Şimdi Ara

Hyundai İ20 Troy 1.2 Mode aldım doğru mu yaptım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
36.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

Merhaba onceliklee hayirli olsun. Bende bu siralar i20 kullaniyorum 1.2 troy modeli. Gozlemlerin su sekilde; yakit durumu fena sayilmaz arac henuz 3000 kilometrede ve sehiricinde 30 kurusa yakin yakiyor tabi basa bas kullaniyorum. Sakin kullanimda 25 kurusu gorucektir eminim. Aracim en kotu yani iceriye felaket derecede ses aliyo olmasi. Otobanda 120 ile giderken ruzgar sesi ve motorun sesi kulaklarinizda cinliyo. Arka koltuk mesafesi kesinlikle dar ama sonucta B segmenti bir aractan fazla sey beklememek lazim. Ön gorus mesafesi guzel. Ara hizlanmalar vasat kalkislar ayni sekilde vasat + vasat. Yinede 26bin liraya sifir b segmenti baska arac bulamazsiniz.

Yakıt tüketimi konusunda sıkıntı çıkarmayacak anlaşılan sakin kullanımda fabrika verilerine yaklaşması muhtemel. Fakat ses konusu ve ara hızlanmalarda hantal olması canımı sıktı. Çok sıkıntı yaratacak kadar mı vasat ara hızlanmaları?

• Hayırlı olsun iyi bi seçim yaptınız.
    LPG düşünürseniz motor gayet uyumlu. Şehir dışı sakin kullanımla 5.0 litreleri görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Hayırlı olsun iyi bi seçim yaptınız.
    LPG düşünürseniz motor gayet uyumlu. Şehir dışı sakin kullanımla 5.0 litreleri görebilirsiniz.

Cevabınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. LPG ile şehir dışı 5 litre gibi bir rakama ulaşıyorsa benzinle kullanımda fabrika verilerini tutturma olasılığı oldukça yüksek görünüyor.
  • hayırlı uğurlu olsun;

yakıt tüketim değerlerinizi bekliyoruz, istanbul trafiği değil ; pek gerçekçi tüketim değerleri olmayacak o bakımdan ; ama genede bir fikir verir daha sonra almak isteyen arkadaşlar için.

sitesinde 6,5 diyor ama kanımca 7-8 litre arası bir tüketimi olacaktır.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 3 Aralık 2011; 21:02:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

hayırlı uğurlu olsun;

yakıt tüketim değerlerinizi bekliyoruz, istanbul trafiği değil ; pek gerçekçi tüketim değerleri olmayacak o bakımdan ; ama genede bir fikir verir daha sonra almak isteyen arkadaşlar için.

sitesinde 6,5 diyor ama kanımca 7-8 litre arası bir tüketimi olacaktır.

hayırlı günler.

Cevabınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

7 litreye razıyım :) umarım 8 e çıkmaz. Aracı aldığımda tüketim verilerini paylaşacağım.
  • Hayırlı olsun.
    Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Hayırlı olsun.
    Güle güle kullanın.

İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
  • Ben bunlardan 300km kadar kullandım.. Şehir içi iyi bir araba, normalde dizel kullanıyorum ve yüksek devirlerde araba kullanmaya alışık olmadığım için bana otoban performansı biraz garip gelmişti..

Yakıt konusunda da yeni nesil motorlardan olmasından dolayı biraz daha ekonomik.

Bu arada 26000 iyi bir fiyat. bunlar geçen sene de 26000TL idi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali777

Ben bunlardan 300km kadar kullandım.. Şehir içi iyi bir araba, normalde dizel kullanıyorum ve yüksek devirlerde araba kullanmaya alışık olmadığım için bana otoban performansı biraz garip gelmişti..

Yakıt konusunda da yeni nesil motorlardan olmasından dolayı biraz daha ekonomik.

Bu arada 26000 iyi bir fiyat. bunlar geçen sene de 26000TL idi...

Cevabınız için teşekkür ederim. İnsan alışmadığı bir araca binince gerçekten çok farklı geliyor. Ben de daha önce hiç dizel araç kullanmamıştım çok değişik geldi test sürüşleri esnasında

Umarım dediğiniz gibi çıkar ve yakıt konusunda sorun çıkarmaz.

Evet piyasada bundan aşağı fiyat bulamadım. Uygun olduğu kanısındayım. Daha doğrusu piyasaya göre uygun. Zira fiyatların çok pahalı olduğu kanısındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Hayırlı olsun iyi bi seçim yaptınız.

Cevabınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. LPG ile şehir dışı 5 litre gibi bir rakama ulaşıyorsa benzinle kullanımda fabrika verilerini tutturma olasılığı oldukça yüksek görünüyor.

Yok benzinde 5 litre. Lpg de biraz daha fazla yakar
  • Hyundai sitesinde 1.2 mode i20 30.350 tl olarak gözüküyor.siz arabayı ne zman aldınız?görünüşe göre baya bi indirim yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

Hyundai sitesinde 1.2 mode i20 30.350 tl olarak gözüküyor.siz arabayı ne zman aldınız?görünüşe göre baya bi indirim yapmışlar.

Aksine söyledikleri fiyattan hiç indirim yapmadılar geçen hafta perşembe günü aldık. O gün iki üç yere baktık en düşük 28000 TL fiyat aldık son bir yere uğradık ve direkt 26500 TL dediler 2 günlük sadece kendi firmalarının yaptığı bir indirimmiş söylediklerine göre ben de son anda yetiştim zaten biz de evet dedik pazarlık falan söz konusu olmadı. Araç henüz elimize geçmedi daha işlemleri bekliyoruz. 300 TL'da verip xenon far taktırdım araç 26800 TL'na mal oldu bana. Bir de koltuk ve boya koruma yapacaklar.
  • quote:

quote:

Hyundai sitesinde 1.2 mode i20 30.350 tl olarak gözüküyor.siz arabayı ne zman aldınız?görünüşe göre baya bi indirim yapmışlar.

Aksine söyledikleri fiyattan hiç indirim yapmadılar geçen hafta perşembe günü aldık. O gün iki üç yere baktık en düşük 28000 TL fiyat aldık son bir yere uğradık ve direkt 26500 TL dediler 2 günlük sadece kendi firmalarının yaptığı bir indirimmiş söylediklerine göre ben de son anda yetiştim zaten biz de evet dedik pazarlık falan söz konusu olmadı. Araç henüz elimize geçmedi daha işlemleri bekliyoruz. 300 TL'da verip xenon far taktırdım araç 26800 TL'na mal oldu bana. Bir de koltuk ve boya koruma yapacaklar.

walla çok iyi fiyat.mode donanımda sis farı yuvaları boş ve görüntü olarak iyi durmuyor.sis farıda taktırırdım ben olsam.mayısta bende 1.2 mode İ20 için bayiye gitmiştim.26.000 tl gibi bi fiyatı vardı.5-6 ay öncesinin fiyatına almışsınız.

• quote:

quote:

quote:

walla çok iyi fiyat.mode donanımda sis farı yuvaları boş ve görüntü olarak iyi durmuyor.sis farıda taktırırdım ben olsam.mayısta bende 1.2 mode İ20 için bayiye gitmiştim.26.000 tl gibi bi fiyatı vardı.5-6 ay öncesinin fiyatına almışsınız.

Evet bende şaşırdım çünkü bayağı gezdim 28.000 TL dedi çoğu yer. Bu fiyatı duyunca aldım. Açıkcası sis farı aklımdan geçmedi değil ama yanılmıyorsam 400 TL dediler. Daha önceki hiçbir aracımda sis farı olmadı :) Bu yüzden rakam biraz fazla geldi. Dışarıda belki daha ucuza taktırabilirim diye düşündüm.

• İyi yapmışsın,güle güle kullan.
  • Teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi iyi bir tercih olmuştur.
  • İyiki aveo almamışsın.. Aveonun 1.2 Motoru tam rezalet Allah düşmanımın başına vermesin 1.2 Aveo.

i20 için güzel fiyat.. Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

İyiki aveo almamışsın.. Aveonun 1.2 Motoru tam rezalet Allah düşmanımın başına vermesin 1.2 Aveo.

i20 için güzel fiyat.. Hayırlı uğurlu olsun.

Aman Aveo fanatikleri duymasın Zira çok fazla var. Neredeyse Mercedes gibi araba olduğunu düşünenler de az değil... Zira aracı daha tanımadan o kadar fazla yorum yapan oldu ki şaşırdım... Ben aveonun dizeline niyetlenmiştim. Vazgeçtim fiyat politikaları yüzünden.

İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
  • hayırlı olsun fiyat güzel bu araçla test sürüşü yaptım ben kalite olarak tatmin etmişti açıkçası şuan b sınıfı araçların 50 binleri gördüğü bi dönemde yarı fiyatına aynı işlevsellikte bir araç
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.