Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: abdullah199 , abdullah199 , Harun_PNR
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.890
Cevap
189
Favori
221.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sürücü koltuğu elektrikli zaten advance de ama hafıza yok ve yolcu koltuğu elektriksiz, kör nokta var ama progressive de kör nokta için kamera var ve direk ön göstergede gösteriyor. Bana göre çok gerekli değil bunlar, advance den memnunum. Ioniq 5 advance çıkmasına sevindim onu da hanıma alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ioniq 5 in orta konsolunu bomboş bırakmışlar kötü olmuş bence ticari araç gibi olmuş, 6 daki orta konsol çok daha iyi.

• Merhabalar,
    360 derece kameradan memnun musunuz?
    Fotoğrafta paylaştığım gibi bende yakınından geçtiği nesnelerin olduğu bölümlerin detayını yakalayamıyor,
    temas var mı anlaşılmıyor,
    aracıma özel bir sıkıntı mı merak ediyorum..

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hector_turk -- 30 Mart 2024; 22:47:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aracın kameradaki görüntüsünü baz alın, siyah alanlara nesne girse de sorun olmuyor. gerçi çarpışma engelleme mevcut zaten aşırı yakınlaşınca ani frenleme yapıyor. ama gayet iyi çalışıyor. bazı araçlarda mesafe daha varken de müdahil olur ama bunda epeyi yakınken devreye giriyor

• ftrpist F kullanıcısına yanıt
    teşekkürederim, sağ ön taraftaki görüntü kırılması sizde de oluyor mu?

• Otomatik şarj programlama nerden açılabiliyor? Gece saat 22:00 ve 06:00 arasında şarj alımını programlamak istiyorum ama menüde bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• hector_turk H kullanıcısına yanıt
    sağ tarafa yakın nesne var diye öyle gösteriyordur. detaylı bakıp yazarım.

• blackeagle76 B kullanıcısına yanıt
    EV-planlanmış şarj ve klima-planlanmış şarj

burdan başlangıç ve bitiş saatlerini belirleyebilirsiniz.

Teşekkürler

• Aracı şimdilik araç yanında gelen şarj cihazı ile şarj ediyorum 12 amperde yaklaşık 2.1 kw ile şarj ediyor dün 7-8 saat takılı kaldı %41 şarjdan %71’e çıktı istasyon kurana kadar idare eder gözüküyor. Vestel istasyon almayı düşünüyorum ama çok şikayet var istasyon konusunda tavsiye alabilirim

hocam ben taşınabilir şarj cihazı tavsiye ederim. şarj cihazı + kapalı otoparka trifaze hat (süzme sayaç, 20 mt kablo, priz, kaçak akım rölesi, sigortalar, kombinasyon kutusu, pano kutusu, işçilik) + dışardan AC şarj için kablo toplam 25 bin tuttu.

Sadece şarj cihazları 20-25bin tutuyor, süper fiyata yapmışsınız. Hangi marka ve model cihaz?

Kendi hattınızdan mı sayaç taktınız yeni abonelik mi?

• ekomeko E kullanıcısına yanıt
    khons marka 11kw lik olanı aldım aliexpresten, 16300 idi fiyatı (https://a.aliexpress.com/_EwZusBn). trifaze hat çekebilmek için apartmanın ortak alanından çektim, sayacı da abonelik için değil de, ne kadar harcadığımı görüp ona göre ortak alana ödeme yapayım diye yani süzme sayaç olarak taktık.

• dışardan AC şarj için de aşağıdaki ğrünü aldım amazondan. yorumları gayet iyi. 3500 tl fiyat olarak da uygun. geçen stok bitmişti yine girmiş stoğa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 1 Nisan 2024; 17:26:21 >

Tavsiyem Çin malları almayın, Wallbox da ben de Vestel de çok şikayet okudum, schnider veya abl uygun bütçeli olabilir. Ben trifaze çektirip prizli 22 kW lık viego aldım. 11 kW için 32 amperlik ürün bizim araçlarda desteklemiyor deniyor. O yüzden 220 v 11 kw lık makina riskli olabilir.

• 11kw zaten 380 volt ve 16A ile sağlanıyor 220v ile 11kw alamazsınız

• elbette ucuz adi çin malı almayın ama eski “çin malı” algısı kalmadı artık. khons bu konuda oldukça iyi bir marka

• Ewet , monofaz da mavi adaptör ile 220 v da 16A destekleyeceği için 11kw lık makina da çok düşük çekecektir. Dediğiniz gibi 380V 16A de 11kw görülebilir. Alırken buna dikkat edilmesi kazım. Piyasada ki genel 11kw prizliler 220v monofaz 32A lik makinalar . Khons ile ben de çok iyi yorumlar okudum. Türkiye de garantili makina almak daha mantıklı geliyor.

araçla verilenden farkı nedir bunun, tam anlayamadım...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.