Şimdi Ara

Hyundai i20 1.2 MPİ Team Yakıt Tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Km başına 30-33 kuruş arası yakıyor sizce normal mi yoksa fazla mı?

Yani şöyle söyleyim araba benzin deposu 35 litre bununla 700-800 km arası gidiyor?

Normal mi yoksa herhangi bir ayar falan birşey yaptırmak gerekiyor mu ustaya göstermem gerekiyor mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai i20 1.2 MPİ Team Yakıt Tüketimi

Hyundai i20 1.2 MPİ Team, yakıt verimliliğiyle bilinen popüler bir otomobildir. Gerçek dünya kullanıcı yorumlarına göre, şehir içinde yaklaşık 6,5-7,5 litre/100 km, şehir dışında ise 4,5-5,5 litre/100 km yakıt tüketmektedir.

1.2 MPİ motor, Hyundai i20'nin yakıt verimliliğine önemli ölçüde katkıda bulunur. Bu motor, hem benzinli hem de LPG yakıt seçenekleriyle mevcuttur. LPG'li modeller, benzinli modellere göre daha düşük yakıt tüketimine sahiptir.

Hyundai i20 1.2 MPI Team'in yakıt tüketimi, sürüş koşullarına, sürüş stiline ve aracın bakım durumuna göre değişebilir. Agresif sürüş, yüksek hızlar ve kısa mesafeler, yakıt tüketimini artırabilirken, yumuşak sürüş, sabit hızlar ve uzun mesafeler yakıt tüketimini azaltabilir.

Araç kullanıcıları, düzenli bakım yaptırarak, lastik basınçlarını kontrol ederek ve gereksiz yükleri taşımayarak Hyundai i20 1.2 MPİ Team'lerinin yakıt tüketimini optimize edebilir.

Genel olarak, Hyundai i20 1.2 MPİ Team, etkileyici yakıt verimliliği sağlayan, ekonomik ve güvenilir bir otomobildir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • normal bundan ıyısı şamda kayısı

• Aynen çok iyi, ben maksimum 750 km falan gittim 35 litre ile gösterge bir kademe daha yüksek gösteriyor. Babam da benzer miktarlarda yol gittiğini söylüyor. Sehir dışında çok az yakıyor zaten. Dağ bayır çıktığında biraz artıyor, o da normal zaten. Ekonomik bir motor. Sunu söyleyebilriim Yakıtta katkısız kullanırsan performansı bir kademe düşüyor ama biraz daha fazla yol gidebilir. 1.2 MPI için çok farketmez,

Hatta 1.3 multijet ile neredeyse aynı yakıyor multijeti özenli kullanmadığında.

• Hyundai i20 1.2 eski ve yeni kasayı 7 sene kullanmış biri olarak o değerlerde bir sıkıntı var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

Hyundai i20 1.2 eski ve yeni kasayı 7 sene kullanmış biri olarak o değerlerde bir sıkıntı var

Peki ne yapmam lazım? Fazla mı yakıyor yani?

• az yakiyor

• quote:

az yakiyor

O zaman iyi değil mi az yakması?

Yoksa ustaya mı göstermem lazım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ustaya gösterilecek bir şey yok güzelce binmeye devam edin

• ustaya gösterilecek bir şey yok güzelce binmeye devam edin

• quote:

ustaya gösterilecek bir şey yok güzelce binmeye devam edin

Peki siz kaç model i20 kullandınız? nasıl yakıyordu

• 2011 ve 2015

• quote:

2011 ve 2015

Peki sizinki çok mu yakıyordu?

• lpg kullandigimdan ben benzini bilmem

• m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

Anladım tamam saolun

• Ben lpg de daha fazla yakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sürattrage

Ben lpg de daha fazla yakıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam önce hesap yapmayı öğrenin bence. Söylediğinize göre aracınız 4.7 litre yakıyor. Bu değeri yakıt ekonomisi ile ün salmış 1.5dci bile yakamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 34HIL34

Hocam önce hesap yapmayı öğrenin bence. Söylediğinize göre aracınız 4.7 litre yakıyor. Bu değeri yakıt ekonomisi ile ün salmış 1.5dci bile yakamıyor.

Ama bu 1.2 motor motoru küçük. Ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C5129C8E

Ama bu 1.2 motor motoru küçük. Ondan

Alıntıları Göster

1.2 motorun 1.6 dan çok yaktığı çok araç var. Hacim ile alakası yok bu işin. Aracın şehiriçi 7 litre altını görmesi mümkün değil. Zaten 1.5 dci den az yakmasına bu 1.2 motor demenden bu olaylara uzak olduğun belli oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.