vs jetta deyince yukarıdaki yorumlarda jetta ezip geçiyor
    peki
    elantra vs cruze karşılaştırmasına ne dersiniz üstadlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uozudogru -- 20 Haziran 2011; 17:47:03 >
  • arkadaşlar konuya artık adam gibi açıklama yapmak ihtiyacı hissediyorum.

ben kendimden örnek vereceğim.45.000 tl maksimum bütçem var.otomatik vites az yakan bir araç arıyordum.

Seçeneklerim arasında

Astra Cassic III
    Yeni Astra
    Peugeot 308
    Chevrolet Cruze
    Ford Focus vardı.

Astra classic in kasası artık eskidi ve kokpit tasarımı hoşuma gitmedi.Yeni astra ise motor o kasaya çok küçük geliyordu o kasayı kaldırmaz.peugeot 308 de çok sorun olduğu söylendi.ford focus ise ben istemedim.cruze ise belli başlı sorunları var dediler ve çok yakıyor.

geriye elantra kaldı.sonuçta bizimde belli bir bütçemiz var.gönül isterdi ki 60 kağıt verip insigniaya binmek.ama bütçe işte.45.000 e olabilecek en iyi arabayı seçmek zorundayım.
  • Jetta 55000 - 57000 Diyorsunuz fakat aracı 41000'e aldım o paraya jetta verin jetta alalım doğuş otoyu aradım adam 2012 dedi
    55000 vericem 2012 de arabayı alıcam . Wolksvagen kaliteli araç yapıyor kabul ediyorum fakat doğuş oto yaklaşımı ve fiyat politikası
    nedeniyle değerinden çok isteniyor o parayı jettaya vermem ; Tercih meselesi tabi. Elantra malzemesine kötü diyorsunuz fakat
    ben hala peşin hükümlü konuştuğunuzu düşünüyorum birkez oturup çok kötüdemek ve hemen inmekle araç değerlendirilmez
    bu arada ikinci elkonusunda umarım haklı çıkmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEJETA -- 20 Haziran 2011; 20:49:27 >
  • Bu arada yeni jetta koltuğunada oturmuşluğum var güzel fakat hastası olunacak kadar değil.
  • aynen katılıyorum.

bize 41.000 e versin jettayı alalım bizde.

ayrıca 65 i ben jettaya vermem.insignia dururken
  • ben subarucu olarak objektif yazacam.. elentra ve jetta kalite farkı tabiki olacak. ama bir gence hangisi gider derseniz elentra derim.. jetta ise 40 yaş üstü için iyi gider...
    Ne kadar para okadar köftede elentra o parayı sadece tasarımıyla hakediyor...hundai bu kadarını bile yapmışsa bize helal olsun demek düşür....Alanlara hayırlı uğurlu kazasız belasız sürmek nasip etsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 20 Haziran 2011; 21:04:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEJETA

Bu arada yeni jetta koltuğunada oturmuşluğum var güzel fakat hastası olunacak kadar değil.

Jetta nın Comfortline ile Highline donanımları arasında ciddi kalite farklı var işçilik olarak..
    Ayrıca Prime Elantra ile Comfortline Jetta arasında öyle aman aman bir işçilik farkı yoktur.. Bu haftasonu gittik testine fiyatına göre iyi araç...
    Ama VW Fanatikliği karşısında hak ettiği değeri göremiyor...
  • quote:

Jetta 55000 - 57000 Diyorsunuz fakat aracı 41000'e aldım o paraya jetta verin jetta alalım doğuş otoyu aradım adam 2012 dedi
    55000 vericem 2012 de arabayı alıcam . Wolksvagen kaliteli araç yapıyor kabul ediyorum fakat doğuş oto yaklaşımı ve fiyat politikası
    nedeniyle değerinden çok isteniyor o parayı jettaya vermem ; Tercih meselesi tabi. Elantra malzemesine kötü diyorsunuz fakat
    ben hala peşin hükümlü konuştuğunuzu düşünüyorum birkez oturup çok kötüdemek ve hemen inmekle araç değerlendirilmez
    bu arada ikinci elkonusunda umarım haklı çıkmazsınız.

Valla dostlar ben doğuş oto ve jetta nın,hem servis hem ürün olarak çok pahalı olduğunu düşünüyorum.

Jetta hayranlığı yapmıyorum.Kalitenin düştüğünü artık herkes biliyor zaten jetta da.

Ancak konu 7500 tl fark olunca jetta almalıyım gibime geliyor.En azından dsg ve 160 hp...

Elantra pahalı arkadaşlar kabul edelim.Ve de istediğimiz özelliklerde gelmedi araç,idareten bir motor ve şanzımanla geldi.

• Yav daha düne kadar hyundai bu Elentra Mitsubishi Carısma şasesinde üretiliyordu adamlar artık kendi şasesini ve tasarımını yapıyor ve artık kalitelide yapıyor. Bu sayfalarda bu kadar Hyundai tartışması yapılıyorsa demekki adamlar amacına ulaşmış ve marka olmuş.

Bu arabaların her tarafına işçiliğine falan laf söylenebilir ama şase rijitliğine metal kalitesine laf söyleyemeyiz. Çünkü adamlar endüstrinin kullandığı en iyi malzemeyi kullanıyor metal anlamında. Zaten bu yüzdende problemsiz araçlar. Bakımdan bakıma servise giriyor servis az olunca tabi mecburen satarken biraz pahalı satmalısınız yoksa nasıl kazanacaksınız kimse hayırına fabrika kurmaz ya.

BU araçlarında işçiliğinin almanlar kadar iyi olmasını beklemek ne kadar yol aldıklarını göstermiyormu, artık sadece işçilik kalıp hassasiyeti gibi çok elzem olmayan ince noktalarda takılmışlar demekki bir sonraki jenerasyonda bunlarda kapatılacak. Ama hyundai Grup olarak çok büyük bir firma Wv den falan çok daha büyükler ve kollarıda çok geniş, Kendi markalarını basmadan dünyaya deli gibi mal üretiyorlar, otomobil parçalarından uzay mekiklerine kadar. Dünyada ilk plastik motor üst kapağını yapmış ve Accent lere takmışlar, Seramik motorları FX Coupe lere takmışlar. Yani yapamazlar diye bir şey yok isteseler WV ürettiğinin çok daha iyisini yaparlar ama her işin bir gelişim taşı var insanların gelişimi algılaması ve kabullenmesi zaman alan bir konu böyle bir şey yapsanız kimseyi WVde daha iyi araç yaptığınıza inandıramazsınız. Tabuları yıkmak sabır ister sabrediyorlar her modelde kendilerini aşıyorlar bunu yapabilen bu kadar genç bir firma daha yok. Şu bu marka demeyim çünkü kendi çabalarıyla kendi öz yetenekleriyle bir başka markanın arkasına sığınmadan bu seviyeye gelen bir firma yok.

• AO kardeş lafı eğip bükmemek lazım, bizim amacımız iyi arabaya uygun fiyata binmek global pazarını uzay mekiğini ne yapalım.. cebinde 45 bin lira var hangi arabayı alırsın? seramik motoru plastik motor kapağını bulmuş olsa bize ne?

sanki hyundai assan forum yazarı gibi yazmışsın teknik bilgi üst seviyede şu sizinkilere ilet te fiyatları 5'er bin lira aşağı çeksinler en sonunda ben kore'ye mail atıp sizi şikayet edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

aynen katılıyorum.

bize 41.000 e versin jettayı alalım bizde.

ayrıca 65 i ben jettaya vermem.insignia dururken

• quote:

Orijinalden alıntı: uozudogru

AO kardeş lafı eğip bükmemek lazım, bizim amacımız iyi arabaya uygun fiyata binmek global pazarını uzay mekiğini ne yapalım.. cebinde 45 bin lira var hangi arabayı alırsın? seramik motoru plastik motor kapağını bulmuş olsa bize ne?

sanki hyundai assan forum yazarı gibi yazmışsın teknik bilgi üst seviyede şu sizinkilere ilet te fiyatları 5'er bin lira aşağı çeksinler en sonunda ben kore'ye mail atıp sizi şikayet edicem.

Hyundai firması ile uzaktan yakından bir ilgim yok, hyundai aracımda yok, hyundai nin avukatıda değilim. Hyundai nin almanlarla kıyaslanır hale
    gelmiş olmasına dikkat çekmek istedim. Elentranın neden pahalı bulunduğunu anlamadığım için o örnekleri verdim. Alman yaparsa pahalı olsada alınır Koreli yaparsa alınmaz sanki aynı demirden aynı teknoliden aynı aşamalarda geçerek üretilmiyor bunlar.

• Yanlış bilgiler vermişler arkadaşım sana ''peugeot 308 de çok sorun olduğu söylendi'' kimler söylemiş bilmiyorum ama 308 ile ilgisi olmadığı ortadadır, şu an peugeot'un 308'ler türkiyede servise en az gidenler arasındadır, inanmıyorsanız 2'el 2008 model satanlarada sorabilirsin, yanlış yönlendirmeler olmasın yok 308 al manasında söylemiyorum yanlış bilgileri ortadan kaldırmak için yazdım.
  • hocam peugeot lardan çok başım ağrıdı benim.ondan 308 i eledim.peugeot bana nasıl diyeyim kalitesiz geliyor tabii bu benim kişisel fikrim.

308 lerde doğrudur belki az sorun olabilir ama peugeot dan soğudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 20 Haziran 2011; 22:35:05 >
  • quote:

AO kardeş lafı eğip bükmemek lazım, bizim amacımız iyi arabaya uygun fiyata binmek global pazarını uzay mekiğini ne yapalım.. cebinde 45 bin lira var hangi arabayı alırsın? seramik motoru plastik motor kapağını bulmuş olsa bize ne?

Aslında lafı eğip büken sensin yorumları başından sonuna okuduğundan bile şüpeliyim , burada bir şirketin büyüyüp geliştiğinden
    nekadar yol katettiğinden bahsediyoruz seramik motor ve plastik motor kapağı yada farklışeyler... Bunlar gelişmek için küçük
    adımlardır şirket politikası savunulmuyor ; Global pazardan bahsediyorsun fakat aracın ödülleri silip süpürdüğünden haberinvarmı ?
    Wolksvagen Hyundaiden kötü denmiyor gelişmevar deniyor evet araç pahalı ve farklı alternatifler düşünülebilir fakat şans verilmezse
    araçlar daha oturulmadan karalanırsa büyük kayıp olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEJETA -- 20 Haziran 2011; 23:24:56 >

• quote:

quote:

Aslında lafı eğip büken sensin yorumları başından sonuna okuduğundan bile şüpeliyim , burada bir şirketin büyüyüp geliştiğinden
    nekadar yol katettiğinden bahsediyoruz seramik motor ve plastik motor kapağı yada farklışeyler... Bunlar gelişmek için küçük
    adımlardır şirket politikası savunulmuyor ; Global pazardan bahsediyorsun fakat aracın ödülleri silip süpürdüğünden haberinvarmı ?
    Wolksvagen Hyundaiden kötü denmiyor gelişmevar deniyor evet araç pahalı ve farklı alternatifler düşünülebilir fakat şans verilmezse
    araçlar daha oturulmadan karalanırsa büyük kayıp olur.

nerde lafı bükmüşüm ben vejeta bu forumda bu arabayı tek alan kişi sensin daha doğrusu sağolsun baban almış yoksa sana kalsa almayabileceğini başka arabalar düşündüğünü kendin yazmışsın. sende de olmasa bu forum bu kadar uzamazdı zaten. sen arabana 17" jant bir de güzel lovato lpg taktır güle güle gez.

bana ve burdakilerin %80ne göre o paraya o araba alınmaz kardeşim bu kadar basit.

Burda esas muhatabım da Hyundai Assan'dır. bu yanlışın farkına varsınlar artık.

Bunu elantra'yı beğenen ve almayı düşünen birisi olarak söylüyorum. tabi dizel otomatiği makul bir fiyattan gelirse bu saatten sonra benzinli arabaya binilmez bu ülkede. lpg'de bize uymaz..

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.