Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
819.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurdavran

quote:

Orijinalden alıntı: car_mat

bu aracın dış tasarımını neye göre beğendiniz ben çözemedim.. toyota corrolla ile mazda3 sedanı karıştırmış özenmeden bezenmeden piyasaya sürmüş.şöyle tarafsızca bir bakın araç size güven hissi veriyor mu?ben hyundai yim ben basitim diye resmen bağırıyor size araç..birde bu koreliler sanayide atılımdalar tmm iyide açın hyundainin sitesini kum gibi araba var arkadaş her sınıfta bir model benimse onun üzerine yoğunlaş onu geliştir..açıkcası insanların niçin hyundai ye mesafeli yaklaştıklarını anlamaya başladım.
    ÇİN--JAPONYA arasında kalan koreliler eğer bu politikalarına devam ederlerse kaliteleri japonyadan çok çine doğru kaymaya başlıycak...

Arkadaşın dediğine göre çarpışma testlerinden 5 yıldız almış.Amerika'da sürüyle ödül almış.Güven hissine gelince arabanın heybeti bile güven hissi veriyor.Arabayı henüz almayan herkes ve Hyundai kullanmayanlar zaten tarafsız yorum yapıyorlardır ki ben de öyleyim.Mazda3'ü bilmem ama Toyota Corolla'yla kıyaslamam bile.Şimdi şu iki arabaya bakın hangisi daha çekici ve özgün?

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

Tabi zevkler ve renkler tartışılmıyor; ancak ben şahsen Toyota'da özgün bir tasarım göremedim.

valla üstad kbakma corolllanın tasarımına özgün değil demek büyük haksızlık olur üstelik resimdeki makyajlı kasa değil . son derecede özgün bir tasarımı var..ama yüzü eskidi ona katılıyorum.elantra daha dinamik duruyor..sen özgün derken daha önce corollaya benzer bir araç gördün mü? şöyle şöyle bir araç var toyota onu makyajlamış corolla diye sunmuş diyebileceğin bir araç modeli fln var mı?.zaten dışa çıkık farları ilk koyan da toyota oldu benim bildiğim kadarıyla ..hangisi özgün dersen ben yine toyota derim sana ha aracı seviyor muyum bana hitap etmiyor o ayrı ama hakkını yemeyelim toyotanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi car_mat -- 24 Haziran 2011; 15:05:43 >

• bunun da dizelini 50 civarından sunarsa hyundai pazarda rekabet diye bişey kalmaz ..bütün c sınıfı araçlar aynı fiyat oluyor vw hariç...
  • quote:

valla üstad kbakma corolllanın tasarımına özgün değil demek büyük haksızlık olur üstelik resimdeki makyajlı kasa değil . son derecede özgün bir tasarımı var..ama yüzü eskidi ona katılıyorum.elantra daha dinamik duruyor..sen özgün derken daha önce corollaya benzer bir araç gördün mü? şöyle şöyle bir araç var toyota onu makyajlamış corolla diye sunmuş diyebileceğin bir araç modeli fln var mı?.zaten dışa çıkık farları ilk koyan da toyota oldu benim bildiğim kadarıyla ..hangisi özgün dersen ben yine toyota derim sana ha aracı seviyor muyum bana hitap etmiyor o ayrı ama hakkını yemeyelim toyotanın

Benim özgün olmasından kastım aslında diğer arabalardan ne derece farklı olduğu.Yani özgünlüğünün sınırları.Şu arabaya benziyor diyemem; ama diğer arabalardan şu yönüyle daha çekici de diyemem.Elantra'ya gelince bana her yönüyle farklı bir araba gibi geliyor.tabi dediğim gibi bu zevk meselesi.Zaten milletimiz sevmese toyota bu pazarda bu kadar kalamazdı.

• insanlar arabalar üstüne kendine kutsallar oluşturmuş japon alman ilerde görürsünüz volksvagen birinci olacagım diyor ama hundai liderlige oturacat çünkü almanlar biraz yavaş gidiyor hundai bu sene iki model sürdü ford focusu altı ayda anca getirdi adamlar daha gelmeden eskidi ruhu onun üstüne iki model sürdü hundai alman diyorsunuz jettada esp standart degil sadece dsg olanlarda standart hundai blue de 33 binlik arabaya koymuş siz kraldan çok kralcı olursanız adam esp yi standart koymaz hangi 33 binlik arabada esp standart o övdünüz almanlar sizi satıyor demekki yigidi öldür hakkını yeme bmv daha yavru 1,6 115 hp motor kullanıyor hundai 1,6 230 hp motora geçti tıpkı samsungun nokia ya sol çektigi gibi hundaide digerlerine sol çekiyor kutsadıgınız şirketlerin kutsallıgı yıkılıyor kim bize iyi hizmet ediyorsa onu takdir edeceksin 45000 tlik arabaya esp koymayanları degil

• toyota corollanın tasarımı benim hiç hoşuma gitmiyor.

benim listem şöyle

1-opel insignia
    2-hyundai elantra
    3-chevrolet cruze

• quote:

quote:

quote:

bu aracın dış tasarımını neye göre beğendiniz ben çözemedim.. toyota corrolla ile mazda3 sedanı karıştırmış özenmeden bezenmeden piyasaya sürmüş.şöyle tarafsızca bir bakın araç size güven hissi veriyor mu?ben hyundai yim ben basitim diye resmen bağırıyor size araç..birde bu koreliler sanayide atılımdalar tmm iyide açın hyundainin sitesini kum gibi araba var arkadaş her sınıfta bir model benimse onun üzerine yoğunlaş onu geliştir..açıkcası insanların niçin hyundai ye mesafeli yaklaştıklarını anlamaya başladım.
    ÇİN--JAPONYA arasında kalan koreliler eğer bu politikalarına devam ederlerse kaliteleri japonyadan çok çine doğru kaymaya başlıycak...

Arkadaşın dediğine göre çarpışma testlerinden 5 yıldız almış.Amerika'da sürüyle ödül almış.Güven hissine gelince arabanın heybeti bile güven hissi veriyor.Arabayı henüz almayan herkes ve Hyundai kullanmayanlar zaten tarafsız yorum yapıyorlardır ki ben de öyleyim.Mazda3'ü bilmem ama Toyota Corolla'yla kıyaslamam bile.Şimdi şu iki arabaya bakın hangisi daha çekici ve özgün?

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

Tabi zevkler ve renkler tartışılmıyor; ancak ben şahsen Toyota'da özgün bir tasarım göremedim.

2006 yılının tasarımı ile 2011 tasarımını karşılaştrıp 2011 daha özgün demek nasıl bir bakış açısıdır anlayamadım. 5 senedir yollarda göre göre özgünlüğü kalmadı arabanın ama hyundai hala daha toyota'nın yanına yaklaşamaz!

• quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

toyota corollanın tasarımı benim hiç hoşuma gitmiyor.

benim listem şöyle

1-opel insignia
    2-hyundai elantra
    3-chevrolet cruze

c sınıfı tasarım tartışıyoruz insignia d kategoride..
  • yani corolla 2006 yılında ilk çıktığı zamanlar geçtiği yerde dönüp kafasını çevirip bakmayan yoktu..özgünlük bence budur..birde siz beğenmeyebilirsiniz ama ben golfün içini dışını çok başarılı buluyorum tasarım anlamında arka tarafı biraz basit ama onun gerisinde çok köklü ve özel bir tasarıma sahip..bakalım elantranın fiyatını uygun tutarlarsa bence kendine yer edinmesi zor değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi car_mat -- 24 Haziran 2011; 18:37:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uozudogru

2006 yılının tasarımı ile 2011 tasarımını karşılaştrıp 2011 daha özgün demek nasıl bir bakış açısıdır anlayamadım. 5 senedir yollarda göre göre özgünlüğü kalmadı arabanın ama hyundai hala daha toyota'nın yanına yaklaşamaz!

Öncelikle Toyota Corolla'yı bu arabayla kıyaslama konusunu ben açmadım..Arkadaş Toyota Corolla daha iyi deyince ben de bence Elantra daha iyi dedim.Bir araç özgünse (tabi bu araç özgün olayım derken iğrenç bir tasarıma bürünmemişse) yüzü eskimez.Demek özgün bir araba değil ki artık kimse bakmıyor.O zaman Honda Civic'e herkes neden hala hayranlıkla bakıyor?Halbuki onun tasarımı da eskidi.Hem madem 2006 tasarımı niye yeni bir tasarım yapmıyorlar?Yeni bir tasarım yapmadıkları için kıyaslama yapmayalım mı?Kendini yenilesin o zaman Toyota.Şu an piyasadaki araçlar içinde tasarım olarak İnsignia'yı bir kenara koyarsam bana göre Elantra'ya yaklaşan bir araç yok ve emin olun ki 5 yıl sonra da insanlar Elantra'ya dönüp bakacaklardır; çünkü diğer firmaların tasarım yönünden bir atılım yapacakları yok.

• özür dilerim, alinti yaptigim site Ukrayna'dan...

test edilen arac 1,6 otomatik versiyon,..fren okey, motor yüksek devirde güclü ve sesli, motor+sanzuman
    uyumu orta, süspansiyon konforlu, genis bir aile arabasi...( tercüme : translate)

http://www.autocentre.ua/gallery/797/viewcategory/2/

http://www.autocentre.ua/gallery/797/viewcategory/1/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uozudogru

Öncelikle Toyota Corolla'yı bu arabayla kıyaslama konusunu ben açmadım..Arkadaş Toyota Corolla daha iyi deyince ben de bence Elantra daha iyi dedim.Bir araç özgünse (tabi bu araç özgün olayım derken iğrenç bir tasarıma bürünmemişse) yüzü eskimez.Demek özgün bir araba değil ki artık kimse bakmıyor.O zaman Honda Civic'e herkes neden hala hayranlıkla bakıyor?Halbuki onun tasarımı da eskidi.Hem madem 2006 tasarımı niye yeni bir tasarım yapmıyorlar?Yeni bir tasarım yapmadıkları için kıyaslama yapmayalım mı?Kendini yenilesin o zaman Toyota.Şu an piyasadaki araçlar içinde tasarım olarak İnsignia'yı bir kenara koyarsam bana göre Elantra'ya yaklaşan bir araç yok ve emin olun ki 5 yıl sonra da insanlar Elantra'ya dönüp bakacaklardır; çünkü diğer firmaların tasarım yönünden bir atılım yapacakları yok.

toyota belli peryotların dışında vursan yenilemez aracı..toyota çok titiz bir firmadır yeni kasa ne zaman çıkacak herkes bilir mesela auris artık hiç tutulmuyor ama toyota hala değiştirmiyor kasasını çünkü zamanı gelmedi daha..birde honda civic in de artık eskisi gibi hayranlık uyandırdığını ben zannetmiyorum ama tasarımı corolladan daha güzel tabi herneyse tasrım herkese göre değişir

• Hyundainin beğendiğim araçlarından biri.Tasarımı çok güzel.
  • ya göz var nizam var toyota corollanın tasarımı elantranın yanında hiçbirşey kalır.

corollayı elantra ile karşılaştırmak elantraya hakarettir.tasarım olarak corolla nerde elantra nerde..
  • Bu araç için siyah mı gider beyaz mı acaba,,

Test sürüşünde beyazı denedim ve gördüm ama siyahını almayı düşünüyorum, ama dünya gözüyle göremedim henüz siyahı, nasıldır acaba bu araca gitmis midir?

Bu başlıkta bir arkadaş da otomatik siyah var sanırım, başka canlı olarak duyan gören var mı ? yorumu olan?
  • Aracı almış bulunuyoruz arkadaşlar.

Gümüş gri mode donanımlı Otomatik vites versiyonunu aldık.Artı olarak komple kaput koruması boya koruması ve cam filmide yine hyundai tarafından yapılacak.
    Araç bir aksilik olmazsa en fazla 3-4 temmuz gibi elimizde olacak.

ben kendi jantını beğenmediğim için çelik jant almayı düşünüyoruz.
  • çoooook güzel araba olmuş lakin fiyatlar tüm markalarda olduğu gibi bundada saçmalamaya devam ediyor, bu nasıl bir furya anlamadım, millette gidip bu paraları veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

çoooook güzel araba olmuş lakin fiyatlar tüm markalarda olduğu gibi bundada saçmalamaya devam ediyor, bu nasıl bir furya anlamadım, millette gidip bu paraları veriyor

aynen katılıyorum birde rekabetten bahsediyorlar hepsi anlaşıp aynı fiyatları verdikten sonra rekabet neresinde bunun?o zaman bütün araba markaları toplansınlar bi plazada milleti ordan oraya koşturmasınlar bari nasılsa hepsi aynı fiyat
  • Çok çok gösterişli bir araba olmuş...
    Bende bugün marmariste gördüm ışıkta yanımdan gecti, heybetli ve şık...
    tabiri yerindeyse Hayvan gibi araba olmuş!..
    biraz da indirimli olsa neden alınmasın??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

çoooook güzel araba olmuş lakin fiyatlar tüm markalarda olduğu gibi bundada saçmalamaya devam ediyor, bu nasıl bir furya anlamadım, millette gidip bu paraları veriyor

Katılmamak elde değil
    +1
  • Dizelinin geliş tarihi ile ilgili bir bilgi var mı?
    2012 olarak bir kaç haber okudum ama neden bu kadar geç kalıyor ilginç?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.