Şimdi Ara

HYUNDAI H100 aldık yorumlarınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
94
Cevap
1
Favori
87.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş ilk mesajını konu hortlatarak kullanmış tercih meselesi
  • Donanım olarak fln güzelmiş L200 niye almadınız dermişim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: genc_kaptan

Bendede var Yokuş aşağı 150 yi gördüm süper arab biraz zorlasan 3. viteste bile kalkıyor hayırlı olsun.depoda 65 lt

bu konuyu hortlatmak içinmi üye oldun foruma
  • bizdede var hyundai h100 deluxe super panelvan falan deil haa camlı 112 beygir 2500 cc otomatik camlar,klima, hidrolik dreksiyon pedallar falan biz o arabayla normail düz bir otobanda 170 kmh yaptık savurma olayıda şöyle araba boş olduğu zaman 120 yi geçince savurmaya başlar ama arabayla seyehate çıkarken valizler yükler bütün aile falan olunca doluyo biz şahsen 2 aile geliyoduk amcamlar ve biz arabada 9 kişiydik resmen taksi gibi oldu bastıkça yere oturdu L300 ler falan nal topluyodu arkamızda.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h100cüyüz -- 26 Ekim 2009; 18:50:12 >
  • nerdeyse 4 senelik konu iyi hortlatmış kimse
  • ruhsat değişimi hakkında
    2001 model hyundai panelvan için sorum olacak sonradan cam açtırıp ruhsata işletmek yasakmıdır?
    aracın satış fiyatı ikinci elde 11000 tl eğer cam açtırılırsa masaraf ne tutar saygılar.
  • arkadaşlar kıa 2.5 tcı aldım 2006 model 100tl yakıtla 215 kilometre gittim
    servise gittim neden çok yakıyo diye servis arkadaşla teste çıktık
    depoyu fulledik 100km yol yaptık bir daha depoyu fulledik
    8.8lt euro dizel aldı yani kilometrede 27krş yaktı araç kapalı kasa
    26000km de bu araçları yumuşak kullamak lazım 2000 devri geçmessen
    az yakıyo birde yokuş aşagı inerken vitesi boşa atmayın daha fazla yakıt harcıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagorx

arkadaşlar kıa 2.5 tcı aldım 2006 model 100tl yakıtla 215 kilometre gittim
    az yakıyo birde yokuş aşagı inerken vitesi boşa atmayın daha fazla yakıt harcıyo

• herkes kendi kafasına gore konuşuo kia al fln yazmişlar yaw kardeşim kia yıda hundai yapıor ztn kımseye aldırma super arab aldın yakıtları coook fazla değil coook da duşuk değil orta ve cok surat lı araba taksiler dakar hız yapa bilıo helekı kasasında 1 ton yuk avrsa
  • 4 yıllık konu
    h100 iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wickersan -- 13 Temmuz 2010; 14:40:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagorx

arkadaşlar kıa 2.5 tcı aldım 2006 model 100tl yakıtla 215 kilometre gittim

Babam sürekli boşta kullanır 1.6 ların yakıt ortalamasına yaklaşıyo böle nasıl boşta çok yakıyormuş
  • Her sene mütemadiyen hortlamış konu Hadi bakalım hayırlısı 2011'de kim, ne şekilde hortlatıcak..
  • 2000 modelı var bizde 500,000 km geçtik
    600,000 kmyi gecince 2011de hortlatırım burayı
  • Yuh! benim açtığım bir konu :D Yıllar ne çabuk geçiyor yahu :)

3 sene önce sattık, şirket devroldu, başka kamyonet geldi, 2 tane daha çift kabin alındı

Google'da h100'e lastik almak için arama yaparken çıktı bu konu :)

Donanımhaberi seviyorum ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Her sene mütemadiyen hortlamış konu Hadi bakalım hayırlısı 2011'de kim, ne şekilde hortlatıcak..

2011 ben hortlatıyorum biz de h100 minübüs almayı düşünüyoruz.99 model h100 süper.yorum yapacak olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Her sene mütemadiyen hortlamış konu Hadi bakalım hayırlısı 2011'de kim, ne şekilde hortlatıcak..

2011 ben hortlatıyorum biz de h100 minübüs almayı düşünüyoruz.99 model h100 süper.yorum yapacak olan var mı?

biz 2008 yılında aldık 2000 model panelvan

lanet ettik araca yük varsa sürekli hararet yapar araç kağnı gibi arka makaslardan sürekli ses geliyordu hiçbir usta kesemedi aynı şekilde haftada bir öntakım için ustaya gidiyordu ocağımıza incir ağacı dikecekti tam sattık master aldık rahata erdik

• quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

2000 modelı var bizde 500,000 km geçtik
    600,000 kmyi gecince 2011de hortlatırım burayı

560,000 KM OLDU , düzenli bakımlarını yaptık hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar
  • 280.000 de h100 aracım var 1999 model klimalı delüx hala taş gibi kullanıyorum
  • 2008 konusu bu
  • Kaç senelik konuymuş bu böyle 2012 hayırlı olsun :) arkadaslar 1998 kia pregio almayı düşünüyorum yakıt durumu vs bahsedebilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.