|
HYUNDAI H100 aldık yorumlarınız? (5. sayfa)
-
-
2016 da konuyu hortlatan ben oldum sanırım konu artık 10 yıllıktır hayırlı olsun :))))
Arkadaşlar kolay gelsin..ben 96 model 195.000 km de motora segman atılmış bi araç buldum en son fiyatı 12500 tl nedersiniz alınırmı ?
Araç koltuklu
Hususi kamyonet
195.000 km
içi dışı tertemiz,pırıl pırıl araç..
Şuanki dizel yakıt oranına göre uzun yolda 27 kuruş ,şehir için 32 kuruş yaktığını söyledi sahibi fikri olan varsa yorumlarınızı beklerim
Parçaları pahalımı ?
En önemli sorum sanayide ustalarla akraba olurmuyum aracı aldığımda ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKNRN -- 13 Şubat 2016; 22:03:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SERKNRN
2016 da konuyu hortlatan ben oldum sanırım konu artık 10 yıllıktır hayırlı olsun :))))
Arkadaşlar kolay gelsin..ben 96 model 195.000 km de motora segman atılmış bi araç buldum en son fiyatı 12500 tl nedersiniz alınırmı ?
Araç koltuklu
Hususi kamyonet
195.000 km
Şuanki dizel yakıt oranına göre uzun yolda 27 kuruş ,şehir için 32 kuruş yaktığını söyledi sahibi fikri olan varsa yorumlarınızı beklerim
Parçaları pahalımı ?
195 bindeki araba nasil rektefiye yemis anlamadim motor rektefiye yemisse 10 bin tl den fazla etmez hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Avente
quote:
Araç koltuklu
Hususi kamyonet
195.000 km
Parçaları pahalımı ?
195 bindeki araba nasil rektefiye yemis anlamadim motor rektefiye yemisse 10 bin tl den fazla etmez hocam
Segman atılma olmuş sadece...
Rektefiye olmamış fakat segman atılmışsa rektefiye olmaya yakınmı dersiniz...
-
quote:
quote:
quote:
Araç koltuklu
Hususi kamyonet
195.000 km
Parçaları pahalımı ?
Yani yakin o motor asagi bi indimi sifiri 6 bin tl rektefiye 3 bin tl hem o kilometrede sekman yemesi hic normal gelmedi bana kilometresi dusurulmus olmasin hocam bi arastirin yada arabayi expertize sokun bakim motor yüzde kac cikcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Araç koltuklu
Hususi kamyonet
195.000 km
Parçaları pahalımı ?
Yani yakin o motor asagi bi indimi sifiri 6 bin tl rektefiye 3 bin tl hem o kilometrede sekman yemesi hic normal gelmedi bana kilometresi dusurulmus olmasin hocam bi arastirin yada arabayi expertize sokun bakim motor yüzde kac cikcak
anlıyorum .cevabınız için teşekkür ederim acıkcası vazgeçtim gerek vergi yükünden gerek motor segman olayından dolayı..şuan da reno fairway almayı planlıyorum
-
2017'de konuyu henüz kimse hortlatmamış hayırdır inşallah. Bu arada 2. el 2005 üzeri H100 almayı düşünüyorum bende. -
quote:
Orijinalden alıntı: mstfzcn
2017'de konuyu henüz kimse hortlatmamış hayırdır inşallah. Bu arada 2. el 2005 üzeri H100 almayı düşünüyorum bende.
2005 140' lık crdi starex var bende de motor yönünden beni çok memnun etti diyebilirim. 280 binde sorun falan yapmadı hiç. Motoru da çok esnek 12lt de yakabiliyor 8-9 arasında da rahat gezilebiliyor. Biraz sakin 2000 devri geçmeyince bayağı ekonomik. Şöyle de bir karşılaştırma yapayım şantiyede aynı zamanda 1.8 dizel connect de var motor ışığı pavyon gibi bir yanıyor bir sönüyor. Aşırı yakıt seçiyor. Ben daha starex' e mazot koyarken şurası kötüdür buradan almayayım dediğim olmadı hiç. Starpet cartpet curtpet cayır cayır gidiyor.
Yakıt karşılaştırması isteyenlere aynı güzergâhta starex 9.5 lt, Connect 8lt yakıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyradel -- 17 Mart 2017; 12:40:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hyundai h100 ü artık kafamdan sildim arkadaşlar 6 kişilik aileyiz.Şimdi 2004 model partner var gayet yeterli oluyor.
2017 mart ayının sonunda konuyu hortlatmışımdır heralde. :) -
2006 model h100leri b sınıf ehliyet kullanabilir mi, ABS varmı, azami yüklü ağırlık nedir
Merhaba. Arkadaşlar H 100 lerin 2,6 D STD ve 2,5 TCI modelleri arasında ne gibi farklar var? Hangi model daha çok tutuluyor? -
3 yıldır kimse hortlatmamışKaç yıl geçmiş ama H100'lerin ön farı hiç eskimiyor kasası da çok eski durmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8593F6DCF -- 18 Ağustos 2020; 23:10:26 >
Nasip olursa 2005 2007 modellerinden almak istiyorum. Hem yük için hem de ara yerlerde taksi gibi kullanmak için ideal bir araç. Fiyatlar 65in üstünü gördü.
HORT dediğin böyle olur :) Zaman kapsülü dedikleri şey gibi oluyor buraya yazılanlar. 29 ocak 2024 olmuş.
94 hp H100 motorları halen çalışıyor. Halen 11-12 lt mi yakıyor 100 km de acaba?
Motordaki denge mili denen parçayı iptal ediyorlar ve körlüyorlar, triger kayışı kopunca o milin kasnağına dolandığı için masrafı karank miline kadar götürüyormuş anlaşılan. Ama yakıt konusu şu devirde (1 lt mazot 40.00 tl civarı/1 dolar 30,35 tl) düşündürüyor doğrusu. 11-12 lt diye yazanlar olmuş bu çok değil aslına bakılırsa. Az yakıyor denen mesela clio motoru bu araca takılsa kaç litre yakar 100 km'de Allah bilir.
Yeni yapılmış motor buldum 94 hp olanlardan turbo ve intercoller var yani üstünde. Başka bir araca takma niyetindeyim güvenilirliği yüzünden. Crdı olanlardan daha güvenilir midir sizce de?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nzmshn -- 29 Ocak 2024; 13:38:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X