Şimdi Ara

HYUNDAI H-1, 7 YIL GARANTİ İLE (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
26.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JackDaniels

yaw sitede görünmüyo

içi dışı nasıldır bilen varmı

malum orj resimler ile burda satılan arabalar arasında dağlar kadar fark var

http://worldwide.hyundai-motor.com/common/html/showroom/recreational/h_1/front.html

burdan bakabilirsin heralde...
  • doğru söylemişler.bende beklemedeyim.bence sende biraz bekle 1-2 ay sonra al derim bende öyle yapacağım.

starex crdi niye mahvetti sizi anlamadım.TCİ 100 BG deseniz anlarımda CRDİ az yakar çok kaçar..

quote:

Orjinalden alıntı: hamucera

bayiyi arayıp fiyat aldım.
    çift hava yastığı klm abs olan modeli için 5+1 versiyonuna 37000 ytl dediler.
    bunun yanında esp rop özelliği olan içinde 39000 ytl dediler.
    Starex ile takas girsek ne olur dedim. Aldığım cevap;
    şu an sizin araçlarınıza fazla talep yok, biniciye 22000 YTL ye satabilirsiniz. bence aracınızı birasz daha binin ondan sonra değerlendirin
    bu aradan bizimki 2007 CRDI Space S 13000 Km de.
    bu araç iyi ama bizi mahvetti
  • evet yenı stareks h-1 sorento x-force motoruyla aynı motra sahıp ve yalaşık sorentodan 100kg hafıf araca verılen garantı sorento x-force e verılen omurboyu garantıden sonra en uzun garantıye sahıp arac ben bu aracın kasasının ve motorunun en az 3 sene degışmeyecegını duşunuyorum ve rakıplere gore 2 eksıgı var yanlız bırı dıjıtal kılıma yok dıgerı otomatık versıyonu yok şımdılık zamanla bu donanımlarda gelecekmış fakat 2009 modellerde
    arkadaşlar benım bu h-1 e arka yataklı 3 lu koltuk ve 2 tanede teklı donerlı koltuk bulmam lazım koltuk ımalatı yapan bır adres yada telefon numarası bılen varıse rıca edıcem . vıp fırmaları kafayı yemış en mutavazı versıyon vıp donuşumu ıcın 7000ytl para ıstıyorlar koltukları bulsam derı yaptıracagım yer bellı zaten.
    aracın 0-100 hızlanma verılerı yok fakat sanırım sorento x-force(0-100 12.2sanıye) den 100kg hafıf ve duz vıtes olmasıyla kıyasladıgımda en az 12 sanıye cıvarlarında olmalı kaldıkı chıp tunın yaptırınca 200hp 470nm cıvarında olcakkı oda sanırım 10sanıye cıvarlarına duşer buda bu sınıfın en ıyısı demekdır şımdıden kaldıkı rakıplerındende 20000ytl cıvarlarında dahada ucuz bır fıyata sahıp ve bence dış dızay rakıplerınden guzel ıcıde fena sayılmaz
    e bu fıyata benım kanaatımce mukemmeldı bende kaporayı verıp aldım sanırım pazartesı teslım edecekler emınımkı pışman olmayacagım bu aracı almakla allah ısteyen herkeze nasıpeder ıyışallah.............................

•  HYUNDAI H-1, 7 YIL GARANTİ İLE

HYUNDAI H-1, 7 YIL GARANTİ İLE

• murat dostum keşke öyle olsa ama o şekilde bu araba türkiyeye gelmez .jantları çıkar,arka koltukları çıkar,kaplamaları sök,navigasyonu düşünme zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman6161

murat dostum keşke öyle olsa ama o şekilde bu araba türkiyeye gelmez .jantları çıkar,arka koltukları çıkar,kaplamaları sök,navigasyonu düşünme zaten

haklısın
    ne bileyim herkez bildigini yazmış baktım resim koyan yok biraz reng gelsin dedim buldugum resimlerin en güzelini ekledim

• beni Starex mahvetti derken piyasadaki kaybından ve markanın kendi aracına sahip çıkmamasından dolayı söyledim.
    Farklı bir düşüncem ve niyetim yoktu. Ama ben bu şartlarda bu arabayı almayı düşünmüyorum. Eminim ki artık hyundai bu araçta çok sürmeden kasa değişimine gidecektir. Ne yalan söyleyeyi bu arabaya 37000 ytl verene kadar kampanya yapılan mitsubishi L200 pick-up ın baz modeline 29000 ytl verir onu alırım. En azından ikinci elde de para eer
  • Otercih meselesi tabii...

ama bu araç en az 10 yıl kasa değiştirmez.ve 1 ay sonra her yer bu araçtan kaynayacak.satışlarına bakarsanız onu gösteriyor

bide eğer satmak için alıyorsanız,tofaştan vazgeçmeyin zaten.ama ben bi aracı satmak için değil,binmek için alıyorum sonuçta galerici değilim.fakat bu araç çıkalı 3 gün oldu.bir süre geçtikten sonra 2, el piyasası canlı hale gelir ama en az 2 sene sonra..
    quote:

Orjinalden alıntı: hamucera

beni Starex mahvetti derken piyasadaki kaybından ve markanın kendi aracına sahip çıkmamasından dolayı söyledim.
    Farklı bir düşüncem ve niyetim yoktu. Ama ben bu şartlarda bu arabayı almayı düşünmüyorum. Eminim ki artık hyundai bu araçta çok sürmeden kasa değişimine gidecektir. Ne yalan söyleyeyi bu arabaya 37000 ytl verene kadar kampanya yapılan mitsubishi L200 pick-up ın baz modeline 29000 ytl verir onu alırım. En azından ikinci elde de para eer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 24 Şubat 2008; 21:56:38 >

• arkadaşim aracın başlangıc fıyatı 28500 ve kaldıkı sen mıtsubışhı alkı ye yenı model gelıyor ondada zarar edesın bılen de konuşuyor bılmeyende nıye cekemez ınsanlar kendının olmıyan şeylerı bılemem
    benım bu h-1 kullanacagım ılk hyundaı modelı olcak vw de kullandım mercedeste toyotada mıtsubışhıde hepsını bılıyorum anlıyacagın ıyı bır ınceleyın bu h-1 bu gun ıtıbarıyle fıyat kalıte ve donanım olarak enguzel en avantajlı arac ısteyen ınceler begenırse alır ısteyen hyundaı dıye peşın hukum surup dıger markalara yonelır bu aracı kımsenın kafasına sılah dayayarak stmıyorlar ve bende gayet bılınclı bır muşterı olarak kararımdan cok memnunum ve arabalardan ozellıklerınden donanımlarından oldukca ıyı anlarım.
  • Kardeş bu bu starex benim 3. hyundai aracım. Ben kullanım amacı olarak ele aldığımda iyi bir seçim olacak benim için mitsubishi anlamında söyledim. Hyundai diye almamak gibi bi kaygım yok. Ama gel görki hyundai sattığı starex arkasında çok durmadı. sürekli fiyat kırdı. Sen ilk hyundai aracım diyorsun inşallah bu aracın sonu bu şekilde olmaz. Ben araç çıktığında bayide görünce hemen arayıp bilgi aldım. Aracı biliyorum zaten. ne motoruna nede donanımına brşey demiyorum.Ama hyundai aracın arkasında durmazsa ikinci eli yok pahasına gidecek yine.
    Servislede görüştüm bu konuda onlarda senin gibi kaç kişi daha aynı tepkiyi verdi bilemezsin dedi. Sorun burada işte. Ticari araçlarda çok iyi bir yüzde yakaladılar. Ben CRDİ starex ten çok memnunum ama bayiye satmaya kalksam 18500-19000 YTL arasında alacaklar 2007 model aracı ve bence bu çok düşük bir rakam. Ama bayi bu şekilde davranmasa aracın hem ikinci eli olur hemde ikinci eli olan araç piyasada kendisine daha fazla yer bulur.
    bugün bakın birçok marka aracın çok güzel otomobilleri olmasına rağmen almak için insanların kafasında daima acaba ikinci ele çevirmek zorunda kalsam çok zarar edermiyim rahatça çevirebilirmiyim kuşkusu var. Aracı satmak için değil binmek için dahi alsanız hiç beklemediğiniz bir anda elinizden çıkartmak mecburiyetinde kalabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamucera -- 25 Şubat 2008; 21:45:38 >

• Hala internet sitesinde bir bilgi yok radyoda devamlı reklamı çıkıyor ama
  • Aracı gördüm, top modelinde, tcs esp var ama airbag 1 adet diğer airbag ler nerede? ses sistemi berbat,
    Arka koltuk konfor açısından 0' a yakın ama bagaj da yat uyu.
    Araba vitodan esinlenmiş tabiki hepsi bu, vitoyla ilgisi yok rakip felan olamaz.
    VİP felan da gelmeyecekmiş, arkaya ek koltuk felan attırmak ancak içini değiştirmekle mümkün buda ertekste 5-7 bin ytl (en iyi ihtimalle 2 koltuk attrılabilr oda 2 bin ytl!)
    38 bin ytl son fiyat
    Ben bu aracı binek amaçlı alacaktım ama Hyundai nin eski starex lere yaptığını düşüncek olursam almayı düşünmek şimdilik enayilik gibi geliyor (38 bin e al 3 yıl sonra 18-19 bilemedenin 20 bin e sat yazık derim o kadar paraya git 2007 model starex al 19 bin e hatta VİP'i 22- 23 bin ytl).
    ÇOK BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI
  • şu arabayı alanlardan bir kişi resimlerini buraya atarsa çok memnun olacaz
  • arkadaşlar kusura bakmayın h-1 alınca eskışehır yaptım geldım 5 gundur yoktum onun ıcın sıze tecrubelerımden bahsedeyım bıraz.
    1- arac gercekten mukemmmel gıdıyor 1. vıtes bıraz kısa ama 2 ye attıktan sonra araba gercekten ucuyor vıano 150hp den daha guzel gıdıyor
    2- yol tutuş gayet guzel ozellıkle vıraj kabılıyetı mukemmel arka makas gayet guzel fakat vıanonun koruklu sıstemı kadar degıl tabıı.
    3- ılk 100ytl mazot aldım ıstanbulda tıarfıkte kullandım 100km ondan sonra eskışehıryolunda 140km ve 195 km arasında kullandım 350km re yolyaptım yıne eskışehırde 100ytl 350 km yol yaptım 5 gunde amam sanayıde dur kalk ıstop et calıştır donuşte 100ytl mazot aldım 400km re yol yaptım surat yıne 140-195km arası kullandım ve 5000km den sonra %10 daha duşer dıyorlar bence bu performas ve surata gayet normal.
    4- benım şahsı kanaatım bu aracın çok tutacağı cunklu her goren arabaya gayet sıcak bakıyor stareks crdi nın tutmaması yuzunden h-1 gayet mantıklı bır fıyata sundular ve bence bu araca bırakın ındırım yapmayı yakında zam bıle yaparlar hyundaının amacı stareks'ın kotu namını oncelıkle egale edıp aracı tanıtıp ondan sonra kar etemek bunu zaten fıyatta pazarlık etmek ısteyen kışıler 1 ytl bıle ınmedıklerını gormuştur.
    5-ben şahsen sen secımımden gayet memnunum tabıı donanım bıarzdaha zengın olabılırdı fakat yınede kesınlıkle herkeze tavsıye ederım
    6-arkadaşlar bır bakın bakalım sınıfı onemlı değıl ne tur olursa olsun amam dızel olsun esp olsun en ucuz bulabıleceğınız arac ne kadar araştırın benım olmazsa olmaz ozellığım esp
    not:eğer acemı ısenız veya aracı ışıcın alıpta şofore vereceksenız sakın bu aracı almayın yada en azından esp sız versıyonu almayın cunku aracın gaz petalını kapatınca arac duz yolada bıle (esp'kapatınca)arkası bırsağa bırsola kayıyor esp acıkkende esp lambası goz edıp duruyor anlayın arac nekadar guclu kaldıkı ben bırde chıp tunıng yaptırıp 200hp 470nm yapıcamkı yakıttan ve duşuk devır bandından dahada fazla yararlanabıleyım benım son kararım bu paraya bundan ıyısı yoktur kesınlıkle.................................

• resim isteriz eğer mümkünse ayrıntılı
  • araba süper olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramo can -- 5 Mart 2008; 20:36:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkit

arkadaşlar kusura bakmayın h-1 alınca eskışehır yaptım geldım 5 gundur yoktum onun ıcın sıze tecrubelerımden bahsedeyım bıraz.
    1- arac gercekten mukemmmel gıdıyor 1. vıtes bıraz kısa ama 2 ye attıktan sonra araba gercekten ucuyor vıano 150hp den daha guzel gıdıyor
    2- yol tutuş gayet guzel ozellıkle vıraj kabılıyetı mukemmel arka makas gayet guzel fakat vıanonun koruklu sıstemı kadar degıl tabıı.
    3- ılk 100ytl mazot aldım ıstanbulda tıarfıkte kullandım 100km ondan sonra eskışehıryolunda 140km ve 195 km arasında kullandım 350km re yolyaptım yıne eskışehırde 100ytl 350 km yol yaptım 5 gunde amam sanayıde dur kalk ıstop et calıştır donuşte 100ytl mazot aldım 400km re yol yaptım surat yıne 140-195km arası kullandım ve 5000km den sonra %10 daha duşer dıyorlar bence bu performas ve surata gayet normal.
    4- benım şahsı kanaatım bu aracın çok tutacağı cunklu her goren arabaya gayet sıcak bakıyor stareks crdi nın tutmaması yuzunden h-1 gayet mantıklı bır fıyata sundular ve bence bu araca bırakın ındırım yapmayı yakında zam bıle yaparlar hyundaının amacı stareks'ın kotu namını oncelıkle egale edıp aracı tanıtıp ondan sonra kar etemek bunu zaten fıyatta pazarlık etmek ısteyen kışıler 1 ytl bıle ınmedıklerını gormuştur.
    5-ben şahsen sen secımımden gayet memnunum tabıı donanım bıarzdaha zengın olabılırdı fakat yınede kesınlıkle herkeze tavsıye ederım
    6-arkadaşlar bır bakın bakalım sınıfı onemlı değıl ne tur olursa olsun amam dızel olsun esp olsun en ucuz bulabıleceğınız arac ne kadar araştırın benım olmazsa olmaz ozellığım esp
    not:eğer acemı ısenız veya aracı ışıcın alıpta şofore vereceksenız sakın bu aracı almayın yada en azından esp sız versıyonu almayın cunku aracın gaz petalını kapatınca arac duz yolada bıle (esp'kapatınca)arkası bırsağa bırsola kayıyor esp acıkkende esp lambası goz edıp duruyor anlayın arac nekadar guclu kaldıkı ben bırde chıp tunıng yaptırıp 200hp 470nm yapıcamkı yakıttan ve duşuk devır bandından dahada fazla yararlanabıleyım benım son kararım bu paraya bundan ıyısı yoktur kesınlıkle.................................

valla ben starex crdi ile 140-170 arası yol gittim. ama sanırım bu araç kadar yakıt yakmadım. yani ilk gördüğüm kadarı ile crdi starex ten daha fazla yakıyor. araca lafım yok beğenildi ama fiyatına zam yapacaklarını şu aşamada pek sanmıyorum.

• quote:

arkadaşim aracın başlangıc fıyatı 28500 ve kaldıkı sen mıtsubışhı alkı ye yenı model gelıyor ondada zarar edesın bılen de konuşuyor bılmeyende nıye cekemez ınsanlar kendının olmıyan şeylerı bılemem
    benım bu h-1 kullanacagım ılk hyundaı modelı olcak vw de kullandım mercedeste toyotada mıtsubışhıde hepsını bılıyorum anlıyacagın ıyı bır ınceleyın bu h-1 bu gun ıtıbarıyle fıyat kalıte ve donanım olarak enguzel en avantajlı arac ısteyen ınceler begenırse alır ısteyen hyundaı dıye peşın hukum surup dıger markalara yonelır bu aracı kımsenın kafasına sılah dayayarak stmıyorlar ve bende gayet bılınclı bır muşterı olarak kararımdan cok memnunum ve arabalardan ozellıklerınden donanımlarından oldukca ıyı anlarım.

dostum hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin...

ama yukardaki yazına takıldım biraz;
    burada hiç kimse senin kötülüğün için yorum yazmıyor bilakis senin iyiliğini istedikleri için uyarıyorlar...
    bende aynen senin gibi düşünerek almıştım 2004 yılında stareximi ama sonunda gördüm hanyayı konyayı...

• quote:

arkadaşim aracın başlangıc fıyatı 28500 ve kaldıkı sen mıtsubışhı alkı ye yenı model gelıyor ondada zarar edesın bılen de konuşuyor bılmeyende nıye cekemez ınsanlar kendının olmıyan şeylerı bılemem

kardeşim öncelikle araban hayırlı olsun, güle güle kullan.

ancak şunu unutma bugün acımasızca eleştirdiğin insanlar, senin bugünkü hislerinle bu araçları aldılar ve şu an büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorlar.

kimsenin kimseyi çekemediği felan yok, lütfen hyundai'den fazla hyundai'ci olmayın.

aracın artıları ve eksileri hakkında bilgi edinmek isteyen insanları objektif olarak bilgilendirin.

• ESP'SİZ YOL TUTUŞU SORUNLU HA.....
    HIMMM DÜŞÜNMEK LAZIM O ZAMAN....
    KİMSE SADECE ELEKTRONİK SİSTEME KENDİNİ EMANET ETMEK İSTEMEZ; ARACIN ŞASİSİNİN YOL TUTUŞU PROBLEMLİ ANLAŞILAN....
    SADECE İLK KALKIŞLARIDA TORK NEDENİ İLE "STEERING" OLABİLİR, DÜZ YOLDA HİÇ BİR ARAÇ ARKASINI SAVURMAZ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.