Şimdi Ara

HYUNDAI H100 aldık yorumlarınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
87.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şirkete hyundai H100 aldık.iç dizaynı falan çok kaliteli geldi.kahverengi ve tonları kullanmışlar.yani bir önceki accentler ve getz lerin içinden daha güzel yapmışlar.kamyonet olarak çok iyi hızlanıyor.plastik kalitesi çok iyi.fakat aracın ön kısmı çok korumasız.heryeri bembeyaz.ticari araç için çok korumasız kalıyor,koruma çıtası falan koysalarmış iyi olurmuş.sizin yorumlarınız neler?
    özellikler:
    2476 cc turbo dizel intercooler 94 BG(3800 d/dk) TCI motor
    225 kg/m(2000) max.tork

maks.hız=130

dijital göstergeli km sayacı,
    soğutmalı torpido gözü,
    klima,
    full logic teyp,
    otomatik camlar ve sürücü tarafı tek dokunuşla açılan cam,
    merkezi kilit,
    ön ve arka sis farı
    çift açılı aynalar.
    hidrolik destekli debriyaj pedalı
    5 yıl garanti
    kapı açık uyarı ışığı
    anahtar kontakta sinyali
    sürücü bel destek ayarlı koltuk
    bardak tutucular
    renkli camlar
    darbe anında katlanan direksiyon mili

• quote:

Orijinalden alıntı: mygokhan

Bu mesaj silindi.
    çok oynak araba ve çok yakıyor. Opel movano ondan daha az yakıyor ve daha iyi yol tutuşu var...
    İkiside mevcut. Karşılaştırmayı bizzat yaşadım

Hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oct

çok oynak araba ve çok yakıyor. Opel movano ondan daha az yakıyor ve daha iyi yol tutuşu var...

Hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun alınmış alınmıştır artık ne yapalım ne desek boş olur

şirket petrol şirketi değilmi anca dayanırsınızda

valal ben h100 yerine kianın bongo 2700 II sini tercih ederim çünkü tcı motorlar mazot düşmanı

zaten starexler 30.000 liradan 22000 e inmedi boşuna

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

hayırlı olsun alınmış alınmıştır artık ne yapalım ne desek boş olur

şirket petrol şirketi değilmi anca dayanırsınızda

valal ben h100 yerine kianın bongo 2700 II sini tercih ederim çünkü tcı motorlar mazot düşmanı

zaten starexler 30.000 liradan 22000 e inmedi boşuna

Alıntıları Göster
    sağolun arkadaşlar..doğru söylüyorsunuz çok yakıyor.baktım kore hyundai web sitesine orda full donanımlı CRDI lı H100 ler var.hemde 130 beygir.nasıl iş anlamadım...türkiyeye dandik motorları gönderiyorlar anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: oct

Hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oct

Hayırlı olsun...

ama çok iyi kaçıyor..ve 120 ye hemen ulaşılıyor..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oct

Hayırlı olsun...

ama çok iyi kaçıyor..ve 120 ye hemen ulaşılıyor..

Alıntıları Göster
    suan ne kadar yakıyor araba.bendede starex modelı var ama dendıgı gıbı 30ykr yakmıyor.ben 11lt sehırıcı yakıyorum.ama gaza bıraz kıbar davranıyorum tabı

• quote:

Orijinalden alıntı: mknsm

suan ne kadar yakıyor araba.bendede starex modelı var ama dendıgı gıbı 30ykr yakmıyor.ben 11lt sehırıcı yakıyorum.ama gaza bıraz kıbar davranıyorum tabı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mknsm

bahsettiğimiz tcı motorlar ama sendeki crdi olmasın.

valla 300 aşağısında pek yaktığını söyleyen yok.zaten millet o yüzden hep satıyor o motorları.

bayisi bile dedi çok yaktığı için crdi motorları çıkarttı hyundai diye.

ayrıva kasalı satışı eskisi gibi olmadığından bence seçenek çıkarmıyor alternatifi yok zaten

piyasaad sadece kia da ve hyundaide var bu araçlardan 2side aynı marka zaten

ama dediğim gibi kianın 2700 II si vardı ben onu tercih ederdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai H100 nasıldır?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

valla 300 aşağısında pek yaktığını söyleyen yok.zaten millet o yüzden hep satıyor o motorları.

ayrıva kasalı satışı eskisi gibi olmadığından bence seçenek çıkarmıyor alternatifi yok zaten

Alıntıları Göster
    Bizde 95 model H100 vardı. 9 sene babam kullandı o arabayı. Ama donanımı baya bir iyileştirmişler bu sene. Motor da değişmiş. Geçen seneye kadar 80 bg'lik atmosferik dizel kullanılıyordu. Donanım da 95 modellerle hemen hemen aynıydı. Yazdığın donanım baya iyi. Sorunlu bir araba değil onu söyleyebilirim. Geçen eylül ayında babam H100'ü satıp 140'lık Starex CRDI aldı. Yakıt tüketimi TCI Starex'lerden oldukça düşük. ortalama 9,5 Lt yakıyor. 2500 cc 1900kg'lık bir araç için iyi denilebilir.
    Güle güle kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 27 Şubat 2006; 8:37:10 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

kimsenin ilgisini çekmedi...buraya bmw 330 CI ALDIM desem herkes cevap yazardı..neyse sağlık olsun....bekleriz belki birileri cevap yazar

Birader sende cevap konusunda biraz acele davranmışsın.Bak cevap gelmiş. Diğer arkadaşları bilmem ama şahsen benim için bmw m 5 ide olan aynı anadolu olanda.......Bana buradaki kimsenin maddi bi yararı yok ondan kimin neye bindiği benim için önemli değil..... Soruna geçelim.İlk önce hayırlı olsun güle güle kullanın. 2.5 turbo dizel olarak o sınıfta kia pregio kullandım.Güç araç yüklüyken iyi ancak boşken tehlikeli özellikle ara sokaklarda rampa yukarı boşken viraj dönerken dikkat et yoksa 3.30 cı gibi yanlarsın ikinci gözlemlediğim eksik ise kaygan zeminde gitmeme.Bunuda arkaya kar lastiği zincir ve ikisi dahi olsa mutlaka arka tekerlerin üstüne en az birer tane bordür taşı koyarak çözersin.....İç mekan gerçekten güzel gibi duruyo ancakj stabilize ağırlıklı kullanıyosan çabuk ses yapmaya başlayabilir..........Bu arada onların arka lastikleri hala önden küçükmü üretiliyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

kimsenin ilgisini çekmedi...buraya bmw 330 CI ALDIM desem herkes cevap yazardı..neyse sağlık olsun....bekleriz belki birileri cevap yazar

Birader sende cevap konusunda biraz acele davranmışsın.Bak cevap gelmiş. Diğer arkadaşları bilmem ama şahsen benim için bmw m 5 ide olan aynı anadolu olanda.......Bana buradaki kimsenin maddi bi yararı yok ondan kimin neye bindiği benim için önemli değil..... Soruna geçelim.İlk önce hayırlı olsun güle güle kullanın. 2.5 turbo dizel olarak o sınıfta kia pregio kullandım.Güç araç yüklüyken iyi ancak boşken tehlikeli özellikle ara sokaklarda rampa yukarı boşken viraj dönerken dikkat et yoksa 3.30 cı gibi yanlarsın ikinci gözlemlediğim eksik ise kaygan zeminde gitmeme.Bunuda arkaya kar lastiği zincir ve ikisi dahi olsa mutlaka arka tekerlerin üstüne en az birer tane bordür taşı koyarak çözersin.....İç mekan gerçekten güzel gibi duruyo ancakj stabilize ağırlıklı kullanıyosan çabuk ses yapmaya başlayabilir..........Bu arada onların arka lastikleri hala önden küçükmü üretiliyo?

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Öncelikle hayırlı olsun

Benim bildiğim h100 80hp hem hantal hemde çok yakan bir arabaydı ama sizin aldığınız araba yı hiç incelemedim

Kazasız belasız olur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomans13

Öncelikle hayırlı olsun

Benim bildiğim h100 80hp hem hantal hemde çok yakan bir arabaydı ama sizin aldığınız araba yı hiç incelemedim

Kazasız belasız olur inşallah

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar.arka lastikler yine çift teker küçük olarak üretiliyor.
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar.arka lastikler yine çift teker küçük olarak üretiliyor.

Alıntıları Göster
    bişey sorucam bu yeni modeller eskileri gibi savruluyormu? eskileri ceylan gibi sekiyor bunlarda o sorun varmı?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

hayır benım araba crdi degil tci...

heralde crdi olsa 18ykr ye kadar dusururdum yakıtı...

ben benım degerlerı yakalayan bır arkadas daha gormustum forumda..demekkı 11 lıtre degerı tutturulabılıyor...bunun ıcınde yerıne gore 1 saat dur kalk trafikte var...

ama sunuda eklemem lazım bıraz devırlı kullanırsanız 25 ykr degerıne rahat ulasıyor...

sonuc olarak cok verımlı bır motor oldugunu soyleyemem ama torku ve hızlanması ıyı...vede bayagı sessız

• quote:

Orijinalden alıntı: mknsm

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

hayır benım araba crdi degil tci...

heralde crdi olsa 18ykr ye kadar dusururdum yakıtı...

ben benım degerlerı yakalayan bır arkadas daha gormustum forumda..demekkı 11 lıtre degerı tutturulabılıyor...bunun ıcınde yerıne gore 1 saat dur kalk trafikte var...

ama sunuda eklemem lazım bıraz devırlı kullanırsanız 25 ykr degerıne rahat ulasıyor...

sonuc olarak cok verımlı bır motor oldugunu soyleyemem ama torku ve hızlanması ıyı...vede bayagı sessız

Alıntıları Göster
    alla alla yaw bu h100den 1998 yılında almıştık ne hid. direksiyon ne klima ne de elk. camlar wardı.... hayret bişi motor atmosferik direk enj. 80 bg.di.. bu h100 lerde baya bi gelişme olmuş haa

• quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

alla alla yaw bu h100den 1998 yılında almıştık ne hid. direksiyon ne klima ne de elk. camlar wardı.... hayret bişi motor atmosferik direk enj. 80 bg.di.. bu h100 lerde baya bi gelişme olmuş haa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_1

h100 harbiden iyi gelişme gösterdi.çok sessiz ve iç mekan kaliteli duruyor.kore de otomatik vitesleri de mevcut.hatta ABS li ve maun kaplamalı,deri koltuklu,ısıtmalı koltuk falan biirsürü özelliği olan vede CRDI motorlu versiyonları var....ama hala eskisi gibi çok sallıyor.belkide zamanla yük koya koya biraz daha oturaklı olur heralde..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_1

h100 harbiden iyi gelişme gösterdi.çok sessiz ve iç mekan kaliteli duruyor.kore de otomatik vitesleri de mevcut.hatta ABS li ve maun kaplamalı,deri koltuklu,ısıtmalı koltuk falan biirsürü özelliği olan vede CRDI motorlu versiyonları var....ama hala eskisi gibi çok sallıyor.belkide zamanla yük koya koya biraz daha oturaklı olur heralde..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aracın deposu ilk defa fullendi ve şu ana kadar 400 km yaptım.vede son çeyreğin yarısı kadar benzin kaldı.nasıl tüketim?

• quote:

arkadaşlar aracın deposu ilk defa fullendi ve şu ana kadar 400 km yaptım.vede son çeyreğin yarısı kadar benzin kaldı.nasıl tüketim?

Alıntıları Göster
    depo kaç litreki

ona göre
  • quote:

depo kaç litreki

ona göre

Alıntıları Göster
    Bendede var Yokuş aşağı 150 yi gördüm süper arab biraz zorlasan 3. viteste bile kalkıyor hayırlı olsun.depoda 65 lt
  • quote:

Orijinalden alıntı: genc_kaptan

Bendede var Yokuş aşağı 150 yi gördüm süper arab biraz zorlasan 3. viteste bile kalkıyor hayırlı olsun.depoda 65 lt

Alıntıları Göster
    2sene geçmiş yine eski mesajlardan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.