Şimdi Ara

hyundai getz'e küçük dokunuşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar 1 haftadır arabama bolca vakit ayırdım ilk önce zenonlarımın ampullerini değiştirdim sislerimide zenon yaptırdım beyaz park lambası taktım. bagajımızın aydınlatması yeterli gelmiyordu bende evde bulunan 1 metrelik şerit ledi bakalite yapıştırdım ve orinal bagaj aydınlatmasından elektriği aldım. yazın jant kapaklarımı spreyle boyamıştım ama biraz kötü olmuştu onları söktüm çalıştığım fabrikada boya işleride yapıyoruz orda onlarıda boyadık arkadaşımla totoyota grisine tenekelerimde ufaktan paslanmıştı onlarıda siyaha boyadım iyi kötü fikirleriniz ?

merak etmeyin trafikte, şehir içinde açmıyorum sis farlarımı !

hyundai getz'e küçük  dokunuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impala25 -- 21 Şubat 2013; 16:01:30 >

•  hyundai getz'e küçük  dokunuşlar
    ilk boyadığımda

buda son hali çok küçük hatalar var ama sıfır gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impala25 -- 21 Şubat 2013; 15:47:59 >

•  hyundai getz'e küçük  dokunuşlar
  • Yolda karşıma çıkma da... Uzunlarım da hep açık yolum da.
  • Sen bidaha dokunma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Sen bidaha dokunma.

neden ?
  • quote:

Sen bidaha dokunma.

Hocam bir şey yapmamış ki adam niye öyle dediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

quote:

Sen bidaha dokunma.

aynen yaptığım 3 parça bişe insanin hevesini kırıyorlar apaçilik mi yaptık bi jant kapağı boyası ampul değişimi sisfarı zenon ve bagaj aydınlatması neresi kötü anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: impala25

quote:

quote:

Sen bidaha dokunma.

aynen yaptığım 3 parça bişe insanin hevesini kırıyorlar apaçilik mi yaptık bi jant kapağı boyası ampul değişimi sisfarı zenon ve bagaj aydınlatması neresi kötü anlamadım

Şaka yaptım ya aslında ilk mesajdaki resimleri göremiyorum bile

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen bidaha dokunma.

Şaka yaptım ya aslında ilk mesajdaki resimleri göremiyorum bile

anladım hocam Kusura bakma

• Sis farlarini acmadiginiz için teşekkürler. Elinize sağlık.

Bagaj aydinlatmasi için birşey demek istiyorum. Araçlar için iç aydınlatma paketi olan markalara bakarsanız genelde turuncu ya yakın renkler tercih ediliyor. Mavi renk biraz minibüs işi olmuş. İşlevi yeterli diyorsanız okey ama biraz ds görsellik olsun derseniz açık turuncu led seçin ve direk gorunmeyecek şekilde yerleştirin. O seridin kendisi gorunmesin ama ışığı vursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Sis farlarini acmadiginiz için teşekkürler. Elinize sağlık.

Bagaj aydinlatmasi için birşey demek istiyorum. Araçlar için iç aydınlatma paketi olan markalara bakarsanız genelde turuncu ya yakın renkler tercih ediliyor. Mavi renk biraz minibüs işi olmuş. İşlevi yeterli diyorsanız okey ama biraz ds görsellik olsun derseniz açık turuncu led seçin ve direk gorunmeyecek şekilde yerleştirin. O seridin kendisi gorunmesin ama ışığı vursun.

yorumunuz için sağolun

ben alttan yaptım ama bagaj halısını kaldırırken değidi ledler silikonsuzdu halı sert değer patlatır diye söktüm ordan bakalite yaptım
    şerit ledi evde buldum o da maviydi sonra değiştiririm dedim kaldı öyle beyaz veya sarı alıcam şerit led

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impala25 -- 21 Şubat 2013; 16:27:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Sis farlarini acmadiginiz için teşekkürler. Elinize sağlık.

yorumunuz için sağolun

ben alttan yaptım ama bagaj halısını kaldırırken değidi ledler silikonsuzdu halı sert değer patlatır diye söktüm ordan bakalite yaptım
    şerit ledi evde buldum o da maviydi sonra değiştiririm dedim kaldı öyle beyaz veya sarı alıcam şerit led

(Gün ışığı) Renginde Led kullanırsanız çok memnun kalırsınız

• Dostum güzel olmuş eline sağlık ama keşke o bagajdaki ledleri mavi yerine beyaz yapsaydın. Üstteki arkadaşın dediği gibi "Mavi biraz minibüscü işi olmuş"

Ufak ufak apaçi işi olmayacak şekilde body kit yapımına başlayın
  • Dostum beyaz xenonlarini sokup mercekli bi far ayarla yapamam derden sari orj tak sisleride sari yap beyaz cakma xenon kadar lanet bi far yoktur ki bu sadece turkiyede moda ama sakin cam filmi cekme birak orj kalsin
    Jantlarini siyaha boya
    Aynalarin ne renk bilmiyorum siyaha boya
    Arka stoplara siyah corap gecir
    Bagaj ledini kimse gormeyecek rengi onemli degil aydinlatma icin iyi olmus
    Tavsiyeler benden tabi senin secimin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj atmış olmak için adama bir daha dokunma diyen adamlar var.

Dostum güzel olmuş zaten dediğin gibi pek dokunmamışsın . Led uygulama becerin var sanırım. Ayak aydınlatması yada kapı altı aydınlatması falan yapabilirsen hoş olur. Bagajdaki mavi bencede gitmemiş beyaz güzel oluyor led uygulamalarında.
  • quote:

nerede açıyorsunuz peki?

led gündüz farınız olmadığı için, sisleri sabahları kullanmanızı tavsiye ederim. ben böyle kullanıyorum.

bir de kısa far ampulleriniz beyaz halojen mi yoksa xenon mu? eğer xenon ise lütfen geri verin ve halojen ampul alın. merceksiz xenonlar -siz de biliyorsunuzdur- göz alıyor.

jant kapaklarınız da yeni gibi olmuş. hemen çizilmeyeceğini bilsem, ben de symbol'ünkileri boyayacağım ama biraz eşek niyetine biniliyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

quote:

nerede açıyorsunuz peki?

led gündüz farınız olmadığı için, sisleri sabahları kullanmanızı tavsiye ederim. ben böyle kullanıyorum.

bir de kısa far ampulleriniz beyaz halojen mi yoksa xenon mu? eğer xenon ise lütfen geri verin ve halojen ampul alın. merceksiz xenonlar -siz de biliyorsunuzdur- göz alıyor.

jant kapaklarınız da yeni gibi olmuş. hemen çizilmeyeceğini bilsem, ben de symbol'ünkileri boyayacağım ama biraz eşek niyetine biniliyor maalesef.

ben araca sadece pazar günleri biniyorum akşam eve dönüşte mahalle arasına girdiğim zaman açıyorum o da en fazla 10 dk ka sürüyo başkada nadiren köye gittiğimde falan açarım sislerimi . ampullerim de xenon

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Mesaj atmış olmak için adama bir daha dokunma diyen adamlar var.

Dostum güzel olmuş zaten dediğin gibi pek dokunmamışsın . Led uygulama becerin var sanırım. Ayak aydınlatması yada kapı altı aydınlatması falan yapabilirsen hoş olur. Bagajdaki mavi bencede gitmemiş beyaz güzel oluyor led uygulamalarında.

evet becerim var aklımda ayak aydınlatması var şimdi onu yaparsamsa beyaz yapıcam bagajdaki ledleride
  • bagaj aydınlatması beyaz olsa daha güzel olur bence hocam. birde görünmez ise daha da güzel olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.