Şimdi Ara

Hyundai Elantra hakkında.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Bildiğiniz bir problemi mi var acaba? Dtc den şimdiye kadar bir sorun duymadım ben.

DCT henüz çok yaygın değil.
    2 seneye kadar piyasada epeyce yaygınlaşır.
    DSG konuları gibi, forumda DCT ile ilgili de konular açılır.

Dct lerde dsg dekine benzer mekatronik sorunu yok.kullananlar da gayet memnun.elantra guzel arac alinmasinda sakinca yok

Bencede alınabilir, garanti süresince binilir.

Ama kesin ve net olarak söyleyebilirim ki;
    "DSG sorunlu ama DCT sorunsuz" cümlesini kimse kuramaz.

Olay Dsg veya Dtc değil, sattığı malın arkasında duran marka olayı durum. Hyundai 3 yaşındaki aracımın enjektörlerini garantiden değiştirmişti. Servise bırakırken söylediğim tek şey biraz fazla yakmaya başladı araçtı. Adamlar enjektörler tıkalı garantiden değiştirdik dediler ne parça ne işçilik bir kuruş istemediler. Düşünsenize Vw de aynı durum olsa kullanıcı hatası der yüklenirler faturaya. Polo aracımızda oldu. Doğuş servislerini iyi bilirim. Arada dağlar kadar fark var. Hyundai servis hizmetleri ve garanti konusunda çok önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 12 Ekim 2016; 21:38:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz Cerato can alıcı fotolar da ekleyelim

Hyundai Elantra hakkında..

• Cerato Dct Alın arkanıza bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Cerato Dct Alın arkanıza bakmayın.

Başkentte aracı alan ve şehir içinde 6.6 ortalama ile gezen arkadaşımı gördükten sonra, şu motorin fiyatlarıyla 75 bin kağıda alınıp binilecek harika bir araç kardeşim.
    Tip var mı, var; donanım, var; güç var; konfor var daha ne olsun...

Çünkü 4.30 motorin, 4.85 benzin. Diğer markaların ikinci ellerine dahi fazla para vermeye değmez.
    75 liraya benzinli alana kadar Cerato alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Biraz Cerato can alıcı fotolar da ekleyelim

İç mekana geçinde aldığı canı geri veriyor.

• Aslında iç mekanda istediği bir multimedya, o da servisler takar mı sonrada bilemiyorum. Cee'd'de var bu opsiyon; hatta Cee'd Navigasyon olarak liste fiyatında yerini aldı. Yoksa da getireceklerdir Cerato için.
  • 4 yaşındaki arabam yüklü iken ani hızlanmalarda titreme yapıyordu. Servis, akis değişecek dedi ve garanti kapsamında yaklaşık 3.000 tl değerindeki parça değiştirildi.
  • quote:

quote:

Başkentte aracı alan ve şehir içinde 6.6 ortalama ile gezen arkadaşımı gördükten sonra, şu motorin fiyatlarıyla 75 bin kağıda alınıp binilecek harika bir araç kardeşim.

Çünkü 4.30 motorin, 4.85 benzin. Diğer markaların ikinci ellerine dahi fazla para vermeye değmez.

Aynen abi

Toyota ürün gamını,araçlarını beğeniyorum ama fiyatlara bakıyorum birde kia ve hyundai fiyatlarına bakıyorum Toyota'nın benzinli fiyatına Dizel Kia/Hyundai denk geliyor.Çok,çok mantıklı..

Benim net ayırdığım bütçem yok henüz,kafamda epey karışık Az Km'li 2016 116d baktım 3 gün önce Tamam araba güzel,bmw arkadan itiş vs ama O Paraya değermi?Diye sorguladığında inan değmez diyorsun.Bakıyorum Ceed veya bir Auris ile arasında 40.000 TL Edecek Ne fark var?Bulamıyorum.Kafam çok karışık.Auris'te düşünüyorum F30 316i'de :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Bildiğiniz bir problemi mi var acaba? Dtc den şimdiye kadar bir sorun duymadım ben.

DCT henüz çok yaygın değil.
    2 seneye kadar piyasada epeyce yaygınlaşır.
    DSG konuları gibi, forumda DCT ile ilgili de konular açılır.

Kardeş dsgnin namı ilk 5000 - 10.000 km.leri çıkaranayan şanzumanlarla nam yaptı. 100 bini devirip arıza verse zaten kimse sorun etmezdi. Tamam dct dede 100bin km.lik şanzuman yoktur ama 40-50 bin km.lik şanzumanlar piyasada mevcut.Şuana kadar dct de herhangi bir sorun duymadım. Binlerce kişilik grubundan da dct ile ilgili bir sorun bildiren olmadı. Yani kronik bir sorun şuanlık mevcut dğl.

• Kardeşim PM attım.
  • Bende elentraya merak saldım ama tabi sıfırına değil 2012-2013 modellerine bakıyorum ancak atmosferik LPG ikilemi beni Korkutuyor ısınımayorum bir türlü geçmişte sıkıntı yaşamıştım aynı ikiliden. Kullanıcıları var mı tavsiye edermisiniz

• quote:

quote:

quote:

Aynen abi

Toyota ürün gamını,araçlarını beğeniyorum ama fiyatlara bakıyorum birde kia ve hyundai fiyatlarına bakıyorum Toyota'nın benzinli fiyatına Dizel Kia/Hyundai denk geliyor.Çok,çok mantıklı..

Benim net ayırdığım bütçem yok henüz,kafamda epey karışık Az Km'li 2016 116d baktım 3 gün önce Tamam araba güzel,bmw arkadan itiş vs ama O Paraya değermi?Diye sorguladığında inan değmez diyorsun.Bakıyorum Ceed veya bir Auris ile arasında 40.000 TL Edecek Ne fark var?Bulamıyorum.Kafam çok karışık.Auris'te düşünüyorum F30 316i'de :)

Hemşerim öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Türkiyede kia veya hyundai marka araç alacaksanız çelik gibi sinirlerinizin olması lazım. Çok bilen o paraya civic , golf alırımcılara laf anlatmakla geçecek ömrün. 80 bine aldığın kianın hiç bir esprisi olmadığı halde muadili golfele arasında 30 bin tl fark olduğunu, benzinli honda parasına gırtlak dolu dizel kia alınabildiğini bir türlü anlatamayacaksın.

Hala yinede cerato veya elentrayı düşünecek olursan ve şanzumanı merak ediyorsan aynı motor ve şanzumanı kullanan aracımla bir test sürüşü yapabilirsin. Bende Samsundayım, Atakumda ikamet ediyorum , hem tanışmış oluruz hemde , şanzumanı tanımış olursunuz.

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Geçmişte Elantra aracımız vardı ailede millete beğendiremiyorduk ama pek umrumuzda değildi fiyatına göre en iyi arayı almıştık,keyiflede biniyorduk.Yine alırsam her zamanki gibi umrumda olmaz

Teklif için teşekkür ederim ceed dct değil ama kısa mesafede i30 dct kullandım şanzıman felan gayet seri,akıcı idi beğenmiştim benim problemim araç seçimi :)
  • Arkadaşlar teşekkür ederim. Sanırım bu fiyat aralığında en mantıklı araçlar ceed ve elantra. Ancak ben sanırım elantra alacağım. Gerek içinin bej olması olsun gerek tasarımı olsun çok hoşuma gitti. Herkese teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.