Şimdi Ara

HYUNDAI İ-30,ASTRA,AURİS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
5.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: over and under

Orjinalden alıntı: leventodemis

Aurisin fabrika cikisi lastikleri yuzunden sesi cok aliyor lastik degistirince boyle degil

Maalesef arkadaşım herkes aldığı aracın sıfır lastiklerini değiştirecek kadar zengin değil

ayrica Auris motor sesi ozellikle rolantideyken cok sessiz motorun calistigini bile anlaman mumkun degil.

Eskidendi rölantide gürültülü çalışan araçlar artık yaeni çıkan araçların 3 aşağı 5 yukarı hepsi böyle ...rölantide çalışan dizeller bile duyulmuyor artık (birkaçı dışında)

konfor konusunda aurise laf kimse soylemesin cunku su anda babamda a6 var ve ben aurisi onla kiyasliyorum ona binip sonra buna biniyorum

Yahu bu sözü başka yerde etme bence veya duymamış olayım ...yani sadece gülerim audi a6 bilmiyorum sizdeki yeni mi eski mi ama farketmez kesinlikle aurisle karşılaştırılamaz konfor açısından

Bu kimseye cikipta a6 hayal kirikligi deme hakkini vermez.

A6 hayal kırıklığı demedim auris dedim ... ve hala fikrim geçerli

Sonuç olarak bana göre isteyen auris alır lastik sesi almasın diye sıfır lastiklerini değiştirir ve yolda giderken gözünü 4 açar ...Kimi de alır astrasını veya i30'unu keyfine bakar

Auris motor sesi konusunda en sessizlerden emin ol dizeli ozellikle dizeller arasinda.
    sen a6 konsnda gulmene devam et ben a6(2008 model) kadar konforlu demedim zaten olamazda biri 100 kusr milyar digeri 30 kusur. ama diyorumki aurisde o klas arabalardan cok da eksigi olan bir araba degil. ben orda dedimki aurisin birkac eksigi var diye cikip hayalkirikligi diyemessin. senin auris hayallerin vardi belliki onlar kirilmis..
    EVET AURIS 35 PUAN UZERINDEN 35 ALDIGI ICIN EURO NCAPDA GOZUNUZU 4 ACINKI DIGER ARACLARA CARPMAYIN MALUM ONLAR AURIS KADAR SAGLAM DEGIL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 22 Ocak 2008; 0:58:44 >

• quote:

Auris motor sesi konusunda en sessizlerden emin ol dizeli ozellikle dizeller arasinda.
    sen a6 konsnda gulmene devam et ben a6(2008 model) kadar konforlu demedim zaten olamazda biri 100 kusr milyar digeri 30 kusur. ama diyorumki aurisde o klas arabalardan cok da eksigi olan bir araba degil. ben orda dedimki aurisin birkac eksigi var diye cikip hayalkirikligi diyemessin. senin auris hayallerin vardi belliki onlar kirilmis..
    EVET AURIS 35 PUAN UZERINDEN 35 ALDIGI ICIN EURO NCAPDA GOZUNUZU 4 ACINKI DIGER ARACLARA CARPMAYIN MALUM ONLAR AURIS KADAR SAGLAM DEGIL.

'Bir kere aracın çarpışma testlerini ve dashboardunu bir kenara koyalım bunlara lafım yok gerçekten çok iyi' bu ifademi önceki sayfada kullandım auris için sanırım gözünden kaçmış

Benim bahsettiğim aracın kötü fren performansı idi gözünü 4 açarak gitmeyi kastettiğimi soruyorsan

• Alman Auto Bild dergisinin kompakt sınıftaki 9 model arasında yaptığı karşılaştırmada Auris sınıf lideri Golf'ü geride bırakarak 1. oldu.Ayrıca Auris hakkında oldukça olumlu şeyler yazıyor.Auris'in oldukça gerisinde kalan Fiat Bravo ise "Sadece güzellik yetmiyor." denilerek eleştirilmiş...

http://www.autobild.de/artikel/neun-kompakte-im-test-teil-i_219566.html

BU TESTI YAPAN DA ALMAN DERGISI opelde almandı dimi:)

AMA YINEDE KIMSE YANLIS ANLAMASIN ASTRADA COK GUZEL COK BASARILI TASARIMINA HAYRAN OLDUGUM ARABALARDAN BIRI.. YALNIZ AURISINDE ONDAN EKSIK KALIR BIR YONU YOK BEN SADECE BUNU ACIKLAMAK ISTEDIM.
    YOKSA BEN EMINIM ARKADAS ASTRADA ALSA AURISDE ALSA MEMNUN KALACAKTIR.
    http://forum.donanimhaber.com/m_13062656/mpage_1/key_/tm.htm Burda alt kısımda artılara bakmanı rica ederim ilk mesajda dergilerde yapılan incelemelerde aurisin frenleri övülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 22 Ocak 2008; 1:25:33 >

• AURIS 36 METRE FREN MESAFESI VERIYOR GOLF 38 :)
  • quote:

Alman Auto Bild dergisinin kompakt sınıftaki 9 model arasında yaptığı karşılaştırmada Auris sınıf lideri Golf'ü geride bırakarak 1. oldu.Ayrıca Auris hakkında oldukça olumlu şeyler yazıyor.Auris'in oldukça gerisinde kalan Fiat Bravo ise "Sadece güzellik yetmiyor." denilerek eleştirilmiş...

AMA YINEDE KIMSE YANLIS ANLAMASIN ASTRADA COK GUZEL COK BASARILI TASARIMINA HAYRAN OLDUGUM ARABALARDAN BIRI.. YALNIZ AURISINDE ONDAN EKSIK KALIR BIR YONU YOK BEN SADECE BUNU ACIKLAMAK ISTEDIM.
    http://forum.donanimhaber.com/m_13062656/mpage_1/key_/tm.htm Burda alt kısımda artılara bakmanı rica ederim ilk mesajda dergilerde yapılan incelemelerde aurisin frenleri övülüyor

DIE WERTUNG
    KAROSSERIE Punkte max. VW KIA OPEL HONDA FORD TOYOTA RENAULT CITROËN FIAT
    Platzangebot 30 26 25 21 23 23 24 20 18 22
    Kofferraum/Variabilität 20 12 12 13 19 12 13 10 7 14
    Zuladung (Anhängelast) 20 19 13 16 14 14 14 12 12 9
    Sitze/Sitzposition 30 26 25 25 25 26 25 24 24 24
    Raumgefühl/Rundumsicht 20 15 15 13 11 15 13 14 14 12
    Ausstattung/Bedienbarkeit 30 19 26 25 23 24 19 25 23 18
    Sicherheitsausstattung 30 19 22 23 20 20 21 22 20 19
    Qualitätseindruck/Materialien 20 17 15 16 16 16 16 16 16 15
    Zwischenergebnis 200 153 153 152 151 150 145 143 134 133
    Platzierung 1. 1. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

Sen iyi bak teste Golf 153 alıp 1.ci auris 143 alıp 6.cı olmuş

Yaktın kendini gider ayak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 22 Ocak 2008; 1:48:50 >

• quote:

quote:

Alman Auto Bild dergisinin kompakt sınıftaki 9 model arasında yaptığı karşılaştırmada Auris sınıf lideri Golf'ü geride bırakarak 1. oldu.Ayrıca Auris hakkında oldukça olumlu şeyler yazıyor.Auris'in oldukça gerisinde kalan Fiat Bravo ise "Sadece güzellik yetmiyor." denilerek eleştirilmiş...

DIE WERTUNG
    KAROSSERIE Punkte max. VW KIA OPEL HONDA FORD TOYOTA RENAULT CITROËN FIAT
    Platzangebot 30 26 25 21 23 23 24 20 18 22
    Kofferraum/Variabilität 20 12 12 13 19 12 13 10 7 14
    Zuladung (Anhängelast) 20 19 13 16 14 14 14 12 12 9
    Sitze/Sitzposition 30 26 25 25 25 26 25 24 24 24
    Raumgefühl/Rundumsicht 20 15 15 13 11 15 13 14 14 12
    Ausstattung/Bedienbarkeit 30 19 26 25 23 24 19 25 23 18
    Sicherheitsausstattung 30 19 22 23 20 20 21 22 20 19
    Qualitätseindruck/Materialien 20 17 15 16 16 16 16 16 16 15
    Zwischenergebnis 200 153 153 152 151 150 145 143 134 133
    Platzierung 1. 1. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

Sen iyi bak teste Golf 153 alıp 1.ci auris 143 alıp 6.cı olmuş

Yaktın kendini gider ayak

Orda fren konusundan bahsediyodum

yoksa zaten almanların almanları 1.seçmemesi gibi birşey sözkonusu olamaz:)

• Orjinalden alıntı: leventodemis

Alman Auto Bild dergisinin kompakt sınıftaki 9 model arasında yaptığı karşılaştırmada Auris sınıf lideri Golf'ü geride bırakarak 1. oldu

Önce bunu diyorsun ... kendi elinle testi yayınlıyorsun ....Sonra yayınladığın testte aurisin 1.ci değil ancak 6.cı olduğu ortaya çıkınca

...diyorsun

afedersin ama seninki fanatiklikten başka birşey değil

almanlar kadar objektif olabilsen sende ama şunu bil ki auris golfün tırnağı olamaz ne konforda ne yol tutuşta ne de motorda

sen yarın ilk iş bir golf test et tsi'a falan gerek yok düz 1.6 olsa bile yeter

aradaki farkı o zaman anlarsın

saygılar

• Araç alırken bende bu kararsızlığı yaşamıştım, C segmenti gerçekten çok seçenekli bir segment. Hepsini araştırdım ,test ettim, güvenlik,motor,yol tutuş,kalite,konfor,donanım,servis masrafı vs. hepsini üstüste koydum i30 u gönül rahatlığı ile aldım.
    Ekim ayından beri keyifle ekonomik ekonomik geziyorum.
    Yeni model ve bu kadar sportif bir araç kullanmak gerçekten zevkliymiş, gözler de sizin üzerinizde oluyor.
  • golfun tirnaği olamazmiş
  • herkese yaptığı yorumlardan dolayı çok teşekkür ediyorum...benim bi sorum daha olacak özellikle kullanıcılarına..sizce verilecek parayı hak eden araba hangisi?çünkü genel olarak bakıldığında hemen hemen 40.000YTL para verilecek.takdir edersiniz ki bu parada az değil!!!
    bi de hyundai'nin servisi nasıl?
  • 2 side 5 yil garantili ama toyota sinirsiz km garantisi veriyor.

bakim ücretleri hemen hemen aynidir her nekadar toyota 10.000 de bir hyundai 15,000 de bir olmasina rağmen...

ilgi olarak toyota servisi kadar ilgileneceklerini sanmiyorum...
  • astra alırsan şikayetcom da seni görme olasılığmız cok yüksek astra yı cıkaralım i30 ve auris arasında bana sorarsan 2 arac arasında verebilceğin para hangisinde en donanımlısını alıyosan onu al bence
    ama toyota servisleri olsun araclarının sorunsuzluğu olsun 1 adım öndedir gerçi hyundai dede cok sorun duymadım kolay gelsin
  • quote:

Alman Auto Bild dergisinin kompakt sınıftaki 9 model arasında yaptığı karşılaştırmada Auris sınıf lideri Golf'ü geride bırakarak 1. oldu

Önce bunu diyorsun ... kendi elinle testi yayınlıyorsun ....Sonra yayınladığın testte aurisin 1.ci değil ancak 6.cı olduğu ortaya çıkınca

...diyorsun

almanlar kadar objektif olabilsen sende ama şunu bil ki auris golfün tırnağı olamaz ne konforda ne yol tutuşta ne de motorda

saygılar

EVET BENIMKI BELKIDE FANATIKLIK AMA TOYOTA KULLANIPTA FANATIGI OLMAYAN YOKKI.. TOYOTA YA BIR BINEN ARABASINA ASIK OLUYOR
    BU FORUMDA TOYOTACILAR KADAR MARKASINA AŞIK BAŞKA ARAÇ SAHİPLERİ BULAMASSIN.. UMARIM SENİNDE BİR GÜN DELİ GİBİ SEVEBİLECEĞİN HERŞEYİYLE MEMNUN OLDUĞUN SORUN ÇIKARMIYACAĞINA GÜVENDİĞİN BİR ARABAN OLUR.. BU ARADA BEN AURİSTEN ÖNCE 2 AY GOLF 1.6 MİDLİNE KULLANDIM 2005 MODEL BAL RENGİ:)
    SAYGILAR

Volkswagen Golf 4.738
    Toyota Auris 4.725
    BUDA 2007 SATIŞ RAKAMLARI VE BİLİYORSUNKİ TÜRK HALKI İLK ÇIKAN ARABALARA DEĞİL 2 3 YILLIK ARABALARA DAHA ÇOK GÜVENİR SATIN ALIR ONLARI VE AYRICA AURİS MAYISTA YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM SATIŞA ÇIKTI AMA BAK SADECE 13 ARABA FARK VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 22 Ocak 2008; 13:10:34 >

• quote:

quote:

...diyorsun

saygılar

EVET BENIMKI BELKIDE FANATIKLIK AMA TOYOTA KULLANIPTA FANATIGI OLMAYAN YOKKI.. TOYOTA YA BIR BINEN ARABASINA ASIK OLUYOR
    BU FORUMDA TOYOTACILAR KADAR MARKASINA AŞIK BAŞKA ARAÇ SAHİPLERİ BULAMASSIN.. UMARIM SENİNDE BİR GÜN DELİ GİBİ SEVEBİLECEĞİN HERŞEYİYLE MEMNUN OLDUĞUN SORUN ÇIKARMIYACAĞINA GÜVENDİĞİN BİR ARABAN OLUR.. BU ARADA BEN AURİSTEN ÖNCE 2 AY GOLF 1.6 MİDLİNE KULLANDIM 2005 MODEL BAL RENGİ:)
    SAYGILAR

Volkswagen Golf 4.738
    Toyota Auris 4.725
    BUDA 2007 SATIŞ RAKAMLARI VE BİLİYORSUNKİ TÜRK HALKI İLK ÇIKAN ARABALARA DEĞİL 2 3 YILLIK ARABALARA DAHA ÇOK GÜVENİR SATIN ALIR ONLARI VE AYRICA AURİS MAYISTA YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM SATIŞA ÇIKTI AMA BAK SADECE 13 ARABA FARK VAR

Yaptığın testte golfün 1. aurisin 6. olduğu ortaya çıktı hala çevir kazı yansın yapmaya devam ediyorsun

Ama dikkat et kül oldu artık

diğer yandan sen satışları bir köşeye koy anket aç foruma kaç kişi golf alır kaç kişi auris diye

sonuç belli ...golf geç bunları

• Bu araçların yerine biraz daha bekleyip yeni makyajlanan Ford Focus Ghia Tdci alsanız :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LTBA_36R

bazı arkadaşlar yok i30 çok daha iyi kimi auris kimi astra hepsinden üstün demiş.şimdi bu 3 aracı test ettmiş biri olarak şunu diyim 3 araçta başarılı.ancak auris öncüsü olan corolla hb den çok daha üstün bir araç gibi gelmedi.bu 3 araçta birbirlerine çok fark atacak kadar alakasız araçlar değil.ama şunu diyim astra nın kullanım zevki i30 danda aurisdende iyi.ama astra da cosmo pakette bile perdehavayastığı yok bu yıl öle gelmicekmiş.çok kötü.ben de dedimki sırf bunun için bile astra almam.ben alcak olsam bunlar arasından i30 u alırdım çünkü i30 servis ücretleri olsun garanti süresi olsun diğer ikisinden üstün.ayrıca 1.6 dizel motoruyla fark atıyo.ben i30 kullanırken 2. vitesde araç hafif rampada 1.vitesde olmam gereken hızda bile hiç sorun yapmadan hızlanmaya başladı.astra böle değil kalkışları çok hantal.auris inde önünün gözükmemesi ve hyundai kadar sürüş zevki olmamasından dolayı eliyorum.hyundai i30 derim ama astrada aurisde alınırsa yanlış tercih bence olmaz

ilk duyduğumda bende çok şaşırdım...astra sedanda bahsettiğin gibi en full donanım olan cosmoda bile perde hava yastığı yok,katılıyorum araç almamak için bile bir sebeptir...Ama astra cosmo hp modelinde perde hava yastığı var,bilgilendirmek istedim....bence önce hp'si çıkıp sonra sedanı çıkan araçlar bir şekilde eksik oluyor ve de hp'sinin kalitesini aratıyor,üvey evlatmış gibi...(ör;focus,C4,astra,vs vs)

• quote:

Orjinalden alıntı: selim82

alman dergisinde golf 6. auris 1. olacak değil ya bu arada aurisle golf satışları aynı haberin olsun sen golf golf diye bağırınca fanatiklik olmuyo adam hemen fanatik oluyo tam türk diplomatları gibisin yani mutlak doğru sensin

• quote:

quote:

quote:

...diyorsun

saygılar

SAYGILAR

Volkswagen Golf 4.738
    Toyota Auris 4.725

Yaptığın testte golfün 1. aurisin 6. olduğu ortaya çıktı hala çevir kazı yansın yapmaya devam ediyorsun

Ama dikkat et kül oldu artık

diğer yandan sen satışları bir köşeye koy anket aç foruma kaç kişi golf alır kaç kişi auris diye

sonuç belli ...golf geç bunları

SATIŞLARI BİR KENARA KOY DEMEK NE DEMEK

ANKETLER DEĞİL GERÇEK HAYATA BAK SEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 22 Ocak 2008; 19:07:41 >

• quote:

SATIŞLARI BİR KENARA KOY DEMEK NE DEMEK

ANKETLER DEĞİL GERÇEK HAYATA BAK SEN

Hala batmaya devam ediyorsun

1.si almanların yaptığı testi yayınladın ve gururla auris golfü geçip bu testte birinci oldu dedin

Ardından testi yanlış okuduğun ve aslında testte golfün 1. aurisin 6. olduğu ortaya çıktı

Bu sefer de almanların yaptığı testte aurisin birinci olacak hali yok ya diye ilk yazdığında ağzının suları akarak yayınladığın testi inkar ettin

2. bana satış rakamlarını verdin bunlarda da golf daha önde auris ardından geliyor ki golf daha pahalı olmasına rağmen Auris tabi daha fazla satılır zira dizel motorları golf'den 8bin ytl daha ucuz golfün tsi ve gt modellerine hiç girmeyelim fiyat konusunda ...bu da aurisi daha cazip kılıyor

Eğer fiyatları birbirinin aynısı olsa sana soruyorum kaç kişi forumdan golfü kaçı aurisi tercih eder

Hatta sana daha önce de dedim anket yap bana inanmıyorsan

3. Madem kendi yayınladığın ve başta övüp sonra çamur attığın alman testi var ya al benden sana whatcar.co.uk'in her iki arabayı değerlendirdiği test sonuçları Bunlarda ingiliz alman değil tarafsız yani ve sonuç olarak golfe 5 üzerinden 5 yıldız verirken aurise sadece 3 yıldız veriyorlar

Hadi sen bana bir karşılaştırma getir aurisin golften daha iyi olduğunu yazan ??? Getir bende diyeyim haklısın yoksa sükut altından daha değerlidir unutma

Buyrun linkler

http://www.whatcar.co.uk/car-review-summary.aspx?NEW_USED=1&MA_TYPE=1&MA=44&RT=627

http://www.whatcar.co.uk/car-review-summary.aspx?NEW_USED=1&MA_TYPE=1&MA=42&RT=2697&Submit1=GO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 22 Ocak 2008; 20:20:10 >

• i30 u tavsiye ederim hem daha güçlü motor 115 hp 250 nm tork
    hemde safkan otomatik vites

auris in ve astranın otomatik vitesleri gerçek otomatik değil çakma otomatik
    asranın easytronici çok problemli
    aurisin mmt side vites geçişlerini çok sarsıntılı yapıyor ve hill holder ı olmaığı için geri kaydırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.