Şimdi Ara

Hyundai i 30 bg ) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
52.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

Toyotayi kendine rakip alan ve gecmeyi hedefleyen firma vw

http://www.evrensel.de/index.php?news=2107

yanlış okumadıysam vw toyotayı pazarda elde ettiği kar açısından ve işçileri daha verimli kullanma gibi acılardan kendine rakip alıyor. araçların güvenliği tasarımı veya performansı acısından değil...
    herkimin ne aracı olursa olsun vw'in araçlarına hayranlık duymaması imkansız gibi geliyor bana ama toyota sadece senelerce tutmayan ve neredeyse bir senede 2 kere değişen corolla karoseri ile geliyor benim aklıma.

• quote:

Orjinalden alıntı: unerdem

quote:

yanlış okumadıysam vw toyotayı pazarda elde ettiği kar açısından ve işçileri daha verimli kullanma gibi acılardan kendine rakip alıyor. araçların güvenliği tasarımı veya performansı acısından değil...
    herkimin ne aracı olursa olsun vw'in araçlarına hayranlık duymaması imkansız gibi geliyor bana ama toyota sadece senelerce tutmayan ve neredeyse bir senede 2 kere değişen corolla karoseri ile geliyor benim aklıma.

bu yoruma katılmadığı döylemek isterim corolla karoseri toyotanın dünya üzerinde en sağlam ve en çok satan karoseri ünvanını almıştır wv bence hayranlık duyulacak çok fazla benim fikrimce hiç bir yanı yok aa arabaları sağlam olabilir ama 150 km hızla hangi marka araçla kaza yaparsan yap genelde sonuç aynı oluyor 60 km hızlarda euoncap testlerinde alınan sonuçlar bizleri yanıltmasın onlar bence farrazi sonuçlar neyse ama wv çok köklü bir firma hitlerin desteklemiş alman askeri sanayine çok katkıda bulunmuş tecrübeleri fazla ama artık sistem değişti insanların beklentileri farklılaştı bu yüzden bütün araba firmaları araçlarında hep daha iyisini yapmak için ugraşıyor avrupa arabaları amerikan ve asia (japon ve kore) bunlar en iyileri

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

belki getzlerde olabilir ama erada klimanın soğutması çok iyi....polen filtresini devamlı temiz tutmak gerekir.....

bencede i30 iyi-kötü yanları var ama yinede güzel araba boşverin...
    toyotayı rakip gördüğünü zannetmiyorum bahri nerden duydun sen ?

gerçi her marka bir markayı rakip görerek çalışması teknoloji ve kalitesini dahada artıracak demektir..şu andada biçok marka biçok markayı rakip görüyor amahyundaı-toyota olduğunu zannetmiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: westbam

quote:

- kotu yanları

17 jant lastik yollarimiza uygun değil,
    süspansiyon cok sert,
    tek bolge dijital klima
    fren dozajina alisilmasi zaman alir.
    arkayi gorüs kisitli

+iyi yanlari

cok seri
    yol tutus güzel
    vites gecisleri net ve cok zevkli
    direksiyon tepkileri güzel.
    donanim üst seviyeye yakin

herkese günaydın arkadaşlar
    tespitlerine katılıyorum ceyhun ama arka görüş bence yeterli gibi geliyor bana kalırsa cünki yeni corsalarda arka bagaj kapısı cok daha dar ve açılı fren olayında çok haklısın çok sert bir frenlemesi var sanırım benim ayagım getze alıtığındanmı ne bana baya sert geldi kliması elektronik diyor çok fazla inceleyemedim ama getz bir corolla gibi çok iyi sogutmuyor sanırım ya getzde böyle bir sorun varyada hyundailerin genelinde acaba i30 nasıl haa ama ısıtma dersek corolladan çok daha çabuk ısıtıyor dedim ya sanırım hyundai bu araba ile piyasayı deniyor bu parayı belki hak etmiyor gibi geliyor ama diğer rakipleri ile çekişir gibimi ne toyotaların yol tutuşları çok güzel aracın aerodinamigi baya iyi demir_mert bir hyundai çalışanından duymuştum hyundaici arkadaşlar kırılmasın hyundai rakip olarak tek toyotayı görüp onun mantıgında yürüyormuş ama bu hyundai kötü anlamınada gelmez
    neyse i30 alan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum güle güle binsinler allah kaza bela vermesin aynı dileklerimi toyota alan veya başka markaları alan arkadaşlara da diliyorum

hyundai assan firmasında çalısan birkaç arkadaşımdan duydum
    her arabanın insan zevklerine göre iyi ve kötü yanları var toyotanında wv mercedesin bmw zevk meselesi
    hatırlarsan bundan yıllar önce japon markalarına karşı insanların bakışı kötü kalitesiz ürünler yapması idi kullan at modelinde yapıyorlardı ama artık bu imajı siliyorlar daha kaliteli daha iyi ürünler yaparak bu imajı siliyorlar

• izmirde gün boyu dışarda çalışıyorum 1 tane bile i30 görmedim çok yazık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nouma35

izmirde gün boyu dışarda çalışıyorum 1 tane bile i30 görmedim çok yazık..

yavaş yavaş çıkar sanırım
  • vw almayada veya dış ülkelerde çok iyi sorunsuz ve eski vw ....

ama türkiyeye malesef 2, 3, kalite mal gönderdiği için mesela ben sağlam sanıp aldım ama her hafta bir arıza veriyordu yyolda bırakıyordu...

ahh dışardaki gibi, 2004 yılından önceki gibi;kaliteli ve iyi araçlar gönderse türkiyeye ....ama göndermiyor işte...onun içinde 2004 yılından sonra çıkan arabaları 2,-3, kalite ve sorunlu araçlar........

quote:

quote:

quote:

bu yoruma katılmadığı döylemek isterim corolla karoseri toyotanın dünya üzerinde en sağlam ve en çok satan karoseri ünvanını almıştır wv bence hayranlık duyulacak çok fazla benim fikrimce hiç bir yanı yok aa arabaları sağlam olabilir ama 150 km hızla hangi marka araçla kaza yaparsan yap genelde sonuç aynı oluyor 60 km hızlarda euoncap testlerinde alınan sonuçlar bizleri yanıltmasın onlar bence farrazi sonuçlar neyse ama wv çok köklü bir firma hitlerin desteklemiş alman askeri sanayine çok katkıda bulunmuş tecrübeleri fazla ama artık sistem değişti insanların beklentileri farklılaştı bu yüzden bütün araba firmaları araçlarında hep daha iyisini yapmak için ugraşıyor avrupa arabaları amerikan ve asia (japon ve kore) bunlar en iyileri

• daha dur bakalım yeni çıktı ...linea ondan çok önce çıktı mesela ama ben daha 1 tane görebildim.......

westbam@
    dediğin gibi japon arabaları eskiden bakış açısı kullan-at veya kalitesiz gibiydi....ama şimdi ne oldular.....herkesin seçeneği olmayı başardılar....

acaba diyorum chına arabalarıda bu imajla geliyorlar onlarda bi 10 sene sonra japonlar gibi olmasınlar....japonların kaderi olmasın...

quote:

• bundan 15 yıl önce gençlik yıllarımda casio marka elektronik saatler vardı japon malı. en kaliteli elektronik saat ve hesap makineleri Casio idi.

şimdi bakıyorum aynı marka saatlerin arkasını çevirince aynen söyle bir yazı görüyorsunuz. MADE IN CHINE.

15 yıl sonra Toyota otomobillerinin etiketlerinde de MADE IN CHINE yazabilir. japonlar artık çalışmıyor. mühendislik hesabı kitabı yapıyor sonrada çinliye diyoki al bakayım sen çalış üret, ucundanda biraz kar bırakıyor işlem tamam..

çinli çalışıyor japon artık tatil yapıyor. haklılarda 70 yıldan beri dünyanın en çok çalışan milleti ne de olsa, biraz tatil onlarında hakkı..

• quote:

vw almayada veya dış ülkelerde çok iyi sorunsuz ve eski vw ....

ama türkiyeye malesef 2, 3, kalite mal gönderdiği için mesela ben sağlam sanıp aldım ama her hafta bir arıza veriyordu yyolda bırakıyordu...

ahh dışardaki gibi, 2004 yılından önceki gibi;kaliteli ve iyi araçlar gönderse türkiyeye ....ama göndermiyor işte...onun içinde 2004 yılından sonra çıkan arabaları 2,-3, kalite ve sorunlu araçlar........

quote:

quote:

quote:

yorumuna katılıyorum mehmet sanırım türkiyeye gelen arabalar biraz daha kalitesiz gibi ama bu dışardan türkiyeye gelenlerde var

• quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

bundan 15 yıl önce gençlik yıllarımda casio marka elektronik saatler vardı japon malı. en kaliteli elektronik saat ve hesap makineleri Casio idi.

şimdi bakıyorum aynı marka saatlerin arkasını çevirince aynen söyle bir yazı görüyorsunuz. MADE IN CHINE.

15 yıl sonra Toyota otomobillerinin etiketlerinde de MADE IN CHINE yazabilir. japonlar artık çalışmıyor. mühendislik hesabı kitabı yapıyor sonrada çinliye diyoki al bakayım sen çalış üret, ucundanda biraz kar bırakıyor işlem tamam..

çinli çalışıyor japon artık tatil yapıyor. haklılarda 70 yıldan beri dünyanın en çok çalışan milleti ne de olsa, biraz tatil onlarında hakkı..

doru walla çin en ucuz üretim stratejisi olan ülke neden olması yaparlar tatil adamalarında hakkı dünyanın 10 yıl içerisinde en önemli üretim üssü olacak çin şimdide öyle ama ilerleyen zamanlara dünya çine bağımlı kalacak yazık artık d.numuza kadar çin malı oldu

• quote:

daha dur bakalım yeni çıktı ...linea ondan çok önce çıktı mesela ama ben daha 1 tane görebildim.......

westbam@
    dediğin gibi japon arabaları eskiden bakış açısı kullan-at veya kalitesiz gibiydi....ama şimdi ne oldular.....herkesin seçeneği olmayı başardılar....

acaba diyorum chına arabalarıda bu imajla geliyorlar onlarda bi 10 sene sonra japonlar gibi olmasınlar....japonların kaderi olmasın...

quote:

walla neden olmasın çinlilerde japonları takip ederse onlarında malları dünyanın en kaliteli en çok tercih edilen ürünleri olur ama şuan deil ne yazık kı adamların ürettikleri saçma sapan arabalar artık ülkemize giriyor ve insanlarımız canlarını hiçe sayarak sırf araba sahibi olabilmek için bunlardan alacaklar tata iran ların samad ve çinlilerin 3 modeleri bunlar araba piyasasını haraketlendirecek gibi şuan aldığımız arabaların 2. elleri dahada ucuzlayacak ben satabilecek olsam şimdi satarım ama mecbur satamıyorum avrupa kanallarının birinde renault twingonun yeni modelin fiyatı 5000 euro fiyata bakarmısınız yine renault 3000 euro araba üretecek ee firmalara bakıyonuz bütün büyük firmaların bir ucuz araba yapan başka firmaları var ilerde araç fiyatları çok ucuzlayacak hemde çokk

• çin otomobillerinin kalitesiz olacağını düşünmüyorum ama mühendisleri görme engelli büyük ihtimalle =) çok kötü çiziyorlar arabaları!!illaki taklit ediyolar!!
  • quote:

çin otomobillerinin kalitesiz olacağını düşünmüyorum ama mühendisleri görme engelli büyük ihtimalle =) çok kötü çiziyorlar arabaları!!illaki taklit ediyolar!!

burada eksiklik var euroncap testlerini bile geçemedi chery marka araba inan gerçekten kalitesiz arabalar taklit her arabada var biraz
    ben güvenli bulmuyorum bu iş ucuz etin yahnisi olayına döner gibi
  • Tasarım konusunda geri kafalılar. Madem araba üretiyorsun çiz kendi tasarımını, koy kendı markanı.... O zaman canavar gibi satar bunlar...
    quote:

çin otomobillerinin kalitesiz olacağını düşünmüyorum ama mühendisleri görme engelli büyük ihtimalle =) çok kötü çiziyorlar arabaları!!illaki taklit ediyolar!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Tasarım konusunda geri kafalılar. Madem araba üretiyorsun çiz kendi tasarımını, koy kendı markanı.... O zaman canavar gibi satar bunlar...
    quote:

işte adamların mantıgı kalite değilki adamlar sadece ürün satmak istiyor o kadar oda taklit etmeyle olur anca dünya üzerinde satan ne varsa kopyalıyor korsanlık yapıyorlar bakalım ülkemizdeki satışları ne olacak
  • özgün dizayn yapsalar canavar gibi satar...
  • quote:

özgün dizayn yapsalar canavar gibi satar...

evet birazda kalite artsa iyi olur
  • araçlara konulan elektronik donanimlarda iyiler ama...
  • quote:

doru walla çin en ucuz üretim stratejisi olan ülke neden olması yaparlar tatil adamalarında hakkı dünyanın 10 yıl içerisinde en önemli üretim üssü olacak çin şimdide öyle ama ilerleyen zamanlara dünya çine bağımlı kalacak yazık artık d.numuza kadar çin malı oldu

usta bişi geldi aklıma..

bu çin varya 10 yıl sonra dünyanın en önemli üretim üssü olursa, sonra da işçilerin aldığı ücret az gelip bi grev felan yaparlarsa varya... bütün malların fiyatları yükselir. dünya ekonomisi felç geçirir. dengeler değişir..

bu arada bu grev olurken japonlarda acaip bi şekilde tembelliğe alışmış olacaklar. sonra da bu japon dostlarımıza çalışmak harbi çok zor gelecek.. rahatları bozulcek beaa.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.