Şimdi Ara

HYUNDAI H-1, 7 YIL GARANTİ İLE (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
26.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şehir dışı uzun yolda maximum 220 yakıyormuş.

karışık ortalama 270 yakıyormuş

değerleri ewet çok iyi ama ben şahsen minibüsünü bekliyorum.

ne zaman gelecek hiç bi haber yokmu yaw?

quote:

Orjinalden alıntı: onixonur

beyler yakıt konusunda süpermiş.yani performansına göre süper.280 ykr fln yakıoo 170 ps
  • Ne oldu dondu kaldı bu konu. Hani fotolar gelecekti.
    Neyse bende bu aracın en uygun fiyatlısını alsam ve alttaki hale getirsem kaça maal olur acaba. 10.000 ytl yi bulur mu acaba bu iş?

HYUNDAI H-1, 7 YIL GARANTİ İLE
  • evet fotoları bekliyoruz.
  • bu aracın servis bakım periyodunu bilen var mı arkadaşlar?
  • Bu aracın boş ağırlığı 1900 kg,motoru 2.5 lt 170 hp şehirdışında 220 ykr,ortalamadada 270ykr yakıyorsa gerçekten bravo,ama bana zor gibi geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpercan

bu aracın servis bakım periyodunu bilen var mı arkadaşlar?

bakımları 15000de bir yapılıyor buda cok güzel.ben gibi 5000de bir servise gitmeyi gerektirmiyor
  • teşekkürler cevabınız için
    arkadaşım kia sorento aldı , servis periyodundan şikayetçi 7500km de bir, aynı motora sahipler H-1 ile
    biri 7500km de motor yağını değiştirirken diğeri iki katı daha yol yaparak değiştiriyor, ilginç
    quote:

Orjinalden alıntı: mknsm

quote:

Orjinalden alıntı: alpercan

bu aracın servis bakım periyodunu bilen var mı arkadaşlar?

bakımları 15000de bir yapılıyor buda cok güzel.ben gibi 5000de bir servise gitmeyi gerektirmiyor
  • İyigeceler herkese.
    Yaklaşık 3 ay önce 10.000km bakıma girdim. Adana'daki yetkili servis, bana her 10.000km'de bakıma gelmemi söyledi. Yağı için 5000km'de gelmem gerekiyor mu dedim. Hayır dediler. Hatta servis kartına 20.000km'de yağı değişecek yazıldı. Ankara'daki Neziroğluda aynı şeyi söyledi. Sanırm starex TCİ'ler için bakım aralığı 10.000km olrak belirlenmiş.
  • H1 9+1 münübüs aracımı 5 yıldır hususi kullanıyorum 88800 km deyim.7 yıl garantili olandır ama aracımla hic servise girmedim yag harici bakımda yapmadım cok saglam araba tek sıkıntı 3. Vitesle sehirler arası yolda gitmek zorundasınız 3. Vites 2,5 devirde arac 90 ile gidiyor yani kurallara uyalım derseniz 4 ve 5. Vitesi zor görürsünüz.8 litre yakıt yakar yakıtı hiç secmez parkoil den en ucuz yakıtı alıyorum sürekli enufak sorun cıkarmadı Lafın özü saglamsaglam,hızlı ve guclu arabadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.