Yaklaşık 5.4 lt 2020 model < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (202. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İ10 en üst model sıfır bayi fiyatı 403 bin TL iken ikinci eller hatta 2021 ler en ucuz 423 den satılıyor, millet farkında mı değil yoksa bayide araba mı yok?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayilerde araba yok olanı da liste fiyatından vermiyorlar. 545 bin liste fiyatı olan Bayon u 580 bine zar zor aldık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün bayide araç buldum 373 lük aracı 395 e veriyor. Cam filmi kaput koruma ve android cihaz yapacaklarmış, bu işleri piyasadaki en iyi malzeme ile yapsalar 10 bin lira eder ama 22 bin fark isteniyor.
Hangi motor donanim arac? 22k fark eklemek gibi aksesuar kilitleme islemleri artik bayilarin piskin piskin istedikleri ve siradanlastirdigi bir satis teknigi oldu artik.
1.0 jump tabiki. ülke de maalesef durum bu. 6000 km sınırı 6 ay sınırı falan bunlar boş iş. sahibinden.com sıfır i10 kaynıyor. hepsi 6001 km ve fiyatlar 430-440. 373 den alıp 60-70 koyup satıyorlar.
-
Hangi bayide buldunuz aracı ?
elite modelini kullanan arkadaşalr yorumyazabilir mi memnun musunuz
-
elite modeli nulunan bayi varmı ?
-
Otv martah duzenlemesi sonrasi zaten zor bulunan i10, artik hic bulunmaz
Bu i10 herhangi bir yerde varmi. Madem yok bir de dalga gecer gibi simdi al haziranda ode kampanyasi yapmislar. Ben simdi odeyip haziranda almaya da raziyim
evet herhangi bir bayide sıfır i10 bilen duyan varsa yazarsa sevinirim, teşekkürler.
-
Bu i10 yerli üretim ama yok araba ne iş? fabrika çalışmıyor mu? Yada Kim alıyor bu arabaları?
Çip krizinden dolayı tüm markalarda üretim düşük seviyede. 2 ay önce şans eseri bulup aldığım Bayon ikinci anahtarını hala alamadım. Üretilememiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aracı sıfır şuan ki liste fiyatına almak mantıklı mıdır? En üst paketi.
-
Bulabildiğiniz bayi varsa paylaşır mısınız ?
Bir çok bayiyi aradım ellerinde olmadığını söylediler. Yılbaşından sonra kapora vererek alabiliyormuşuz tabi ki o zamanki fiyatlarla.
-
Anladım çok teşekkürler
Bayide bulunamadıktan sonra belirtilen fiyatlar neye yarıyor acaba
-
Hyundai i10 sıfır satan bayi var mı acaba?Kimi arasam 6 aydır elimize gelmedi diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X