< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (193. sayfa)
-
-
Donanım kısılacak diye söyleyenler vardı doğruymuş demekki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hyundai xiaomi yada çinliler gibi saçmalıyor. Bu araçların ikinci elde zaten değerleri (genel olarak EV'ler) şüpheliyken, saçma sapan modelleme isimleri ile hepten değersizleştiriyor. Yeni advance 84kw da çıkınca ikinci el ilanları saçma sapan bir hal alacak. Advance olup 53kw 63kw 84kw motorlara ve donanım değişikliklerine sahip bir ton model olacak ortada... Yeni Dinamik paket de 63kw'lık advance ile aynı olacak vs... Donanım ve pil ile bu kadar OYNANMAMALI ve oynuyorsan da, sanki dünya da isim bitti, aynı isimleri neden veriyorsun arkadaş !
Bunların dışında 84kw'lık Advance %10 kalacak muhtemelen ve Model Y ye ülkemizde ilk defa rakip olabilecek bir seçenek olacak. Modem connected işinin de çözerler ise ilk üçte model y togg ionic 5 olacağı bence garanti...
-
Hyundai (özellikle Kia) Ev lerde premium segmente oynuyor. Tüketici eğilimleri oturuncaya kadar bütün firmalar EV olayının nereye evrileceğini belirlemeye çalışıyor. Kimi batarya büyüterek, kimi konfor odaklı yükseltmeler yaparak, kimi kabin içi kullanımına yönelik iyileştirmelerle tüketicinin tercihlerinin hangi yönde olduğunu tespit etmeye çalışıyor olacaklar. Bu süreçlerin tamamında araç satın alanlar bir sonraki model çıktığında keşkelerle dolu süreçlerden geçecekler. En geç 2 sene içinde ana hatlar şekillenip taşlar yerine oturduğunda şu anda doğru pozisyon alan firmalar ayakta kalmaya devam edecekler. Hyundai bence doğru yolda. 800 V mimarisi üzerine büyük bataryalı araçları ulaşılabilir fiyatlarla satabilirlerse gelecekte ayakta kalacak bir marka olacağına inanıyorum.
-
84 kwh ioniq 5 gelecekse bile bunu aynı donanımla %10 dan satmayacaklarına eminim.
keşke satsalar ama...
-
Fiyatlar açıklandı 2704.000 TL
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BAYİLER ELDEN 100K İSTER 1920 %10 ÖTV YE SOKARLAR 3008 GT DE OLDUGU GİBİ
-
Bu parayı verecek akılsızı bulurlar ise helal olsun ellerini öpmek lazım. Bu aracı 10 tane getirirler 5N gibi onunda yt videosunu çeker dururlar :) 3008 gibi ayak oyunları yapma ihtimalleri de var tabi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bekliyordum ÇOK RAHAT satabilirlerdi de ama istemediler. Hyunda Bayon satma derdinde :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dynamic dediğinin donanımı ne acaba? kesin bişiler kesmiştir bunlar yine.
2.700 e bu arabayı alanın aklını seveyim.
zaten ülkeye 3 tane getirirler en fazla.
-
Merhaba bugün yeni ioniq5'im part ettiğim yerden giderken, aniden güç kesti ve sınırlı güç erişmi hatası verip kaplumbağa resmi çıkardı. Aracı kapatıp açtıktan sonra düzeldi. Ayrıca arkadan itiş sağlayan motordan da da garip bir ses duyduk. Kapatıp açtıktan sonra bir sorun yaşamadık. Araç 2300 km de. Böyle birşey yaşayan var mı ?
-
internette donanım olarak fark göremedim
merhaba kullandığınız araç ioniq 5 mi ioniq 6 mı acaba?
-
ioniq 6 için renk tavsiyeniz var mı ? Beyaz araba sevmem ama bunda çok güzel duruyor.
-
hemen zam gelmiş
-
Hocam hangi bayiden aldınız fiyatı? Ben minumum 1680 fiyat alabildim.
1680 diyenlerin çoğu düşüyor hocam yüz yüze sıkı pazarlık yapın. Bu araç öyle çok talep gören bir araç değil sonuçta.
Gece grisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X