Şimdi Ara

Hyundai İ20 Troy 1.2 Mode aldım doğru mu yaptım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
36.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

hayırlı olsun fiyat güzel bu araçla test sürüşü yaptım ben kalite olarak tatmin etmişti açıkçası şuan b sınıfı araçların 50 binleri gördüğü bi dönemde yarı fiyatına aynı işlevsellikte bir araç

Yorumunuz için teşekkür ediyorum, evet açıkçası bana da çok mantıklı gelmiyor B sınıfı araçlara çok yüksek meblağlar ödemek.
  • dostum aldığına göre sen daha iyi araştırmışsındır, bu araç km de en az ne kadar yakıyor senin değerler benim araştırdığım değerlerin biraz üzerinde gibi ama direk senden duyalım 20-25 kuruş aralığı imkansız mı gözüküyor?

Edit: Başka bir arkadaşın yorumuymuş o değerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 5 Aralık 2011; 18:53:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

dostum aldığına göre sen daha iyi araştırmışsındır, bu araç km de en az ne kadar yakıyor senin değerler benim araştırdığım değerlerin biraz üzerinde gibi ama direk senden duyalım 20-25 kuruş aralığı imkansız mı gözüküyor?

Edit: Başka bir arkadaşın yorumuymuş o değerler.

Evet en azından şuan için sorunuzun muhatabı ben değilim Umarım en kısa zamanda bu soruya yanıt bulabilirim. Zira en çok merak ettiğim konu bu. Tüketim konusunda beni üzmezse doğru seçim yaptığıma emin olacağım.
  • Hayırlı olsun, fiyata göre konuşuyorum çok mantıklı bir seçim olmuş ancak çakma xenon taktırmanızı yadırgadım açıkçası... (araçta merceksiz far var), yüksekliği ne kadar alçakta tutarsanız tutun ileri düzey göz alacaktır. Eğer hala takılmadıysa bu düşüncenizi, trafikteki diğer insanların güvenliği açısından bir kez daha düşünmenizi rica ediyorum.
  • Motorunu dinamometrede test etme imkanımız olmuştu.
    Motor uzun yıllar binmek için yeterli sağlamlıkta diyorum.
  • artık imzanı değiştirmenin vakti geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Hayırlı olsun, fiyata göre konuşuyorum çok mantıklı bir seçim olmuş ancak çakma xenon taktırmanızı yadırgadım açıkçası... (araçta merceksiz far var), yüksekliği ne kadar alçakta tutarsanız tutun ileri düzey göz alacaktır. Eğer hala takılmadıysa bu düşüncenizi, trafikteki diğer insanların güvenliği açısından bir kez daha düşünmenizi rica ediyorum.

Bu konuda gerçekten bir fikrim yok. Biraz daha iyi aydınlatsın diye diye taktırdım. Böyle bir olumsuz yanının olduğunu bilmiyordum. Fakat gördüğüm kadarı ile çoğu araçta var artık xenon far.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeregan

Motorunu dinamometrede test etme imkanımız olmuştu.
    Motor uzun yıllar binmek için yeterli sağlamlıkta diyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

artık imzanı değiştirmenin vakti geldi

Teşekkürler fakat konu başlığında da belirttiğim gibi aracı babama aldık. Benim hala aracım yok araç alacak param da aksine araba için ödemem gereken borç var :)
  • Hayırlı olsun.
    Almışsın artık bize sadece hayırlı olsun demek düşer.İyi etmişsin diyeyim tam olsun..
  • Hayırlı olsun, güle güle binin.
    Sanırım ben olsa 31.000 tl civarı olan dizel linea tercih ederdim.
    Tabi tarzları farklı orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Hayırlı olsun.
    Almışsın artık bize sadece hayırlı olsun demek düşer.İyi etmişsin diyeyim tam olsun..

Teşekkürler umarım doğru tercihtir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Hayırlı olsun, güle güle binin.

Cevabınız için teşekkür ederim. Linea aklımdan geçmedi değil fakat ACTUAL için 33,567 ki bu araçta ABS yok ACTIVE PLUS için 35,991 bir rakam var ve bu fiyatlardan pek düşmüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

quote:

Cevabınız için teşekkür ederim. Linea aklımdan geçmedi değil fakat ACTUAL için 33,567 ki bu araçta ABS yok ACTIVE PLUS için 35,991 bir rakam var ve bu fiyatlardan pek düşmüyorlar.

Ben geçen hafta baktığım sahibinden deki sıfır fiyatlarına göre söylemiştim.
    Tekrar baktım. Aşağıdaki linklerde hala aynı fiyatttan satan baya satıcı var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-oscar-otomotivden-satlik-sifir-km-linea-66587595/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-cok-acill-20120km-linea-1-3-mjet-active-plus-65681529/detay/#

Tekrar hayırlı olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

quote:

Ben geçen hafta baktığım sahibinden deki sıfır fiyatlarına göre söylemiştim.
    Tekrar baktım. Aşağıdaki linklerde hala aynı fiyatttan satan baya satıcı var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-oscar-otomotivden-satlik-sifir-km-linea-66587595/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-cok-acill-20120km-linea-1-3-mjet-active-plus-65681529/detay/#

Tekrar hayırlı olsun.

Teşekkür ediyorum. Evet bahsettiğiniz ilanlar araç ararken dikkatimi çekiyordu. Fakat nasıl bu kadar fark olur diye düşünüyordum.

• Aracı dün teslim alabildim anca bayağı uzun sürdü. Bugün bahçelievler'den silivri tarafına gittim yaklaşık 150 km yol ortalama yakıt tüketimi 6,2 olarak gerçekleşti. Aracı ilk aldığımda 18 litreyi gösterdiği oldu yol bilgisayarın kalpten gidecektim
  • cok iyi yaptiniz bir kac ödülde almisti yanlis hatirlamiyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, ben de sizin izinizden gideceğim sanırım... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

cok iyi yaptiniz bir kac ödülde almisti yanlis hatirlamiyorsam.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Hayırlı olsun, ben de sizin izinizden gideceğim sanırım... :)

Teşekkür ediyorum, umarım siz de beğenirsiniz aracı sizin için de hayırlı olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.