Şimdi Ara

Hyundai/Elentra/1.6/GLS/2006 Model hakkında görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben araba olayından hiç anlamam ama bir araba almaya niyetim var. 19.000 TL param var ve bu gün Hyundai/Elentra/1.6/GLS/2006 model araç almaya karar verdim bu araç 54.000 km yapmış bir araç bu aracı tanıyan bilen tecrübeli arkadaşların görüşleri benim için çok çok önemli.Bu gün sabaha kadar bu başlığı takip edeceğim lütfen görüşlerinizi benimle paylaşın.Şimdiden İlginize teşekkür ederim

alacağım araç aşağıda
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2006-hyundai-elentra-1-6-gls-otomatik-47243783/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinerin -- 17 Nisan 2011; 23:37:09 >

• sorunsuz aractır.hyundainin en begenilen araclarından birisidir. km side guzeel. fiyat normal. lpg uyumlu motor bildiğim kadarıyla. konforlu bir araba parasına göre. alınır.
  • Güzel araç, ayrıca siyah renk çok yakışıyor.
  • hocam bizde var bu araçtan gayet güzel araç sorunsuz yani. bu zamana kadar sorun yaşamadık araç 130000 km. de. Lpg ile de sorunsuz ayrıca full bir araçtır. Saygılar
  • sert süspansiyonlarının dışında sorunu yoktur. fazla km yapmayacaksan LPG taktırma diyeceğim ama araç bir de otomatikmiş. 4 vites olması büyük defekt.

bunun dışında tam otoban arabasıdır süper yol tutuşu vardır.
  • turkerr_83 ve Michael wittmann arkadaslarıma katılıyorum sorunsuz konforlu uzun yıllar binebileceğiniz bir araç
  • eklemeyi unutmuşum ayrıca elantralara siyah renk çok yakışıyor
  • Bir kez arka koltuğunda yolculuk yaptım. İç hacmi, diz mesafesi bindiğim C segmenti Focus, Corolla vs. gibi araçlara göre çok çok iyiydi. Oldukça da konforlu bir araçtı. Kullanımını bilmiyorum ama dediğim gibi arkada yolcuydum.
  • 4 vites o şanzıman çkta kötü degil bence dert edilmemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

4 vites o şanzıman çkta kötü degil bence dert edilmemeli.

aracı kullandınızmı bilmiyorum ama akaryakıt fiyatlarının uçuk olduğu ülkemizde 4 vitesli eski şanzıman son derece sıkıntı verici. nedeni ise vitesi geç düşürmesi. düz yolda bile olsanız 2500 devirden aşağı vites düşürmüyor. rampa aşağı gitseni bile durum aynı. yani takır takır vites atma tabiri bu şanzıman için geçerli değil bu da tüketimi olumsuz etkiliyor.

ama eminim ABD'dedeki bir elantra sahibinin bu yazdıklarım umrunda değildir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.