Şimdi Ara

Hyundai i20 sense 1.4 crdi, 47bin km, 2012 model?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir hususta size danışmak istiyorum. Başlıktaki arabayı buldum. 47bin km'de, 2012 model ve dizel. Satıcının istediği fiyat 38 bin tl. Sizce bu arabanın değeri bu kadar eder mi? Arabadan anlamıyorum ve ilk arabam olacak. Haliyle kandırılmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa162 -- 19 Kasım 2015; 19:55:29 >

• Az daha verip yeni kasa alın bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Az daha verip yeni kasa alın bence...

Ustad sen yeni kasa 1.4 crdi fiyatini biliyormusun 50 binlaradan başliyor style donanimlilari.. 12 bin tl senin için az para olabilir ona bir şey diyemem... Lakin normalde 12 bin tl az bi para değil.... Ayrica style donanim sense kadar da dolu değil....

1.4 crdi gayet uygundur kiralamiştim zamaninda az yakar... B segmenti içerisinde makul bir araç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç az yakıp iyi kaçan bi tip alipta şikayetçi olanı görmedim hiç fiyatı tam piyasa fiyatı 1-2bin lira daha indirebiliseniz daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • km sanki biraz düşük gibi, araç geçmişini araştırdınız mı?
  • 2014 jump makyajlı 32 binde bir araç var maslak hyundai bayisinde 36 ya bırakıyorlar bence 38 çok makyajsız kasaya.Sense bile olsa b sınıfı araba bunlar atla deve donanımlar yok.Ne bileyim jant,dijital klima,cruise control farkına verilmez o paraya.
  • Anladığım kadarıyla değerinde satılıyor araba, teşekkürler arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 1.6 CRDİ TEST!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.