Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
68
Favori
819.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WikiPedia sitesinde motorun 1.6 GDI olduğu belirtiliyor (DI) fakat ABD'de satılan motor 1.8 MPI. Türkiye'deki sitede motorun 1.6 MPI olduğu yazıyor. Biryerde bir hata var ama...

HYUNDAI yeni ELANTRA'yı yeni geliştirdiği "FLÜİDİK" (AKIŞKAN) tasarım tarzına göre şekillendirmiş. Bence oldukça da hoş olmuş. Tabi ABD'deki fiyat ile Türkiye'deki fiyat karşılaştırılamaz. ABD'de perfore deri koltuklar ve sunroof zaten olmazsa olmazlardan.
  • akışkan tasarım geçirgen fiyat politikası
  • quote:

Orijinalden alıntı: uozudogru

akışkan tasarım geçirgen fiyat politikası

• quote:

• Normal de 2013'e kadar gelmeyecek Dizel...Haa benzinli satmazsa eğer,satış grafikleri tutmazsa o zaman erken bir tarihe çekebilirler dizel için...Bu benim düşüncem tabi...

quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

Dizelinin geliş tarihi ile ilgili bir bilgi var mı?
    2012 olarak bir kaç haber okudum ama neden bu kadar geç kalıyor ilginç?
  • Bu akaryakıt fiyatları ile dizel şart
  • Motor LPG uyumu için ısrarla MPI getirildi, ama ne oldu HMC onay vermedi
    İşin kötüsü hyundai Assan; önümüzdeki aylarda ''nasıl olsa LPG ye onay gelmiyor diye Elantra'ları GDI getirebilir. O zaman da şu an satılan MPI Elantra'lar türünün son örneği olur
  • taner bey artık sizide bir hyundai sahibi yapalım. gercekten elantra size cok yakısır yada bana sorarsanız sizin arabanız i40 bekleyin onu alın
    quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

WikiPedia sitesinde motorun 1.6 GDI olduğu belirtiliyor (DI) fakat ABD'de satılan motor 1.8 MPI. Türkiye'deki sitede motorun 1.6 MPI olduğu yazıyor. Biryerde bir hata var ama...

HYUNDAI yeni ELANTRA'yı yeni geliştirdiği "FLÜİDİK" (AKIŞKAN) tasarım tarzına göre şekillendirmiş. Bence oldukça da hoş olmuş. Tabi ABD'deki fiyat ile Türkiye'deki fiyat karşılaştırılamaz. ABD'de perfore deri koltuklar ve sunroof zaten olmazsa olmazlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9997
    taner bey artık sizide bir hyundai sahibi yapalım. gercekten elantra size cok yakısır yada bana sorarsanız sizin arabanız i40 bekleyin onu alın

Hyundai markasını neden bu kadar çok sahipleniyorsunuz ki? Cidden galeri sahibi bu kadar çok benimsemiyordur Hyundai'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 30 Haziran 2011; 15:29:22 >
  • quote:

+1
  • sorunsuz ve tüketicisini hiç üzmedigi için olabilir mi. yarın sabah transporter aracımı bakıma götürcem aksam faturasını paylaşırım o zaman anlarsın hyundai ı neden cok sevdigimi diger aracım 140 crdi motor starex şuana kadar bes kurus masraf acmadı.
    quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

taner bey artık sizide bir hyundai sahibi yapalım. gercekten elantra size cok yakısır yada bana sorarsanız sizin arabanız i40 bekleyin onu alın

Hyundai markasını neden bu kadar çok sahipleniyorsunuz ki? Cidden galeri sahibi bu kadar çok benimsemiyordur Hyundai'ı.

• size katılıorum taner bey. 1.6 16v dohc off off birde reklamdaki rengi olacak tadından yenmez
  • Hakkaten çok dikkat çekiyor yolda bu araç

• quote:

sorunsuz ve tüketicisini hiç üzmedigi için olabilir mi. yarın sabah transporter aracımı bakıma götürcem aksam faturasını paylaşırım o zaman anlarsın hyundai ı neden cok sevdigimi diger aracım 140 crdi motor starex şuana kadar bes kurus masraf acmadı.

Bunlar basit sebepler.

Herkes kendi sevdiği marka için aynı şekilde methiyeler düzüyor. Hyundai marka aracı çok masraf açan ve bu durumdan memnun olmayan 10+ kişi bulabilirim sana çevremden. Tıpkı diğer markaları kullananlardan bulabileceğim gibi.

Parçası ve bakımı ucuz dersen anlarım ama sorun çıkarmıyor gibi şeyler cidden komik olur.

Ayrıca bir arabayı övmek için az sorun çıkarması tek başına bir kriter değildir. Neticede Transporter Starex'ten kesinlikle daha iyi bir araç. Daha çok sorun çıkarabiliyor olsa bile. Konu hakkında fikir sahibi değilim. Sadece senin örneğin üzerinden gittim.

Hyundai iyi otomobiller üretiyor ama abartmamakta ve fanatiklik yapmamakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 30 Haziran 2011; 23:49:20 >

• quote:

quote:

sorunsuz ve tüketicisini hiç üzmedigi için olabilir mi. yarın sabah transporter aracımı bakıma götürcem aksam faturasını paylaşırım o zaman anlarsın hyundai ı neden cok sevdigimi diger aracım 140 crdi motor starex şuana kadar bes kurus masraf acmadı.

Bunlar basit sebepler.

Herkes kendi sevdiği marka için aynı şekilde methiyeler düzüyor. Hyundai marka aracı çok masraf açan ve bu durumdan memnun olmayan 10+ kişi bulabilirim sana çevremden. Tıpkı diğer markalarda olduğu gibi.

Parçası ve bakımı ucuz dersen anlarım ama sorun çıkarmıyor gibi şeyler cidden komik olur.

Ayrıca bir arabayı övmek için az sorun çıkarması tek başına bir kriter değildir. Neticede Transporter Starex'ten kesinlikle daha iyi bir araç. Daha çok sorun çıkarabiliyor olsa bile. Konu hakkında fikir sahibi değilim. Sadece senin örneğin üzerinden gittim.

Hyundai iyi otomobiller üretiyor ama abartmamakta ve fanatiklik yapmamakta fayda var.

Amerikada ingilterede avustralyadada sorunsuzlukta ilk sırada hyundailar. Şikayetvar.com da bile vw ile opel başı çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore
    Amerikada ingilterede avustralyadada sorunsuzlukta ilk sırada hyundailar. Şikayetvar.com da bile vw ile opel başı çekiyor.

Darkimore,

Senin de Hyundai aşkını forumdan az çok biliyorum. O yüzden konuyu fazla uzatmaya niyetim yok. Çünkü ben ne söylersem söyleyeyim, siz bildiğiniz gibi takılacaksınız.

Ancak şu sorunsuzluk safsatalarını cidden artık bırakalım. Net olan tek bir şey var; her marka sorunludur. Aksi halde otomotiv firmaları ayakta kalmakta zorluk çekerlerdi.

Bahsettiğiniz sorunsuzluk raporundan haberim yok ama Amerika'da her sene başka bir markanın reklamı yapılır bu tarz raporlarla.

Tüv'ün 2010 sorunsuzluk raporlarında 125 otomobil arasında bırak ilk 10'u, ilk 50'de bile bir tane Hyundai yok. En büyük başarıyı yakalayan model Hyundai Matrix ise 68. sırada. Şimdi bu iki rapor birbiriyle çelişiyor değil mi? E hangisine inanacağız biz?

Aslında söylemek istediğim şey fanatikliğin zararlı olduğu.

Konuyu fala uzatmak istemiyorum, iyi forumlar.

• quote:

Hakkaten çok dikkat çekiyor yolda bu araç

Tamam kardeş güzel olmasına güzel. Çekici, şık, belki daha kaliteli. Ama diğer ülkelerdeki satış fiyatlarına nazaran çoooook kazık. Hyundai bu yıla kadar benim gözümde ödediğin paranın karşılığını kat kat veren bir markaydı. Ama artık değil...... Zaten hedefledikleri satış rakamına da ulaşabileceklerini zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayrakol

Tamam kardeş güzel olmasına güzel. Çekici, şık, belki daha kaliteli. Ama diğer ülkelerdeki satış fiyatlarına nazaran çoooook kazık. Hyundai bu yıla kadar benim gözümde ödediğin paranın karşılığını kat kat veren bir markaydı. Ama artık değil...... Zaten hedefledikleri satış rakamına da ulaşabileceklerini zannetmiyorum.

Güzel tespitler.

Birkaç bilgi de ben vereyim.

Aşğıda alıntı yaptığım sözler 2009 yılına kadar kadar Honda Türkiye Genel Müdür yardımcılığı yapan Ümit Karaarslan'a ait:

quote:

...Honda'nın krize rağmen istikrarlı fiyat politikasını koruduğunu kaydeden Karaarslan kendilerini başarıya taşıyan etkenleri ise şöyle sıralıyor: "Müşterilerimiz bizim kampanyalar yapıp fiyatları indirmeyeceğimizi bilir...

Yazının linki :

Ümit Karaarslan 2011 Şubat ayı ortasından itibaren hangi markanın Yurtiçi Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Genel Müdürü, bilin bakalım.

Bilene Hyundai Elantra veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 1 Temmuz 2011; 10:51:13 >

• quote:

quote:

Darkimore,

Senin de Hyundai aşkını forumdan az çok biliyorum. O yüzden konuyu fazla uzatmaya niyetim yok. Çünkü ben ne söylersem söyleyeyim, siz bildiğiniz gibi takılacaksınız.

Ancak şu sorunsuzluk safsatalarını cidden artık bırakalım. Net olan tek bir şey var; her marka sorunludur. Aksi halde otomotiv firmaları ayakta kalmakta zorluk çekerlerdi.

Bahsettiğiniz sorunsuzluk raporundan haberim yok ama Amerika'da her sene başka bir markanın reklamı yapılır bu tarz raporlarla.

Tüv'ün 2010 sorunsuzluk raporlarında 125 otomobil arasında bırak ilk 10'u, ilk 50'de bile bir tane Hyundai yok. En büyük başarıyı yakalayan model Hyundai Matrix ise 68. sırada. Şimdi bu iki rapor birbiriyle çelişiyor değil mi? E hangisine inanacağız biz?

Aslında söylemek istediğim şey fanatikliğin zararlı olduğu.

Konuyu fala uzatmak istemiyorum, iyi forumlar.

Sorunsuzluğu far ayarına göre mi yoksa cam filmine mi ya da sonradan takılan xenon'a göre mi belirleyeceğiz. Eğer Hyundai sorunlu bir araç olsaydı verdiği 5 yıl garanti ile herhalde şimdiye kadar çoktan batardı...

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: bayrakol

Güzel tespitler.

Birkaç bilgi de ben vereyim.

Aşğıda alıntı yaptığım sözler 2009 yılına kadar kadar Honda Türkiye Genel Müdür yardımcılığı yapan Ümit Karaarslan'a ait:

quote:

...Honda'nın krize rağmen istikrarlı fiyat politikasını koruduğunu kaydeden Karaarslan kendilerini başarıya taşıyan etkenleri ise şöyle sıralıyor: "Müşterilerimiz bizim kampanyalar yapıp fiyatları indirmeyeceğimizi bilir...

Yazının linki :

Ümit Karaarslan 2011 Şubat ayı ortasından itibaren hangi markanın Yurtiçi Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Genel Müdürü, bilin bakalım.

Bilene Hyundai Elantra veriyorum.

Al buyur işte... Sanki adam maserati, aston martin satıyor mübarek. " Müşterilerimiz fiyatları indirmeyeceklerimizi bilirmişimişimişimiş.."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrakol -- 1 Temmuz 2011; 11:43:56 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.