Şimdi Ara

Hyundai, En Çok Güven Duyulan Marka (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tüm dünya toyotayı lider yaparak hata etmiyor olsa gerek.
    işte kıskanılan durum bu . param yetse bende alırım bi toyo.
  • Hak ediyor. Güven duyuyorum kardeşim.
  • Hemen hemen 1 yıldır kullanıyorum. 22 bin km yol yaptım ve çok hor kullandım. Daha 2500 km'de LPG taktırdım. İlk bakımını 3000 km geç yaptırdım.

Sonuç olarak arabamda çıkan sorunlar sırasıyla:

1- iç mekandaki ve ön göğüsteki sıkıntılar, özellikle klima açılınca ilk 2 dk çıt-çıt sesinden müzik duyulmuyor neredeyse.

2- Hunko servisinin boya konusunda ortaya çıkardığı rezalet sonuç

3- Geri vitese geçerken takılma sorunu yaşıyordum dumankayaya bıraktım geri vites kamaları, göbeği ve dişlisi değişmiş hala eskisi gibi değil muhtemelen şanzıman değişecek.

4- Benim için en önemli sorun ise arabanın tek güvenlik zaafiyeti olan fren meselesi. Frene bastığınızda abs devreye girmediği sürece son derece iyi ama bir tekerlek ıslak bir zemine veya, çukura denk gelirse araba hiç fren yapılmamış gibi bırakıyor kendini bir gün kaza yapacağım ama ne zaman merak ediyorum.

Hyundai'den belirgin bir hoşnutsuzluğum yok hatta genel olarak memnunum ama bir daha hele ki bu fahiş fiyatlarla hyundai alır mıyım bilmiyorum.

Ben bu arabayı aldığımda 26.900'e 1.2 motorlu araçlar içinde en iyi 0-100 değerini, en iyi yakıt tüketimini, en fazla donanımı; en uygun fiyata hatta en yakın rakibinden 2500 lira daha uygun fiyata verdiği için almıştım. Aynı fiyata olsalardı sanırım fiesta alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS ''Hyundai en güvenilir lüks olmayan marka seçildi'' Mercedes, BMV, Audi, Lambo, Bentley, Ferrari ...... gibi markaların lüks sınıfında değerlendirildiğini biliyorduk da; Vw, Opel, Honda, Toyota, Ford, Mazda gibi markalar ne zamandan beri lüks sınıfta yer alıyor
    Vw ve diğer yazdıkların bu listeye dahil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

quote:

Orijinalden alıntı: mechaniciac

valla ben hyundai'ye sorunsuzluk az yakma vs açısından güven duyabilirim ama can güvenliği açısından aklımdaki eski hyundai algısı yıkılmadığı için güven duyamam.

aklınızdaki algının yıkılması için bir hyundai ile kaza yapıp sağ çıkmanız gerekir ki bu mümkün değil...

denemek lazım . kaza yapmadan konuşmak uygun değil
  • Bugün markayı fanboy gibi savunursun yarın öbürgün bi kazada ya havayastığı patlamaz yada virajda esp çalışmaz takla atarsın kan revan arabadan çıkıp başlarsın hyundai'ye ana avrat sövmeye.
    Bu söylediğim aslında tüm markalar için geçerli fakat bu yazıyı koyup deklarasyonun amacı nedir?

"EvET okuyan anlar . Okumayan baştan kaybeder

Hyundai lüks olmayan en güven duyulan araç olmuş , artık başka marka kullananlar düşünsün gerisini

KAZANDİBİ "

Sanki adamın babasının şirketi.
  • Şu bir gerçek ki Hyundai son 10 yılda çok gelişti. Fakat bırak en çok güven duyulan marka, ilk beşe giremez benim gözümde şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS ''Hyundai en güvenilir lüks olmayan marka seçildi'' Mercedes, BMV, Audi, Lambo, Bentley, Ferrari ...... gibi markaların lüks sınıfında değerlendirildiğini biliyorduk da; Vw, Opel, Honda, Toyota, Ford, Mazda gibi markalar ne zamandan beri lüks sınıfta yer alıyor

Mesajda ironi vardı. Yani Hyundai güven konusunda vw, Honda, Opel, Ford gibi markaları geçemez, Geçmesi ancak bu saydığım markaların da lüks sınıf sayilmasiyla mümkündür demek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cai, Kazandibi fake inin psikolojik mesaj barajına ulaşmak için iyi çalıştın ha tebrik ederim. En kısa yol; konu aç her mesaj atana alıntı yap.
  • hava yastığı açılmayan sola çeken paslanan hyundai değil mi o ? bir vw asla değil olamaz da
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse Cai, Kazandibi fake inin psikolojik mesaj barajına ulaşmak için iyi çalıştın ha tebrik ederim. En kısa yol; konu aç her mesaj atana alıntı yap.
    Başka ?

Cahillik diz boyu , hadi gitte 2. eli sıfır olan L300 une bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS
    quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi
    quote:

Mesajda ironi vardı. Yani Hyundai güven konusunda vw, Honda, Opel, Ford gibi markaları geçemez, Geçmesi ancak bu saydığım markaların da lüks sınıf sayilmasiyla mümkündür demek istedim.
    Bende Mercedes , BMW ,AUDİ , LEXUS gibi üst sınıflardan sonra lider diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: etufekci

Hak ediyor. Güven duyuyorum kardeşim.

en iyi kullanan bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse Cai, Kazandibi fake inin psikolojik mesaj barajına ulaşmak için iyi çalıştın ha tebrik ederim. En kısa yol; konu aç her mesaj atana alıntı yap.
    seni bi,r daha alıntıladım mesaj sayımın artas lazım gece gece arabamla dolaştım geldm senin gibi biri keyfimi bozamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

tüm dünya toyotayı lider yaparak hata etmiyor olsa gerek.
    işte kıskanılan durum bu . param yetse bende alırım bi toyo.

tasaraım ozurlu toyota da
  • quote:

Pisikoljik baraj kaç ? Alıntılayayımda seni o baraja daha çabuk ulaşayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobra_5

eskiden nefret ettiğim bir markaydı ancak yavaş yavaş iyi işler yapmayı başarıyor

Çok sert hatta ivana sert
  • Servislerinde fatura harici işleme müsade eden bir firmanın ne güvenilirliği kalır bir hyundai sahibi olarak mahkeme aşamasının bitmesini bekliyorum satıp ya alman yada japon alacağım geleli fiyatlar yakınken alınacak araç değil

• Servislerinde fatura harici işleme müsade eden bir firmanın ne güvenilirliği kalır bir hyundai sahibi olarak mahkeme aşamasının bitmesini bekliyorum satıp ya alman yada japon alacağım geleli fiyatlar yakınken alınacak araç değil

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.