Şimdi Ara

Hyundai i 30 bg ) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
52.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

bu cevabı niye kendi üstüne alındın?

quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Bak kahin yine yanıldın.
    Ben bu km'leri sadece hafta sonu değil tüm hafta yapıyorum. Bu arada ben tekstilciyim, top top kumaslar taşımam yük için yeter herhalde....
    quote:

hafta sonu 2 gün 1500 km yaptığını iddaa ediyorsun.sen her hafta sonu ist.konya konya.ist. yapıyorsun şehir içinde bunu yapman imkansız yada hafta arası araca binememe hırsını hafta sonu arabanın içinden çıkmayarak atıyorsun.

senede 20,000 km senede 60,000 km arasında biraz fark var.

• iyi tamam arkadaşım normalse normal....

tamam kapatın konuyu ama size cevap yetiştiremediğimden falan değil.gereksizce uzatıyorsunuz o yüzden.
  • haftada 1500 dersen mert ayda dersen ben üzerime alinirim :)

quote:

bu cevabı niye kendi üstüne alındın?

quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Bak kahin yine yanıldın.
    Ben bu km'leri sadece hafta sonu değil tüm hafta yapıyorum. Bu arada ben tekstilciyim, top top kumaslar taşımam yük için yeter herhalde....
    quote:

hafta sonu 2 gün 1500 km yaptığını iddaa ediyorsun.sen her hafta sonu ist.konya konya.ist. yapıyorsun şehir içinde bunu yapman imkansız yada hafta arası araca binememe hırsını hafta sonu arabanın içinden çıkmayarak atıyorsun.

senede 20,000 km senede 60,000 km arasında biraz fark var.

• quote:

iyi tamam arkadaşım normalse normal....

tamam kapatın konuyu ama size cevap yetiştiremediğimden falan değil.gereksizce uzatıyorsunuz o yüzden.

sen cok km yapiom dedin .. bizde arabayi süs olarak almadik paylasalim dedik.. ayrica iş icabi her marka arac kullandim.. hatta belki sen bilirsin bmw 335i onuda kullandim performans nedir bilirim yani yarisle i30 la kalmadim ben yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

sen cok km yapiom dedin .. bizde arabayi süs olarak almadik paylasalim dedik.. ayrica iş icabi her marka arac kullandim.. hatta belki sen bilirsin bmw 335i onuda kullandim performans nedir bilirim yani yarisle i30 la kalmadim ben yani

anladık arkadaşım.i30 a kalmadın da hangi konuda kaldın biz anlayamadık birtürlü.
    ne uzatıp duruyosunuz.sana eyvallah

• quote:

Orjinalden alıntı: hocca

quote:

quote:

anladık arkadaşım.i30 a kalmadın da hangi konuda kaldın biz anlayamadık birtürlü.
    ne uzatıp duruyosunuz.sana eyvallah

/>
    hocam nede kaldığı belli değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 30 Eylül 2007; 17:50:21 >

• way way vay vay... topik bayaa ilerlemiş girmeyeli..

nerde kalmıştık, i30 güzel araba yaw.. KıS-kA-nAn-LaR ÇaT-lA-sIn. KISKANANLAR ÇATLASIN..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

way way vay vay... topik bayaa ilerlemiş girmeyeli..

nerde kalmıştık, i30 güzel araba yaw.. KıS-kA-nAn-LaR ÇaT-lA-sIn. KISKANANLAR ÇATLASIN..

sahiden ne kıskanılacak arababen çatladım ama sinirlendiğimden...üleyn daha güzel birşey yapamadınızmı diye

• bu kadar toyota ile hyundai karşılaştırıyosunuz ama kimse ya sanırım bilmiyor yada söylemiyor toyotanın dizel d4d dediği motor ile hyundainin crdi (common rail dizel)' si aynı motor her ikiside crdi aslında ama toyota direk crdi yazmıyor ama iyi araştırırsanız iki motorun prensibide aynı zaten brosürlerinde toyotanın d4d için common rail dizel yani crdi diye yazar peki bu anlamsız crdi d4d yada multi jet tartışması ne multi jetin yapısını bilmiyorum ona birşey diyemem bence başka markalarıda kıyaslayarak bilgi paylaşımı yapılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: westbam

bu kadar toyota ile hyundai karşılaştırıyosunuz ama kimse ya sanırım bilmiyor yada söylemiyor toyotanın dizel d4d dediği motor ile hyundainin crdi (common rail dizel)' si aynı motor her ikiside crdi aslında ama toyota direk crdi yazmıyor ama iyi araştırırsanız iki motorun prensibide aynı zaten brosürlerinde toyotanın d4d için common rail dizel yani crdi diye yazar peki bu anlamsız crdi d4d yada multi jet tartışması ne multi jetin yapısını bilmiyorum ona birşey diyemem bence başka markalarıda kıyaslayarak bilgi paylaşımı yapılır

mutijette ayni prensipte calisir bu prensipte calismiyan motor vw grubunun tdi motorlaridir...
  • quote:

quote:

bu kadar toyota ile hyundai karşılaştırıyosunuz ama kimse ya sanırım bilmiyor yada söylemiyor toyotanın dizel d4d dediği motor ile hyundainin crdi (common rail dizel)' si aynı motor her ikiside crdi aslında ama toyota direk crdi yazmıyor ama iyi araştırırsanız iki motorun prensibide aynı zaten brosürlerinde toyotanın d4d için common rail dizel yani crdi diye yazar peki bu anlamsız crdi d4d yada multi jet tartışması ne multi jetin yapısını bilmiyorum ona birşey diyemem bence başka markalarıda kıyaslayarak bilgi paylaşımı yapılır

mutijette ayni prensipte calisir bu prensipte calismiyan motor vw grubunun tdi motorlaridir...

evet doru söylüyorsun ama sadece wv değil sanırım renault ta farklı bir motor seçeneği var bence toyota ve hyundainin eşit şartlardaki motor performanslarında fark olacagını sanmıyorum burda karoserden hiç konuşulmuyor bence en önemlisi motor performansından da önemlisi karoser sağlamlığı ve verdiği güven kullanılan sac kalınlık ve güvenlikte verdikleri teminat

• quote:

quote:

quote:

evet doru söylüyorsun ama sadece wv değil sanırım renault ta farklı bir motor seçeneği var bence toyota ve hyundainin eşit şartlardaki motor performanslarında fark olacagını sanmıyorum burda karoserden hiç konuşulmuyor bence en önemlisi motor performansından da önemlisi karoser sağlamlığı ve verdiği güven kullanılan sac kalınlık ve güvenlikte verdikleri teminat

bu güvenlik konusunda toyata kadar değil henüz hyundai. toyota aygo ve rav4 disinda bineklerde suan 5 yildiz ncapten....
    ama yürüyen aksam sağlamliğinda hyundaide toyota kadar sağlam. ama bu konuda hondadan ikiside iyi değil....

sonata , i30, santafe haric tüm hyundai araclarnin fiyatlarini haketttiğini düsünüyorum. ayrica 46,000 lik fiyati ile auris ve corollada haketmiyorlar....

ama ben tercihimi yapacak olsam 40.000e versinler i30 full modeli dizel başka araca bakmam....

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu güvenlik konusunda toyata kadar değil henüz hyundai. toyota aygo ve rav4 disinda bineklerde suan 5 yildiz ncapten....
    ama yürüyen aksam sağlamliğinda hyundaide toyota kadar sağlam. ama bu konuda hondadan ikiside iyi değil....

sonata , i30, santafe haric tüm hyundai araclarnin fiyatlarini haketttiğini düsünüyorum. ayrica 46,000 lik fiyati ile auris ve corollada haketmiyorlar....

ama ben tercihimi yapacak olsam 40.000e versinler i30 full modeli dizel başka araca bakmam....

haklısın hyundai biraz daha kendini geliştirmesi gerek ama bence hyundai de uluslar arası piyasada söz sahibi olan bir firma güvensiz araba üretim müşteri kaybetmek istemez bence i 30 fiyatı pahalı gibi geliyor haklsın ama yanlış bilmiyorsam aynı değer hyundainin fiyatı auriste 40 milyarların üzerinde yanlışım varsa düzeltin ben getz almadan önce meganeII pegugeot 307 baktım megane 2 de arka cam manuel otomatik farkı 1.5 milyar metalik opak boya için yalan olmasın 600 milyon ve + + + gidiyordu 307 de farklı bir durum yoktu benzinli 32.000 ytl di getz bunların satatüsünde değil ama 25.000 ytl aldım bana çok sorun çıkardı bunların hepsi garanti kapsamındaydı ama inan dostum bi getz de aldığım tadı ne yariste ne corolla sedan da ne skoda ne fiestada almadım arac yolda okadar güven veriyorki aa eksi leride var ama değer diyorum
    i 30 kısa bir test turu attım araç için %100 tanıdım diyemem ama şunuda söyleyim auriside test ettim bence i 30'un performansı daha güzel ama iç dizaynda toyotayı tek geçerim ön konsol güzel tasarlanmış ama içeri çok ses alıyor auris izalasyon baya kötü i30 dış ses alımı daha düşük
    sonuçta sanırım hyundai kendi çıtasını dengeli bir şekilde yükseltiyor ama piyasayı koklayarak çünki hyundai düşük fiyatla ön plana çıkmayı ilke edinmiş bir toyota gibi yüksek fiyat yüksek kalite gibi ama sanırım şuan hyundai i30 la bu müşteri potansiyeline ulaşabilirliği deniyor ama ucuz araba satış ilkesini genelde düşürmeden neyse şirket politikalarını biz bilemeyiz ama tek bildiğim

biz türklerin en kısa zamanda özüde sözüde türk %100 yerli hiç bir firma etkisi patenti olmadan araba yapıp onu başka modellerle tartışmak

• Bu arada bugün sabah işe giderken Ankara bağlar cad. üzerinde bağlayan caddesi girişinde köşede duran bir İ30 gördüm sonunda. Beyaz style donanımdı. Hayırlı uğurlu olsun. Bu arada bu ilk görüşüm :) Eğer buralarda ise o arkadaş lütfen bir yorum yap arkadaşım araç hakkında. Bir şeyler duyalım gerçekten kullananlardan. Hoşçakalın.
  • Ben bu aracı test ettim. Yol tutuşu çok güzel. Bizim Corolla ile kıyaslayınca arada bayağı bir fark var...
  • - kotu yanları

17 jant lastik yollarimiza uygun değil,
    süspansiyon cok sert,
    tek bolge dijital klima
    fren dozajina alisilmasi zaman alir.
    arkayi gorüs kisitli

+iyi yanlari

cok seri
    yol tutus güzel
    vites gecisleri net ve cok zevkli
    direksiyon tepkileri güzel.
    donanim üst seviyeye yakin
  • arkadaşlar geçen hafta i30 u gördüm araç değişmeye karar verdim. gittim bayiye inceledim beğendim fiyat aldım. sonra bi arkadaşla ford bayine gittik mondeo bakmaya onun için. bi focusa bakayım dedim baktım malzeme daha kaliteli. fiyat aldım i30 dan ucuz. e markada güvenilir. bi süre düşünerek değerlendirdim focusu aldım. bence maceraya gerek yok. önce araç bi satılsın sorun varmı yokmu bakılsın sonra gerçek değerine insin fiyatları sonra ancak alınabilir. çünkü hyundai ancak fiyat düşürürse satar o aracı yoksa rekabet edemez diğer markalarla aynı hatta fazla fiyatlarla....
  • quote:

- kotu yanları

süspansiyon cok sert,
    tek bolge dijital klima
    arkayi gorüs kisitli

+iyi yanlari

cok seri
    yol tutus güzel

herkese günaydın arkadaşlar
    tespitlerine katılıyorum ceyhun ama arka görüş bence yeterli gibi geliyor bana kalırsa cünki yeni corsalarda arka bagaj kapısı cok daha dar ve açılı fren olayında çok haklısın çok sert bir frenlemesi var sanırım benim ayagım getze alıtığındanmı ne bana baya sert geldi kliması elektronik diyor çok fazla inceleyemedim ama getz bir corolla gibi çok iyi sogutmuyor sanırım ya getzde böyle bir sorun varyada hyundailerin genelinde acaba i30 nasıl haa ama ısıtma dersek corolladan çok daha çabuk ısıtıyor dedim ya sanırım hyundai bu araba ile piyasayı deniyor bu parayı belki hak etmiyor gibi geliyor ama diğer rakipleri ile çekişir gibimi ne toyotaların yol tutuşları çok güzel aracın aerodinamigi baya iyi demir_mert bir hyundai çalışanından duymuştum hyundaici arkadaşlar kırılmasın hyundai rakip olarak tek toyotayı görüp onun mantıgında yürüyormuş ama bu hyundai kötü anlamınada gelmez
    neyse i30 alan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum güle güle binsinler allah kaza bela vermesin aynı dileklerimi toyota alan veya başka markaları alan arkadaşlara da diliyorum

• belki getzlerde olabilir ama erada klimanın soğutması çok iyi....polen filtresini devamlı temiz tutmak gerekir.....

bencede i30 iyi-kötü yanları var ama yinede güzel araba boşverin...
    toyotayı rakip gördüğünü zannetmiyorum bahri nerden duydun sen ?

gerçi her marka bir markayı rakip görerek çalışması teknoloji ve kalitesini dahada artıracak demektir..şu andada biçok marka biçok markayı rakip görüyor amahyundaı-toyota olduğunu zannetmiyorum

quote:

quote:

- kotu yanları

süspansiyon cok sert,
    tek bolge dijital klima
    arkayi gorüs kisitli

+iyi yanlari

cok seri
    yol tutus güzel

herkese günaydın arkadaşlar
    tespitlerine katılıyorum ceyhun ama arka görüş bence yeterli gibi geliyor bana kalırsa cünki yeni corsalarda arka bagaj kapısı cok daha dar ve açılı fren olayında çok haklısın çok sert bir frenlemesi var sanırım benim ayagım getze alıtığındanmı ne bana baya sert geldi kliması elektronik diyor çok fazla inceleyemedim ama getz bir corolla gibi çok iyi sogutmuyor sanırım ya getzde böyle bir sorun varyada hyundailerin genelinde acaba i30 nasıl haa ama ısıtma dersek corolladan çok daha çabuk ısıtıyor dedim ya sanırım hyundai bu araba ile piyasayı deniyor bu parayı belki hak etmiyor gibi geliyor ama diğer rakipleri ile çekişir gibimi ne toyotaların yol tutuşları çok güzel aracın aerodinamigi baya iyi demir_mert bir hyundai çalışanından duymuştum hyundaici arkadaşlar kırılmasın hyundai rakip olarak tek toyotayı görüp onun mantıgında yürüyormuş ama bu hyundai kötü anlamınada gelmez
    neyse i30 alan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum güle güle binsinler allah kaza bela vermesin aynı dileklerimi toyota alan veya başka markaları alan arkadaşlara da diliyorum

• Toyotayi kendine rakip alan ve gecmeyi hedefleyen firma vw

http://www.evrensel.de/index.php?news=2107
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.