Şimdi Ara

hyundai için sıralı sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2009 model hyundai era marka aracım var alalı 5 ay oldu benzin bana buyuk bir külfet gerektiriyor. Aksarayda yasıyorum brc taktırmayı düşünüyorum ancak bu bayide lpg takılan aracların sorun cıkardıgını duydun ve atiker düşünüyorum acaba doğru mu yapıyorum cevremdeki insanların çoğu atikerli ve öok memnunlar ancak bazı forumlarda uzak doğu kökenli araçlara brc ve tartarini oldugu söylenir acaba ne yapmalıyım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

• ya arkadaslar bu forumda kimse hunday kullanmıyor mu? eğer kullanıyorsa ve aracları lpgli ise hangi markadan memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim...
  • arkadaşım
    bende 2009 accent era aldım.atiker tüp taktırdım
    süper bişey oldu
    hiç düşünme.bende kırşehirde taktırdım.servis aksaray onlar brc takalım dediler ben yine atiker taktırdım950 liraya.
    380 lira benzin yakıyordu araba.Şimdi 165 lira yakıyor şehir içinde.atiker en ufak bir problem yaşamıyacaksın.
  • Her bayiye inanmayın lütfen,

hyundai brc ile anlaştıysa kolay kolay anlaşmamıştır, bir sürü testten geçti, birçok cihaz vardır başta takılır müşteri memnundur, 10bin km sonra başlar dertler.

Fazla düşünmeyin, yetkili bir 2a bayisinde brc taktırın rahat edin, ustayı iyi araştırın.

Aracı nereden aldıysanız orayla irtibata geçin, onların anlaşmış olduğu yetkili bir brc bayisine taktırırsanız daha rahat edersiniz.

• bencede BRC
  • atiker taktırdım iyikide taktirmişim süper bi şey herkese tavsiye ediyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.