Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ArefD
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.421
Cevap
151
Favori
171.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önümüzdeki sene yani 2025 de makyajlanıcak.

• gtagucu kullanıcısına yanıt

tesekkürler, ben cümleyi farklı algılamışım, akü bittikten sonra böyle şarj edilebilir olarak, ilgisi yokmuş. açıklamanız çok faydalıydı. kablo takılı kaldığı sürece şarj etmemesi ilginç.

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

Nakit ödeme gücünüz olduktan sonra bu dönemde, hele bir de EV araç satacaksa Kia dahil tüm modellerin bayilerinden gayet de güzel indirim alabiliyorsunuz. Hatta bir kaç farklı bayi ile de iletişim kurarsanız mutlaka yakalıyorsunuz. Örneklerini yakın zamanda arkadaşlarımdan gördüm de ondan yazdım. (Nakit için geçerlidir)

• Merhaba arkadaşlar, apple carplay kablosuz bağlantı için önereceğiniz marka ve model ismi rica edeceğim.

• Hyundai ioniq 5 için önerdiğiniz kışlık paspas seti varmıdır?

• Arkadaşlar ioniq 5 te arka klima (havalandırma) sanki yeterli çalışmıyor. Yani üflemesi öndeki klima kanallarına göre çok az geliyor. Tabi ki önde ki klima kanalları gibi olmasını beklemiyorum ama çok az hava geliyor. Aynı durumu yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakserman N kullanıcısına yanıt

bende ağustosda aldım hep verilen cihaz ile şarj ediyorum. Bir problem olacağını sanmıyorum

• 30.09 tarihinde ioniq 6 aracımı aldım. Yaklaşık 3.500 KM yol yaptım. Belki aşağıdaki bilgiler işinize yarar.

Öncelikle ev şarjı değil dışarıda dc şarjı kulandım. Yaklaşık 15-20 dk içerisinde şarj etmek bence mükemmel bir özellik.

Şu an evde öncelikle ana sigortamdan(sayaç) yeni bir sigorta hattı çektim. 25 amper sigorta kutusuna sigorta koydum. (monofaz sayacım)

25 metre 4x4 öznur ttr kablo ile yatak odasına kablo hattı çektim ve sigorta kutusu koydurdum. 2x 16 amper 1x kaçak akım rolesi(2x olmasının sebebi orada klima içinde hat çektim ve ayrı 2 sigorta yaptım)

10 metre 3x2,5 öznur ttr kablo ile duvardaki klima çıkışından otoparka priz hattı uyguladım.

Yanında gelen ev tipi şarj aleti ile 12 amper ayarı yaptıktan sonra 2,4 ve 2,5 w olmak üzere şarj etmekteyim. ( gelen ev tipi şarj aletindeki tuş yardımı ile amper ayarı yapabilirsiniz)

Şu an kablomda en ufak bir ısınma vs yaşamamaktayım. Haftada 1 hafta sonları şarj ediyorum. (%80 uzun yola çıkacaksam %100)

Uzun yolda ise gideceğim güzergâha göre dc şarj istasyonlarını seçip şarj edip yoluma devam ediyorum.

Kışlık paspas orijinal alamıyorsanız piyasadaki en kaliteli rizline paspas ve bagaj havuzu

• kellezar kullanıcısına yanıt
    Hocam direkt sayaçtan otoparka priz neden çekilmedi. Sayacın yeri mi çok tersti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam kapalı otopark değil açık otopark kendime ait bir yerim maalesef yok

• ozanakbulut134 O kullanıcısına yanıt

bende yeni farkettim sanırım çok zayıf; ayarlarını yapamadığımı düşünmüştüm..

• Merhaba arkadaşlar,ioniq 6 kullanım kılavuzunda geri vitese alınınnca ayna indrme özelliğinden bahsediimiş.Advance paketli bir araçta bu özellği çalıştıran oldu mu yoksa sadece bu özellik prograsive pakette mevcut?

• ozanakbulut134 O kullanıcısına yanıt
    hocam ioniq 6 da ben de ilk başlarda benzeri sorun yaşıyordum. klima menfezinin açma kapama mekanizması diğer araçlardan farklı ve benim bunun nasıl çalıştığını bilmememden kaynaklıymış aslında. ioniq 6’da ön menfezler için sürücü de yolcu da kendi tarafındaki menfezleri kendisine doğru yönlendirince açılıyor, diğer tarafa yönlendirince hava akışı kesiliyor. arka menfezler için ise yukarı kaldırınca açılıyor, aşağı indirince kapanıyor. ioniq 5 te nasıl bilmiyorum bi kontrol edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 31 Ekim 2024; 19:29:18 >
  • Yeni İoniq 5 de kış aylarında uzaktan karı eriten ve aracın içini ısıtan sistem var mı. Ankara gibi bir yerde büyük kolaylık.

• Onurceliko O kullanıcısına yanıt
    hocam uzaktan erişim yok ama şu saatte yola çıkacağım ve aracın içi şu derece olsun diye ayarlanabiliyor, tabi bunun için araç şarja takılı olmalı

• ioniq 5 aracı 2 hafta önce teslim almıştım bu hafta otobanda 200 km kadar yol yaptım;

100-120 km yarı otonom sürüş aktifken hızında direksiyonda titremeler bariz bir şekilde görülebiliyordu.. aracın tekerleklerinde balance problemi yaşıyor olabilir miyim? benzeri durumla karşılaşanlar var mıdır?

- birde 2 haftada 550 km yol yaptım ortalamam 14,5 kw/100 km

- şehir içinde 10 km sürüp 7 kw /100 km gördüğüm zamanlarda oldu..

• düşünce1979 D kullanıcısına yanıt

Yeni ioniq 5 mi eski model mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünce1979 D kullanıcısına yanıt
    balans ayarındandır hocam

• kia ev 6 lar bayilere ulaşmış sanırım gidip inceleme fırsatı olan oldu mu

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.