Şimdi Ara

Hyundai Elentra 1.6 Crdi Elite & Toyota Corolla 1.4 D-4D Advance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hyundai Elentra 1.6 Crdi Elite dct dizel otomatik araç ile Toyota Corolla 1.4 D-4D Advance dizel otomatik 2016 model 10.000 km. yi geçmemiş araçlardan sizce hangisi tercih edilir.?

Aile arabası olacak, çoğunlukla şehir içi kullanılacak...

Bir de bu araçların 2016 model 10.000 km. yi geçmemiş olanlarına en fazla kaç tl. verilir?

• Corolla almayın aldırmayın... 2016 Aralık ayı'ndan beri kullanıyorum "0" km oalrak teslim aldım, 12 ay daha beraberiz kendisiyle, 1.4 d-4d m/m touch araç 17600 km oldu... böyle rezil bir motor daha yok bu segmentte.

Hız sabitleyici yok, bildiğin yok... Sene olmuş 2017, millet adaptif olmayan hız sabitleyiciye burun kıvırırken dizel otomatiğe hız sabitleyici koyamayan adamların aracı alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 20 Haziran 2017; 11:21:1 >
  • Corollaya bir türlü ısınamadım dizel motorunun yağ eksiltme sorunu kronikmiş 1.4 motorlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Corolla almayın aldırmayın... 2016 Aralık ayı'ndan beri kullanıyorum "0" km oalrak teslim aldım, 12 ay daha beraberiz kendisiyle, 1.4 d-4d m/m touch araç 17600 km oldu... böyle rezil bir motor daha yok bu segmentte.

Hız sabitleyici yok, bildiğin yok... Sene olmuş 2017, millet adaptif olmayan hız sabitleyiciye burun kıvırırken dizel otomatiğe hız sabitleyici koyamayan adamların aracı alınır mı?

Aldığınıza göre alınıyormuş :)
  • elantra donanımı, sportif sedan görünümü ve konforuyla corollanın içinden geçer. Daha geçen gün corollayla uzun yola çıkan bi tanıdığım perişan olduk yollarda dedi. ayrıca donanım olarak zayıf, görünüş olarakta emekli arabası gibi.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Ben almadım, şirkete filo olarak kiralandı.
  • Corolla MMT şanzıman 90 beygir motorla 100.000Tl yi haketmiyor , C nin hiçbiri etmez normalde ama corolla bu fiyatla rakiplerine göre son tercihim olurdu , Elantra güzel bir tercih olur,

Burlarda sürekli dizel otomatik corolla verisi paylaşan bir üye var dikkate alma parayı corollaya basınca kendini kaybetmiş
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    arabası yakında rafineri gibi mazot üretmeye başlayacak, acaba klimayı hiç açtı mı çok merak ediyorum
  • 1.4 dizeli 160k km le kullandık kimse performansı hariç laf etmesin , ama otomatik istiyorsanız uzak durun corolla dizelden yakıt konusunda çok iyi uzun yolda 110 120 geçince yakıt artmaya başlıyor fazlasıyla haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: vemavi

1.4 dizeli 160k km le kullandık kimse performansı hariç laf etmesin , ama otomatik istiyorsanız uzak durun corolla dizelden yakıt konusunda çok iyi uzun yolda 110 120 geçince yakıt artmaya başlıyor fazlasıyla haberiniz olsun

son kasa için konuşuyorum, tasarım hatası var, onunla ilgili açtığım konu da burada
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-corolla-tasarim-hatasi--123076426

Ayrıca donanım fakiri bir model... Park sensörü bile sonradan ekleme, dizel otomatikte hız sabitleyici yok, araç hareket edince kapıları kilitleme özelliği yok, otomatik klima var ama kışın ayaklarım donuyor üstüm terliyor, camları kilitliyorsunuz, sürücü camı hariç hiçbir cam sürücü tarafından dahi kontrol edilemiyor. Far sensörü yok ama farları kontağı kapatınca kapatmıyor. Kumandadan camları açma kapatma yok. Uzaktan kumandadan bagaj açılıyor ama kapak kalkmıyor, o zaman neden kumandada bagaj açma düğmesi var?

Olumlu yanlarını söyleyeyim, otomatik katlanır ayna var (ne işe yarıyor bilmem, yıllardır yoktu hiç eksikliğini hissetmedim bunda da iyi ki varmış demiyorum) silecek suyu azalınca uyarıyor, multimedya ekranı fena değil, onda da usb'de klasör olarak göstermiyor. 6 radyo hafızasından başka hafıza yok, FM1, FM2 de yok... 6 kanal... mirrorlink var ama android 4.4 ve eski verisyonlarda çalışıyor şaka gibi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 20 Haziran 2017; 12:34:49 >

• Yaklaşık 2 haftadır elit elantra kullanıyorum, corolla dizel de arkadaşta var. Motor şanzıman ikilisi açısından elantra corollanın içinden geçer. Elantrada 136 bg 300 torkluk bir motor 7 ileri çift kavrama şanzıman var, corollada 90 beygir 200 torkluk bir motor 6 ileri tek kavrama bir şanzıman var. Tasarım görecelidir tabiki. Hem iç hem dış tasarım olarak bence elantra daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Corolla MMT şanzıman 90 beygir motorla 100.000Tl yi haketmiyor , C nin hiçbiri etmez normalde ama corolla bu fiyatla rakiplerine göre son tercihim olurdu , Elantra güzel bir tercih olur,

Burlarda sürekli dizel otomatik corolla verisi paylaşan bir üye var dikkate alma parayı corollaya basınca kendini kaybetmiş

Hyundai Elentra 1.6 Crdi Elite dct dizel otomatik temiz 10.000 km kadar olan araca en çok ne kadar verilir?
  • Elantra alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavercanturk

elantra donanımı, sportif sedan görünümü ve konforuyla corollanın içinden geçer. Daha geçen gün corollayla uzun yola çıkan bi tanıdığım perişan olduk yollarda dedi. ayrıca donanım olarak zayıf, görünüş olarakta emekli arabası gibi.

Benim de iki akrabam uzun yoldan geldi. Bir kısmı Elantra ile geldi, bir kısmı corollayla.

Elantra ile gelenler yeni uyanmış gibiydi, corolla ile gelenler arabadan inince ayakta duramadılar.

Elantra s class mış, corollayı satıp elantra aldılar ve mutlu sona ulaştılar.
  • Elentra'd fiyat düşmesi olur mu arkadaşlar?
  • Gençseniz elantra yaşlıysanız corolla
  • Elantra her bakımdan daha iyidir,ayrıca benim aracım 90 beygir fluence o bile çok sıktı beni bu aralar performans konusunda,çekiyor bayılmıyor ama performans da vermiyor;otomatik corolla benim aracımdan da yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavercanturk

elantra donanımı, sportif sedan görünümü ve konforuyla corollanın içinden geçer. Daha geçen gün corollayla uzun yola çıkan bi tanıdığım perişan olduk yollarda dedi. ayrıca donanım olarak zayıf, görünüş olarakta emekli arabası gibi.

Bir kedi ciğer vakası daha
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Corolla ne kadar sıkıcı bir araç olsa da dizel corollanın yerine makyajlı kasa 1.6 mds aldık aynı fiyata jetta ya baktığımızda manuel anahtarsız çalıştırma ,giriş olmayan donanım vardı , ufak tefek ayrıntıları atlamaları konusunda çok haklısınız mesela arkada havalandırma olmaması da çok saçma multimedya sistemi çok işlevsiz vs

Qq xtrail tiguan gibi araçlara bakıyorduk onlarada forumda yazdığım konuya bakabilirsiniz adam 15k km de 3 kere yolda kaldım diyor servis bakımları 1k nın altına gelmiyor diyorlar gibi

2014 jetta var dayımda şimdi araç daha 65k km de serviste yatıyor sürekli bi 2. Pistondan kaynaklı arıza çıkıyor düzce servisine bırakmışlar bunun gibi 4 tane 0 gibi araba yatıyormuş serviste , verecek ikame araçları kalmamış yakın olanlar gidip bakabilir

Velhasıl kafamız ağrımasın diye dönüp dolaşıp sıkıcı bir araba olsada toyotaya döndük ki eskisinden hoşuma gitti araba sertleşmiş maklajla biraz

Bir de kuzenim kaç senedir elantra kullanıyor ve çok memnun onlardan da hiç şikayet duymadım hatta tucson a geçmeyi düşünüyordu

Dediğim gibi dizelse kesinlikle elantra

• Forumun hayatın gerçekleri ile 180 derece ters olduğu gerçeği.. Nice Volvo ve Mazda vakıalarına bir yenisi daha eklenmiş oldu, Dizel Elantra..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.