Şimdi Ara

HYUNDAI H100 aldık yorumlarınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
87.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ çok zıplayan bir araba demekten başka bişey aklıma gelmiyor

tekoloji olarak 80 li lere dayaniyor ( L300 ), fazla bir sey beklenemez

• Her yıl düzenli olarak hortlayan konuya, 2013 yılının ilk hortuda benden olsun.
    01.01.2013 11:06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongun_44 -- 1 Ocak 2013; 11:08:30 >
  • Tüh be kaçırdık 2013 Hortunu :)

Her gün H100 kullanıyorum markete bakkala gitmek için :) üstünde 7 senelik kış lastikleri var dün hafif bir su birikintisinde araba önden kaydı neye uğradıgımı şaşırdım

Bundan 1 ay kadar öncede yolda TDCİ H100 denk geldi bizim transporter yüksek tavan uzun arkada yük vardı biraz H100 2. vites ben 3. vites bastık biraz kafa çıkarttı sonrasında verdik ayarı :)

6 ay kadar öncesinde Eski açık kasa H100 le benim kapalı kasa Bursa Altınşehir lambalarında denk geldik yanımda kuzenım var kalkışta kafa kafaya gittik 3. vitese geçmedi adam güle güle gitti :)

H100 ile yanlama anılarımı anlatmayacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

Her yıl düzenli olarak hortlayan konuya, 2013 yılının ilk hortuda benden olsun.
    01.01.2013 11:06

Arkadas tarihe gecti madalyasini getirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geleneksel 2014 hort benden olsun :D

• nası konu lan bu
  • kayınpeder 98 model klimali ve ön camlar otomatik 200.000 küsürde km si 11.000 tl ye aldı çekişi iyi tabi biraz yıpranmış...
  • YIL 2014 VE 8 YILLIK Bİ KONUYU TEKRARDAN HORTLATIYORUM..

HYUNDAİ H100 KAMYONET Mİ YOKSA KİA BONGO KAMYONETMİ HER İKİSİDE 2006 VEYA 2007 MODEL ARASINDA
    ARKADAŞLAR İŞİM DOLAYISIYLA 2006 MODEL 2007 MODEL CİVARLARINDA Bİ KAMYONET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM .. VE 2 SEÇİMİM ARASINDA KARARSIZ KALDIM . HYUNDAİ H100 KAMYONET Mİ YOKSA KİA BONGO SERİSİ Mİ ?? İÇ DONANIMLAR ZATEN AYNI HYUNDAİ VE KİA AYNI FABRIKA ÇIKIŞLI FAKAT HANGİSİ DAHA AZ YAKAR HANGİSİ DAHA DAYANIKLI SAĞLAMDIR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM FİYATLARI ZATEN HEMEN HEMEN AYNI GİBİ .

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM VE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM..

• hayırlı olsun araba satıldımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duhanwin

YIL 2014 VE 8 YILLIK Bİ KONUYU TEKRARDAN HORTLATIYORUM..

HYUNDAİ H100 KAMYONET Mİ YOKSA KİA BONGO KAMYONETMİ HER İKİSİDE 2006 VEYA 2007 MODEL ARASINDA
    ARKADAŞLAR İŞİM DOLAYISIYLA 2006 MODEL 2007 MODEL CİVARLARINDA Bİ KAMYONET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM .. VE 2 SEÇİMİM ARASINDA KARARSIZ KALDIM . HYUNDAİ H100 KAMYONET Mİ YOKSA KİA BONGO SERİSİ Mİ ?? İÇ DONANIMLAR ZATEN AYNI HYUNDAİ VE KİA AYNI FABRIKA ÇIKIŞLI FAKAT HANGİSİ DAHA AZ YAKAR HANGİSİ DAHA DAYANIKLI SAĞLAMDIR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM FİYATLARI ZATEN HEMEN HEMEN AYNI GİBİ .

bu konuyu bir uzmanına sormanızı öneririm, konuya çağıralım. @sametsamett

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

quote:

YIL 2014 VE 8 YILLIK Bİ KONUYU TEKRARDAN HORTLATIYORUM..

bu konuyu bir uzmanına sormanızı öneririm, konuya çağıralım. @sametsamett

H-100 AL 10 SENE SANAYİ YÜZÜ GÖRMESSİN SANA TAVSİYEM 2005-2009 MODEL ARASI AL YAKITI FAZLADIR AMA TCİ MOTOR DAHA SAĞLAMDIR.. KİA ÜZER

• Bizim arkadaşın şirketinde vardı otobanda giderken 160 gördük nasıl 130 son hız oluyor anlamadım ama güzel hızlanıyor yakıtı içiyor gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Bizim arkadaşın şirketinde vardı otobanda giderken 160 gördük nasıl 130 son hız oluyor anlamadım ama güzel hızlanıyor yakıtı içiyor gibi

ben 2011 le 170 gördüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

quote:

Bizim arkadaşın şirketinde vardı otobanda giderken 160 gördük nasıl 130 son hız oluyor anlamadım ama güzel hızlanıyor yakıtı içiyor gibi

Bizde de 2011 vardı ama daha zorlamadık

• quote:

quote:

quote:

zorlamak iyi değil zarar veriyor turboya ve motora bi zaman sonra tam gaz gidince motor sesi bile değişiyor.. silindir kapağına su vermediği iin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

zorlamak iyi değil zarar veriyor turboya ve motora bi zaman sonra tam gaz gidince motor sesi bile değişiyor.. silindir kapağına su vermediği iin

• Bu h100 lerin elfreni çok kötü bi tanıdığımızda vardı arada sürüyordum bir yere gidip geliyorum kontak açık vitesi boşa alıyorum el frenini çekiyorum araba yavaş yavaş gidiyo arada el freni havada gidiyorduk

• Dostum o el freni sorunu o arabaya mahsus olabilir arabanin el freni telinde bi sıkıntı vardir belki iyi kavramıyodur frenleri . çünkü bu kamyonet yük taşıyadabilir .. el freni tutmazsa rampada yüklü araba gider ve sonu ne olur bilmem . Bu araçların yakıtı nedir acaba .

• quote:

Dostum o el freni sorunu o arabaya mahsus olabilir arabanin el freni telinde bi sıkıntı vardir belki iyi kavramıyodur frenleri . çünkü bu kamyonet yük taşıyadabilir .. el freni tutmazsa rampada yüklü araba gider ve sonu ne olur bilmem . Bu araçların yakıtı nedir acaba .

hocam h100 panelvan arka lastiklerinin ölçülerini biliyormusunuz kışlık lastik için
  • 2015 hortu bana nasip oldu.
    98 yılından beri bizde olan Deluxe kapalı kasa h100 var.şu anda 160 bin KMde falan olması lazım.160 bin KM boyunca rutin bakımlar dışında sorun çıkarmadı.Yol tutmaması dışında da şikayetimiz yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.