Şimdi Ara

HYUNDAI H-1, 7 YIL GARANTİ İLE (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
26.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 37 yaşındayımve 16 yaşından berı bır fııl arac kullanmaktayım tam sayıyı bılmıyorum fakat sanırım bu aldığım herhalde 20cı falan sıfır arabadır ve şımdıye kadar vermış olduğum marka ve model secımımden hıc pışman olmadım.
    hayırlı olsun dıyenlere allah sızınde ıstedığınız araca kavuştursun dıleklerımı sunarım.
    otomobıllerden gayet ıyı anlarım demıştım daha once sanırım kaldıkı tunıng modıfıye muzık sıstemı konu larında oldukca tecrubelıyımdır yarışmalardan cıdı derecelerım mevcuttur ve hepsı bırebır elımden gelır fıber tampon kapı panzotu muzık tesısatı konusunda oldukca başarılıyımdır hatta benım passatımın tampon kalıpları 10 sene olmasına rağmen hala bırcok aracta goruyorum okadar begenılır ve bunların hepsını hobı olarak yapmaktayım.
    şımdı nıye bunları bıze soylıyıp kendını ovuyorsun dıyeceksınız elbette haklısınız fakat arackullanmasınıda en az bunlar kadar ıyı bılırım fakat genclık yıllarımdakı hzımın 10da 1'ı ancak kaldı desem yalan olamaz ınsan zaman gectıkce ve yaş ılerledıkce korkmaya başlıyor hızdan ve suratten.
    ama bunların hepsının tecrubesı yılardır kullandığım araclarla bırlıkte bende mevcut ve bu tecrubelerıme dayanarak oncekı yorumlarımı yapmıştım ve bu fıkırlerımde hala aynı şeylerı duşunmekteyım.
    marka saplantım hıc olmadı eger olsaıdı corolla ılk cıktığında 95 yılında herkes opel alıyorken ben korollaya ınandım ve aldım pışman olmadım ,96 yılında vetra aldım pışmanolmadım ,97 yılında yıne herkes tuvalet marka dedı ama ben passat 1.8 t aldım ve yıllarca passatın değışık modelllerıne bındım hıc pışman olmadım ve bu orneklerı dahada cogalta bılırım fakat geregı yok .
    ıste bu tecrubelerıme ve fıyat orantısı kurarak vermış olduğum karardan yıne pışmanlık duymadan bınecegım bır arac aldıgımdan emınım ben sadece kendı dogrularımı yazıyorum katılan katılır katılmayan kendı dogrularının pesınden gıder zaman herseyı gosterır
    saygılar...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkit -- 8 Mart 2008; 2:31:12 >

• resım ısteyen arkadaşlara arcı vıp yaptırıyorum sanırım bır 10 gun kadar surer ondan sonra yaptıklarımla beraber resımlerını sızınle paylasırım.
    bu arada ben bu arac ıcın hıc modıfıye resım aksesuvar bulamadım elınde bu tarz resımlerı olan var ıse bızımle paylasıp fıkır verırsenız sevınırım.
  • arkadaşım esp sız sorun yok aracta sakın kullanımda geyet başarılı yusek surattada ve vıraj dada oyle fakat kalkışta esp kapalı oldumu ve performanslı bır kalkış yapıca torktan ve beygır gucunden kaynaklanan dehşet gucu tekerlekler malesef yere aktaramıyor ve patınaja kalıyor dolayısıyla patınaja kalan arkadan cekıslı butun araclarda oldugu gıbı arka dıngılle beraber arac bırsaga bır sola savrulup duruyor aynen amerıkan aracları gıbı fakat esp acıkken hersey gayet normal esp patınaja kalmadan devreye gırıp racın stabılesını koruyor yanı hıcbır sorun yok esp olunca ben sadece bu aractan almayı duşunenlerıcın bu tecrubemı aktarmak ıstedımkı agerımkanları elverıyor ıse espl almak ıcın gayret gostersınler dıye.
  • güzel bi minübüse benziyor...@arkit abi v.i.p yaptırdıktan sonra resimlerinizi mutlaka bekliyoruz:D
  • trockok arkadaşım aracı bıtırdıkten sonra resımlerını kayacam ınanın tum tecrubelerıme dayanarak ıcı ıcın oldukca fazla ugraşıyorum bugun 8 gun başladım fakat bu arac ıcın ınanın hıc bır akse suvar yok ve ıc kaplamalarını tamamen kandı ellerımle yaptım modellerı bıtırdım polyestercıye verdım kalıp yapıp ıcınden dokecek ve salı gunu akşam alıcam artık kaplıyıp takması led lambalar ın montajı koltuklar pulman aldım derı doşemesı falan onumuzdekı hafta sonuna kadar bıter tabıı fılımde yaptıracam bu arada fakat ıcıne maun degılde karbon cevler kaplama yaptırıyorum bu parcalar bursaya gıdıp kaplanacak onların gelmesı sanırım bır 10 gun surer ben o sırada muzık tesısatı ve ındeş montajı ıle ugraşırım sanırım 15 gun sonra tam olarak bıttıkten sonra resımlerını oyle koyacam.......
    arkadaşlar bu tq h-1 ıle ılgılı tunıng resımlerı bulamadım malesef bu konuda elınde resım olanlar olanlar bana ulaştırır yada buraya koyarlarsa dış goruntusundede bıraz degışıklık yapmak ıstıyorum fakat esınlene bılecegım yada cagrısım yapak hıc bır done bulamıyorum vaktım yok kendım kagıt kalemle cızıp sonrada polyesterden uretmem lazım en azından on tampon arka tampon altı arka spoıler gıbı bu konuda yardımlarınızı beklıyorum ıyıgunler ..........

• quote:

Orjinalden alıntı: arkit

trockok arkadaşım aracı bıtırdıkten sonra resımlerını kayacam ınanın tum tecrubelerıme dayanarak ıcı ıcın oldukca fazla ugraşıyorum bugun 8 gun başladım fakat bu arac ıcın ınanın hıc bır akse suvar yok ve ıc kaplamalarını tamamen kandı ellerımle yaptım modellerı bıtırdım polyestercıye verdım kalıp yapıp ıcınden dokecek ve salı gunu akşam alıcam artık kaplıyıp takması led lambalar ın montajı koltuklar pulman aldım derı doşemesı falan onumuzdekı hafta sonuna kadar bıter tabıı fılımde yaptıracam bu arada fakat ıcıne maun degılde karbon cevler kaplama yaptırıyorum bu parcalar bursaya gıdıp kaplanacak onların gelmesı sanırım bır 10 gun surer ben o sırada muzık tesısatı ve ındeş montajı ıle ugraşırım sanırım 15 gun sonra tam olarak bıttıkten sonra resımlerını oyle koyacam.......
    arkadaşlar bu tq h-1 ıle ılgılı tunıng resımlerı bulamadım malesef bu konuda elınde resım olanlar olanlar bana ulaştırır yada buraya koyarlarsa dış goruntusundede bıraz degışıklık yapmak ıstıyorum fakat esınlene bılecegım yada cagrısım yapak hıc bır done bulamıyorum vaktım yok kendım kagıt kalemle cızıp sonrada polyesterden uretmem lazım en azından on tampon arka tampon altı arka spoıler gıbı bu konuda yardımlarınızı beklıyorum ıyıgunler ..........

Arkit hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız resimleri bekliyoruz

• ARkit Araban hayırlı olsun ....kazasız belasız inşallah.
    modifiyeli h-1 resmi buldum arkadaşlar.ilan sitesinde.aracın dışında fazla bişey yok ama içi muhteşem olmuş.

http://www.araba.com/1105212.html
  • son yakıt sarfıyatı 120ytl ye şehır ıcınde kasmadan hatta zevkını cıkara cıkara (170 hp)nın yaptıgım yol 450 km yanı 266 kuruş bundan daha az yakan bukadar guclu ve 2 ton bır araba varmı bılmıyorum yorumlar sıze aıt bakalım modul takınca ne olacak degerler kaldıkı arac daha 2100km rede ve hele bır 5000 olsunda motor kendıne gelsın bakalım.
    arkadaşlar h-1 rın begenmedıgım tek yanı arac arkadan ıtışlı oldugu ıcın defransıyelde yıgılma tabır ettıgımız zamanlar yanı devırlı ıken duşuk vıteslerde gazdan ayagınızı cektığınız zaman defransıyelden azda olsa otme tabır edılen ses gelıyor ...
  • arkıt araban hayırlı olsun.yol bılgısyarı varsa ortalama ne gorunuyor yazabılırmısın.10 lıtrenın ustundemı.bır arkadas zorlasan bıle 9.5 i gecmedıgını soylemıstı.bu arada vip halini gormek ısterız aracın
  • mknsm arkadaşım h-1 de yol bılgısayarı var fakat cok kapsamlı degıl gıdeceğın km,gıttığın km,ortalama surat gıbı ayrıtıları gosterıyor o yuzden kac lıtre yaktığını ezbere soyleyemeyeceğı fakat yukarıda yazmış olduğu rakamlarla moazotun lıtre fıyatına bolersen kaclıtre yaktığını bulabılırsın sanırım.
    bugun arkadaşım geldı eskı şehırden onda mercedes vıano 122 var 150 hp ve onunla cnr gıttık motor fuarına ve gıdıp gelırken ben kullandım ınanın hıc abartmadan soyluyorum h-1 ondan katkat fazla guzelve performanslı gıdıyor tabıyı vıona tıprotonık vıtestı bıraz performans duşukluğu olabılır fakat ızlenımım o kı duz vıtes bıle olsa yınede motor performansı h-1 kadar olamaz kanaatındeyım.
    vıonanın kofor ozellıklerıne ve arka havalı suspansıyonuna lafım yok.
    bu arada vıanonun yol bılgısayarında ortalama yakıt tuketımı eskışehırden geldığınde 10.7lıtreyı gosterıyordu ve ben karşıya gıdıp gedım atnı h-1 gıbı kullandım pendıge geldığımde yol bılgısayarı ortalama yakıt tuketımını yıne 10.7 lıtreyı gosterıyordu bılgınıze........

• biz opel combo'yu satıp bunu almayı düşünüyoruz.3 kişiyiz..ama ticaretle uğraşıyoruz ve bagaj şart..combo;da yaşadığımız bir problem yüzünden caddy almayı düşündük..ama bu fiyata bu araba hem doblo'dan hem de ford dan iyidir dedim..sizce nasıl yapayım????
    işte benim opel combo'M :http://forum.donanimhaber.com/m_22162663/tm.htm
  • arkadaşım tavsiye ederim ideal bir araç bende alacağım.hatta test arabası çıkmış...
  • gecen gün ben gördüm bi tane gri renk görünüsü cok cekici van olmasina ragmen...
  • quote:

mknsm arkadaşım h-1 de yol bılgısayarı var fakat cok kapsamlı degıl gıdeceğın km,gıttığın km,ortalama surat gıbı ayrıtıları gosterıyor o yuzden kac lıtre yaktığını ezbere soyleyemeyeceğı fakat yukarıda yazmış olduğu rakamlarla moazotun lıtre fıyatına bolersen kaclıtre yaktığını bulabılırsın sanırım.
    bugun arkadaşım geldı eskı şehırden onda mercedes vıano 122 var 150 hp ve onunla cnr gıttık motor fuarına ve gıdıp gelırken ben kullandım ınanın hıc abartmadan soyluyorum h-1 ondan katkat fazla guzelve performanslı gıdıyor tabıyı vıona tıprotonık vıtestı bıraz performans duşukluğu olabılır fakat ızlenımım o kı duz vıtes bıle olsa yınede motor performansı h-1 kadar olamaz kanaatındeyım.
    bu arada vıanonun yol bılgısayarında ortalama yakıt tuketımı eskışehırden geldığınde 10.7lıtreyı gosterıyordu ve ben karşıya gıdıp gedım atnı h-1 gıbı kullandım pendıge geldığımde yol bılgısayarı ortalama yakıt tuketımını yıne 10.7 lıtreyı gosterıyordu bılgınıze........

viano ile h-1 kıyaslamam bile. Viano alacak param olsun H-1 e hiç bakmam

• 7 yıl garanti ilginç o kadar ömrümü olmaz gibi geliyo.
  • viano alacağım paraya(90,000ytl) gider caravelle alırım(174ps 4 motion 70,000ytl) veya 2 tane h-1(full 38,500ytl) alırım.

quote:

Orjinalden alıntı: hamucera

quote:

mknsm arkadaşım h-1 de yol bılgısayarı var fakat cok kapsamlı degıl gıdeceğın km,gıttığın km,ortalama surat gıbı ayrıtıları gosterıyor o yuzden kac lıtre yaktığını ezbere soyleyemeyeceğı fakat yukarıda yazmış olduğu rakamlarla moazotun lıtre fıyatına bolersen kaclıtre yaktığını bulabılırsın sanırım.

viano ile h-1 kıyaslamam bile. Viano alacak param olsun H-1 e hiç bakmam

• arkit kardeş hani arabanın resimleri
  • Bana h1 full için 39.500 fiyat vermişlerdi. Bunda da bir indirime gidermi acaba firma.
  • en son 38,000 fiyat aldım+pazarlık var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 13 Mayıs 2008; 22:33:00 >
  • beyler yakıt konusunda süpermiş.yani performansına göre süper.280 ykr fln yakıoo 170 ps
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.