< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 5 Nisan 2024; 11:12:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 5 Nisan 2024; 11:12:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sarj olurken carplay & klima kullanilabliyor ama hic denemedim, yaz geliyor uzun yolda gerekebilir. Araci calistirmadan acarsam bunlari , 12V akuden mi kullanir? 2 saat acik kalsa AC sarj ederken ne olur ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 5 Nisan 2024; 17:55:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Eyvah bu kötü üstad, benim istemediğim bir özellik bizim ülkeye göre değil, sürekli ses yapacak bu yüzden. Yazılımı güncelleyemeyeceğim desenize. Anlaşılan Advanced pakette bunu güncel getiriyorlar, ben de bundan şüpheleniyordum. Kapatma özelliği gelirse bir güncellemede buradan haberleşelim |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 5 Nisan 2024; 23:57:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kaskolarınızda mutlaka pilin zarar görme durumunda değişim klozonuz bulunmalı dikkat edin yaptırırken < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
nasıl bir uzatma kablosu kullandınız,marka model ve uzunluk öğrenmek isterim mümkünse? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 6 Nisan 2024; 15:24:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 10 Nisan 2024; 21:0:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |