Şimdi Ara

Hyundai Getz Ses Sistemi Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar.. Bundan 1 ay önce aracıma komple ses sistemi yaptırdım. amfi + 1 takım mid bass + 30 cm bass.. Bass bagajı kapladığı için sattım. Montajı yapan arkadaş mid bassları arka bagaj kapağındaki pandizotu delerek taktı. Bassı satınca şuan berbat bir ses alıyorum. Pandizottanda olabilir bilmiyorum. Keşke kapıya taktırsaydım.. Bana öneriniz ne olur? 20 cm lik bass almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi sırayla gidelim, teyp orjinal mi, başka marka mı, model ismi ile beraber yazın

anfi marka model ismi

takılan mid takımının marka model ismi

sesin sadece arkadan gelmesi akustiği bozar. en az 4 hoparlör olmalı ön kapılarda 2 tane olacak.

• Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim,

Teyp Sony DSX A100

Amfi Forwell FLT 4080

Mid Takımı Edison

Kapı kolonlarının 4 üde teyp çıkışından bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: djcetin

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim,

Teyp Sony DSX A100

Amfi Forwell FLT 4080

Mid Takımı Edison

Kapı kolonlarının 4 üde teyp çıkışından bağlı

kullanılan materyaller giriş seviyesi hocam. edisonun tam serisinide yazın rica edersem. kaliteli ses almak istyorsanız biraz değişiklik yapmak lazım. ama bütçe meselesi tabi bu durum. orjinal kapı kolonların hepsini sökün diyecem, getzin tüm kapı kolonları 16cm di diye hatırlıyorum. edisonlarınız eğer 16cm ise ön kapıya bağlanacak. arka kapıya hoparlöre gerek yok. arka pandizota bütçeye göre kaliteli oval kolon takılacak. bagaja 30cm slim kabin subwoofer takılacak. anfi değişecek. 5 kanal anfi takılacak. senin teybin 1 rca çıkışı var. teybe 2 tane kaliteli deck dönüştürücü takılıp 3 rca elde edilecek. 5 kanal anfiye girilecek. anfi bütçeye göre belirlenir. bagajada 30cm slim kabin bütçeye göre belirlenir. 30cm slim kabinin bagajda kapladığı yeri anlamak açısından benim bagajın fotosunu paylaşıyorum, araba stepway 2014. bagaj 320lt. getzin ki de 250lt dir. slim portsuz kabin sert ve derin bass verir. bu dediklerim ne tutar

pioneer 6996s :200tl

5 kanal anfi: 600tl

kabinli 30cm slim kabin subwoofer : 300tl

2 tane deck: 100tl

rca kablolar:50tl

işçilik:100tl

bütçe artarsa daha kaliteli ürünler yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 30 Mart 2017; 11:42:39 >

• Çok teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi bütçe meselesi. Ben bagajın ve mid takımının resimlerini atacağım. Bütçem ancak bass almaya yetiyor. Bagaj aşırı ufak bu getzlerin. Arkadaki mid bassları söküp oraya 1 takım oval alsam ses iyileşirmi?

• quote:

Çok teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi bütçe meselesi. Ben bagajın ve mid takımının resimlerini atacağım. Bütçem ancak bass almaya yetiyor. Bagaj aşırı ufak bu getzlerin. Arkadaki mid bassları söküp oraya 1 takım oval alsam ses iyileşirmi?

öncelikle birşey değil. hocam kabinli subwooferın verdiği bass sesi, pandizota bağlayacağın free air coaxial oval kolonlardan da alamazsın. şuanki edison midlere göre biraz daha iyi bass verir bence. tabi böyle uzaktan dinlemeden yorum yapmak yanlış bir şey, arabaya oturup, kolonları deneyip karar vermek lazım. tabi bu arada sen kabinli subwooferı satmadan önce, bass ın tadını bikere almışsın, subwooferdan başka çare yok gibi. bende bir dönem getz sahibiydim, lpg stepnenin ordaydı, stepne evin deposunda duruyordu, şehir dışına gideceksem bagaja geri koyuyordum, 250lt bagaj iptal oluyordu tabi. senin getz dizel mi, lpg mi, lpgli ise lpg deposu stepnedemi, bagajda mı.

yapılacak şey belli aslında, getze özel pandizotlar var 100tl falan, pahalı olur dersen mobilyacıyada düz yaptırılabilir. subwooferı arka pandizota ortaya koy, kabinli bir subwooferın verdiği etkiyi vermez ama, bagajı komple kabin gibi kullanmış olursun. masraf yaparım dersen iki pioneer 6996s 200tl iki yana, ortaya 185tl ye alabileceğin kabinsiz jbl 30cm 1000 lik subwoofer ile de ekonomik yoldan iyileştirme yapabilirsin.

link temsilidir, daha ucuzu, kalitelisi başka sitelerden bulunabilir.

http://www.multimedyaelektronik.com/?newUrun=1&Id=1639979&CatId=bs749825&Fstate=&/HYUNDAİ-GETZ-PANDİZOT-POLYESTERLİ-PORTLU-KABARTMALI-%100-UYUMLU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 30 Mart 2017; 11:45:11 >

• Haklısın hocam mid bassların markasını arabaya geçince atayım. Araç dizel ve bütçem pek yok. Uygun bir 20 cm lik bass işimi görürmü sence?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç ses sitemi Hk yardım.
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Haklısın hocam mid bassların markasını arabaya geçince atayım. Araç dizel ve bütçem pek yok. Uygun bir 20 cm lik bass işimi görürmü sence?

basstan beklentinize bağlı, 20cm kolonu takıp denemk lazım, eğer bass şiddeti yeter derseniz tabiki olur. benim subwoofer dan beklentim yüksek olduğu için 20cm bana yetmeyecektir. kimisi çok bass sevmez, müziğe eşlik etsin der, benim için iç organlar titreyecek, zevk meselesi.

• Haklısınız hocam peki mid bassları arka pandizottan çıkarsam bunları alıp taksam biraz olsun seste iyileşme olurmu?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ads-oval-oto-hoparlor-1000-watt-aracinizi-sarsacak-super-guc-413527077/detay

• quote:

Haklısınız hocam peki mid bassları arka pandizottan çıkarsam bunları alıp taksam biraz olsun seste iyileşme olurmu?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ads-oval-oto-hoparlor-1000-watt-aracinizi-sarsacak-super-guc-413527077/detay

hocam ilandaki markayı daha önce kullanmadım. harward 6950 modelini kullanmıştım. 100tl altı oval kolon bakıyorsanız 89tl ye harward öneririm. anfiye bağlanır. 13cm edisonlara göre daha iyi bass ve yüksek ses verir.

http://m.n11.com/harward-hr-6955-5-yollu-oto-hoparlor-350-watt-P129013464
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Haklısınız hocam peki mid bassları arka pandizottan çıkarsam bunları alıp taksam biraz olsun seste iyileşme olurmu?

hocam ilandaki markayı daha önce kullanmadım. harward 6950 modelini kullanmıştım. 100tl altı oval kolon bakıyorsanız 89tl ye harward öneririm. anfiye bağlanır. 13cm edisonlara göre daha iyi bass ve yüksek ses verir.

Hocam pm bakabilirmisin

• quote:

quote:

quote:

Hocam pm bakabilirmisin

cevaplandı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam pm bakabilirmisin

cevaplandı

Pm hocam

• Onceki aracim getz makyajli kasa idi. Arkalar 16cm, Onler 13 cm ama kasnakla belki buyutulur.bende de 20 cm jbl bas vardi.bagaji oldurmesin diye dik koymustuk

• Birazdan gidip 2 tane oval Pioneer alacağım hocam ortayada bass

• Orjinal pandizotu delmeyip baska yaptirsaniz daha iyi olur.orjinali hem cok ince hem delmemek daha guzel olur bence

• Baştan deldirdim hocam. Onu cıkartıp yeni pandizot yaptırdım 2 oval ortası bass. Ovalleri taktırdım şimdi ortaya bass kaldı

• quote:

Baştan deldirdim hocam. Onu cıkartıp yeni pandizot yaptırdım 2 oval ortası bass. Ovalleri taktırdım şimdi ortaya bass kaldı

hayırlı olsun foto var mı?

• Teşekkür ederim hocam çekeceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.