Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
818.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamanında bızden destek alarak ayakta duran korelıler bızı gectı keske bugun bu begenmedgımız o elentrayı bız utrebılsek keske bızımde kendı uretebıldıgımız wolkswagne hyundai ye mecbur kalmasak
  • sen sıkayetım var com u bı zıyaet et ne kadar dsg sanzıman arızası var bır bak ıstersen
  • Benim aracımda şu ana kadar (toplamda yaklaşık 7 ay ve 6.600km) bir sıkıntı yok, diğerleri beni ilgilendirmiyor artistlik yapmanın lüzumu yok, garantimi uzatarak ona göre önlemimi aldım, 4. seneyi doldurduktan sonra problem çıkaracağını sanmıyorum ki 5. senesinin sonunda da muhtemelen satılır.

senin altındaki araç nedir de bu ukalalığa sahipsin?
  • burası bır forum ısteyen ıstegını gıbı gorusunu belırtır ben alman arabasına bınecegıme gıder tataya bınerım daha ıyı en azından dogus otoya paramı kaptırmam buda benım gorusum
  • ayrıca sunu soyleyım wolkwagen benım gozoumde aldıgı parayı kesınlıkle haketmıyen bır araba fanatıklık yapmamnında luzumu yok tamammı
  • Burası bir forum, "Resmi Kurallar" çerçevesinde belirtilmese bile, görüşünü ukala bir tarzda değil, efendice, insan gibi belirtseydin benden de farklı bir tepki alırdın. Kaldı ki sen benim sorumu cevaplamamışsın, kısacası vermek istediğim mesajı da anlamamışsın. Bak bakalım, şikayetvar.com'da kaç tane Tata şikayet başlığı var? En sorunsuz olarak bilinen markalarla ilgili insanlar neler neler demiş(bkz: Toyota, honda, mazda vb.) kısacası arıza bakımından şikayetvar.com benim için bir KRİTER değil.

VW firmasına alternatif olarak TATA'yı görüyorsan, forumda yazacağım 3-5 kelimenin hiçbir faydası yok, tartışma yapabilmek için karşıdakininde senin seviyende olması ve seni anlayabilmesi gerekir, sende bu basit nitelikleri göremiyorum, cevap yazma sebebim de karşımdaki ne kadar artist olursa olsun, gösterdiğim saygıdandır. Son olarak hangi cümlelerim fanatizm içermiş belirtirmisin? Forumda fanatizm yapmak yasak, kurallarda açık ve net belirtiliyor, şikayet et bakalım sonuç ne olacak?

• sız fanatıksınız wolkswagen fana tıgı baska bısey degıl kusura bakmayında almanyada yasıyan bır cok akrabam var orada wolkwageın donupte uzune bakan yok buraya tatıle gelen tum gurbetcılerın altında ya mercedes ya bmw var wolkswagni bu kadar abartmaya gerek yok wolswagen sonucta almanyanın sahını bana gore bana katılır ve ya katılmazsınız bu sıze kalmiş ayrıca arabam yok ama alıcak olsam tercıhım ya mazda yada hyundai olur herkesın zevki farklıdır
  • şikayetvar.com gibi buraya gelen almancılar da benim gözümde bir kriter değil Yiyorsa gelsinler burda benim çektiğim zorluklara katlanıp, VW alabilecek konuma gelsinler, hala Şahin kıyaslaması yaparlarsa eğilir saygı duyarım.. Yine de belirtmem lazım: Almanya'da en çok satılan ilk 3 modelden ikisi Polo ve Golf. Passat da ilk 10da. Demek ki alım güçleri bu kadar yüksek olmalarına rağmen VW'yi de tercih edebiliyorlarmış (ki orada Passat alabilecek biri çok rahat bmw 320d sahibi de olabilir) Benim tercihim dama Merso-BMW den yana olurdu o ayrı.

almanyadaki türkler, VW hakkında daima eleştiri yapar, kötümserler, küçümserler, çünkü kendileri sormadan görme olup bir şekilde benim burada kolay kolay alamayacağım premium markalara sahip olmuşlardır. Çok güzel. Bende sana şunu sormak istiyorum, Almanya'daki Almanlar orada yaşayan Türkler hakkında ne düşünüyor acaba? Bu sorunun cevabı aynı zamanda senin akrabalarının şahin benzetmesiyle ÇOK PARALEL.

• tamam dostum tamam turkıyede wolkwagenden baska araba alınmaz
  • Tövbe estağfurullah yahu, böyle birşey mi dedim ben? alınır kardeşim, HYUNDAI de alınır, VW de alınır, Fiat da Opel de Renault da.. Bende alabilirim yarın birgün, kapısına dahi girmeyeceğim tek markalar ÇİNLİlerdir, oda güvenlik kriterlerini şimdilik karşılayamadıkları içindir. Hayır, yani ben birşey diyorum, sen alakasız bir sonuç çıkartıyorsun nedir olay, benle veya bu markayla alıp veremediğin?
  • Janjan, bu gidişle mermeri deleceksin
  • dostum sen wolkswagenın avukatımısın burası hyundai formu hyundai begenmıyorsan yazmazssın olur bıter
  • Güzel kardeşim, avukat değilim grafik tasarımcıyım.

VW firmasından herhangi bir gelir elde etmiyorum, Doğuş Otomotiv'le hiçbir bağlantım yok, çalışan tanıdığım veya akrabam yok. (Keşke olsaydı indirim koparırdık o ayrı konu). Burası OTOMOTİL GENEL başlığı altındaki forumlardan biri, kısacası yorum yazmak için HYUNDAI sahibi olmama gerek olduğunu düşünmüyorum ha çok istiyorsan alacak gücüm ve imkanım var sen merak etme. (aileden bağımsız bir şekilde) ben en başında senin saf milliyetçi görüşüne itiraz etmişim;

"ÇBİR katkısı yok, ona ödediğim vergi aynı, Almanya'dan ithal edilene de aynı.. E o zaman ne bu saf duygular? Ayrıca şöyle örnek vereyim: Toyota'nın ürettiği

Auris
    Verso gibi modeller Türkiye'de yüksek bir satış hacmine sahip değil, bunu çekik gözlü abilerimiz de biliyor, olay sadece UCUZ İŞGÜCÜ VE ARAZİ TEŞVİĞİ. Bu kadar! Başka bir açıklaması yok. Herkes bu mantıkla Renault Fluence alsın o zaman. Yahu kapitalizmin zirveye vurduğu bir dönemde, elin yabancısı senin-benim menfaatimi niye düşünsün? Inanın kaç işçi çalıştırcaz bunlara maaş bağlayacağız falan bunlar umurlarında değil.

Yarın birgün VW'de fabrika açsa benim gözümde birşey değişmeyecek. Çünkü fiyatlandırmasında herhangi bir değişiklik olmayacak. Hyundai burda Era üretiyorda noluyor? insanlara salak gibi C segmenti bu efendim diye yedirmeye çalıştıkları Accent-blue ve elantra ateş pahası. VW de pahalı kabul ama ikisini aynı kefede kimse kusra bakmasın 2011 senesinde HENÜZ değerlendiremiyorum.
    "

bu yazıda herhangi bir fanatizm görüyor musun?

@jay jay justified: mesajı algılayamadım? kimseye vw aldırmaya çalışmıyorum, vw markasını körü körüne savunmuyorum, bu adam birşekilde konuyu oraya getirdi!? bende anlamış değilim? Yahu açın bakın Jetta-Fluence başlıklarında bile yediği zamlardan dolayı Fluence alınmasını önermiş bir insanım. Favori modelim sorulduğunda Golf deği Giulietta diyen birisiyim, Astra classic için zamanında sıraya girmiş birisiyim.

• bak arkadasım ben dedmkı bugun param olsa woklswagen ve opel almaktansa hyundai yi tercıh ederım dedım ne var bunda ya sabır
  • Tamam arkadaşım, aynı dli konuşuyor olsakta birbirimizi anlayamayacağız tartışmanın alemi yok. Konu sahibinden de gereksiz kirlilik için özür diliyorum.
  • arkadasım aslında ben sızın sahsınıza bırsey soylemedım neden cevap verme ıhtıyacı duydunuz anlamadım turkıyede uretılme olayına gelınce araba yedek parcaları ucuz olur ıthal araca yanı bır arabanın aynasına 20 lıra vermek ayrı 60 lıra vermek ayrı neyse uzatmaya gerek yok
  • ortalık yine karışmış
  • Sakin olun şampiyonlar
  • arkadaşlar peguat son yıllarda niye atak yaptı tabiki dizayndan niye farklı göze hoş gelen otomobiller üretti demekki dizayn çok önemli elantra dizayn olarak çok güzel insanın bile kasasına bakıyoruz ambalaj iyiyse kızlar pas veriyor siz elantraya niye pas vermiyorsunuz ikincisi dizayna önem vermeyen firmalar kendini geliştirsin ne öyle alman arabaları olgun yaşa hitap ediyor kaliteli olabilir ama estetik o kadar iyi degil elantraya bakınca şöyle insanın içi açılıyor yalanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaylis

arkadaşlar peguat son yıllarda niye atak yaptı tabiki dizayndan niye farklı göze hoş gelen otomobiller üretti demekki dizayn çok önemli elantra dizayn olarak çok güzel insanın bile kasasına bakıyoruz ambalaj iyiyse kızlar pas veriyor siz elantraya niye pas vermiyorsunuz ikincisi dizayna önem vermeyen firmalar kendini geliştirsin ne öyle alman arabaları olgun yaşa hitap ediyor kaliteli olabilir ama estetik o kadar iyi degil elantraya bakınca şöyle insanın içi açılıyor yalanmı

peguat dediğin şey pejo ise ve de güzel dizayn yapıyorsa zevkler ve renklerin tartışılamayacağı bir kez daha ortaya çıktı.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.