Şimdi Ara

Hyundai, En Çok Güven Duyulan Marka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüksek üretim kalitesini öncelikli ilke olarak belirleyen Hyundai, otomotiv sektörünün anavatanı olan Amerika’da güvenilirlik alanında ödüller kazanmaya devam ediyor. J.D. Power and Associates’in her yıl Amerika’da gerçekleştirdiği IQS (Initial Quality Study – İlk Kalite Değerlendirmesi) araştırmasının 2009 yılı sonuçlarına göre Hyundai, tüketiciler tarafından “En Güvenilir Lüks Olmayan Marka” seçildi. Hyundai genel sıralamada ise Lexus, Porsche ve Cadillac’ın ardından dördüncü oldu.

Hyundai kullanıcılarının sahip olduğu 2009 model araçlar üstünden yaptığı değerlendirmelere göre belirlenen IQS 2009 araştırmasında, Elantra da kompakt otomobil segmentinin en az problem çıkaran ve en güvenilir aracı seçildi. Ayrıca Hyundai’nin yeni otomobili Genesis, segment ortalamalarının üstünde bir oranla liderliği elde ederken Accent de kendi segmentinde ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı.

İlk kez 1986 yılında uygulanmaya başlanan IQS araştırmasında, araç satın alındıktan sonraki ilk üç ay içinde ortaya çıkan kalite problemleri değerlendiriliyor. Araştırmada motor, aktarma organları, fren sistemi, aracın tüm iç ve dış parçaları, kullanım özellikleri, işçilik kalitesi ve tasarım gibi 228 farklı kriter değerlendirmeye alınıyor. Araçlarda ortaya çıkan problemlere müşteriler tarafından belirli puanlar veriliyor ve bu değerlendirme sonucunda toplam puanı en düşük olan firma en iyi sonucu elde etmiş oluyor. Hyundai, 2009′un bu ilk araştırmasında 95 puanı yakalayarak, sektör ortalaması olan 108 puanın çok altında bir sonuç elde etmeyi başardı ve güçlü rakiplerini geride bıraktı. Hyundai, lüks olmayan markalar kategorisinde 2006 yılında elde ettiği birinciliği bu yıl tekrar almış oldu.

Hyundai Motor Amerika Başkanı ve CEO’su John Krafcik, elde edilen sonuçla ilgili şunları söyledi: “Çok güçlü rakiplerimizi kendi pazarlarında geride bırakmak ve birçok bilinen markayı geçmek, Hyundai için çok büyük önem taşımaktadır. Bu sonuç, Hyundai’nin kalite konusunda elde ettiği inanılmaz gelişimi ve yeni araçlarda sağladığı güvenilirliği ispatlamaktadır”.

http://www.traraba.com/2009/hyundai-en-cok-guven-duyulan-marka/

EVET okuyan anlar . Okumayan baştan kaybeder

Hyundai lüks olmayan en güven duyulan araç olmuş , artık başka marka kullananlar düşünsün gerisini

KAZANDİBİ

• EDİT
    yanlş başlık
  • Ben Hyundai'i guvenilirlikte Tata, Mahindra ve Geely - Chery ile ayni klasmanda kabul ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edec

Ben Hyundai'i guvenilirlikte Tata, Mahindra ve Geely - Chery ile ayni klasmanda kabul ediyorum.
    yeni hyundai tasarımları çok çok ilgi çekici ama gelgelelim kalite,güvenilirlik konusunda tereddütlerim çok.
  • quote:

Ben Hyundai'i guvenilirlikte Tata, Mahindra ve Geely - Chery ile ayni klasmanda kabul ediyorum.

• korelilerde almanlar gibi dürüst insanlar ve cok daha efendiler yani demem o ki evet arabalarina güvenilir sallama is yapmazlar ve koreyi görmeniz lazim teknolojide asmislar fakat hyundainin yeni arabalarini pek gormedim hep eskiler bi kere yeni i30 2-3 kerede eski i30 gordum ki 10 kere gitmisimdir seul'e. amerika'da da genesis cok gördüm gercekten güzel bir arac hyundai aldi yurudu ama bence almanlara daha yetisemez
  • quote:

3 yıllık Hyundai kullanıcısıyım. Marka fanatiği değilim. Aracım bana 3 yılda hiç sorun çıkartmadı, az yakmasıda cabası.
    Askerlik yüzünden satılıga çıkarttım. Dönüşte fiyatlar çok abartılmazsa yine Hyundai alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganers

korelilerde almanlar gibi dürüst insanlar ve cok daha efendiler yani demem o ki evet arabalarina güvenilir sallama is yapmazlar ve koreyi görmeniz lazim teknolojide asmislar fakat hyundainin yeni arabalarini pek gormedim hep eskiler bi kere yeni i30 2-3 kerede eski i30 gordum ki 10 kere gitmisimdir seul'e. amerika'da da genesis cok gördüm gercekten güzel bir arac hyundai aldi yurudu ama bence almanlara daha yetisemez

almanlara yetişemedi ama iyi araba yapıyorlar

bir anda otomotiv sektöründe herşeyi yapmak mümkün değil
  • quote:

sizin düşünceniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Ne var buna gülecek varsa bilgin paylaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    İşim yoğun bi kaç saat sonra yorumlara cevap atılacaktır .

Selam ile

KAZANDİBİ

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Bunu diyen yoksa bir vw kullanıcısı mı?
  • quote:

quote:

quote:

i30 gitmiş, "2012 AUDI A3 1.6 ATTRACTİON BEYAZ" gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 7 Temmuz 2012; 11:15:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soğutucu

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster

eskiden nefret ettiğim bir markaydı ancak yavaş yavaş iyi işler yapmayı başarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dobra_5
    eskiden nefret ettiğim bir markaydı ancak yavaş yavaş iyi işler yapmayı başarıyor

quote:

Ne sandın, altına bir Hyundai mi verecektim?
  • quote:

Ağır olmuş.
  • quote:

Hardcore
  • quote:

quote:

quote:

quote:

46 ya A3 daha akıllıca

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123
    quote:

Orijinalden alıntı: edec Ben Hyundai'i guvenilirlikte Tata, Mahindra ve Geely - Chery ile ayni klasmanda kabul ediyorum.
    Bunu diyen yoksa bir vw kullanıcısı mı?
    KAALE almamak lazım böylelerini
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.