Arkadaşlar 25 bin tl ye kadar bütçem var i.20 almayı düşünüyorum ancak çok satılık araç yok ve olanların çoğuda bel altı boyalı daha önce hiç bu kadar çok aynı markadan bel altı boyalı araba görmedim ve hiç darbesiz boyasız araçta yok bu bana acaba araç kullanımında mı bir sorun var sorusunu aklıma getirdi kısacası kararsız kaldım ayrıca aracı aile aracı olarak kullanacağız bazı yerlerde 100 km yi geçince güvenlik sorunundan bahsetmişler biz daha çok şehir içinde kullanacağız sakin kullanım yani bir de otomatik vitesli olanları manuel e göre fazla yakıyormuş heralde yardımcı olursanız sevinirim ayrıca bu fiyata önerebileceğiniz başka ne araçlar var
Hic ugrasma i20 ile o rakama yuksek model colt al keyfine bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
2011 i20 troy var otomatik vites beyaz 100.000 km 2 parca boyali 26 500 e veririm
FİFO-LİFOF
kullanıcısına yanıt
kardeş eski şirket aracım i 20 idi.3 yıl 110 bin km kullandım gayet iyi aractır.o kadar km yaptım periyodik bakım dışında yürür aksam değişenlerine 1000 tl civarı masrafı oldu.hatta ben seni i 20 satıyorsun diye girdim ilana ben de kendime i 20 arıyorum şu an.temiz az km li bulup al memnun kalırsın
FİFO-LİFOF
kullanıcısına yanıt
Hocam 25 liraya fiestadan başka araç mı arıyorsun? Ayıp yani:) Dizel temizi kapanın elinde kalıyor. i20 1,5 dizeller çok daha kuvveetli tabi, ralli yapacaksan...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme