< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (191. sayfa)
-
-
Bagaj halısının altında stepne bolumunde ev prizine takılan bir kablo veriyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu araçlarda adaptif hız sabitleme kullanırken araç rejen ile mi fren yapıyor yoksa normal fren mi? Normal frense, Acc kullanırken araç çok yakar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, onu buldum. Dışarıda şarj istasyonlarında şarj etmek için ara kablo arıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de yok o. Dışarıda ac şarj istasyonunda şarj etmek için tip2 aç şarj kablosu almamız lazım.
Teşekkürlerler bilgi için.
Aracı alalı 2 gün oldu, tüketim 20KW dan aşağı düşmüyor. İstanbul içi kullanım mevcut, çok agresifte kullanılmıyor.
Normal değerler mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hava soğuk oldugu için öyle. Buğu yapmaması için klima ekranında ''heat'' butonu aktifse o da fazla kw tüketimini etkiler. Bir de eğer tek şöför varsa araçta ''driver only'' butonunu aktif tutun o zaman klima daha az tüketiyor.
-
3 gün önce teslim aldığım araçtaki navigasyon sürümü eski sürüm. Servis neden bunu güncelleyip teslim etmez? Çok duyarsızlar.
-
Ac şarj istasyonlarında kullanmak için ioniq6 da kullanılmak üzere 22kw,11kw uyumlu ara kablo önerebilir misiniz ?
İoniq 5 için Bemis marka 22kw 5 metre kablo aldım gayet güzel çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Link var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 29 Aralık 2024; 16:49:17 >
Bemis müşteri hizmetleri ile görüşüp yaşadığınız yerde bulunan yetkili satıcı ile iletişime geçin. Fiyatı değişmedi ise 99 euro + KDV üzerinden %10 iskonto yapıyorlardı. Ankara bölge müdürü ile iletişime geçip 89 euro + KDV üzerinden %10 iskonto ile satın aldım yaklaşık bir ay önce.
rejeni kullanıyor, tabi ani frenleme gereken durumlarda nırmal freni de kullanıyor. basit bir yöntem olarak yokuş aşağı acc aktif edilince rejen kullandığı anlaşılıyor
Arkadaslar, bluelink hizmeti gelince mevcut ioniq'lerde aktif olacak mı, yoksa yeni satılanlar ile mi sınırlı olacak bilgisi olan var mı?
-
Mercedes ve bmw yeni satilanlara getirdi, eski arabalara getirmedi. Hyundai'nin de getirecegini dusunmuyorum.
yeni satılacak olanlara bile getireceğini düşünmüyorum ben
-
Dolubatarya youtube kanalında 2025 yılında geleceğini söylediler ama bilemiyorum tabii.
-
Yorumlarda 2025te gelecek diye açıklamaları var ancak sadece yeni satılanlara gelir büyük ihtimal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Donanımsal bir kısıt yoksa, sadece pazarlama stratejisi olarak eski araçlara getirmemeleri haksızlık olur.
-
eskilerde modem yok, önceki sayfalarda arkadaşlar bakmıştı.
yeni modellerde modem olacak ta, bluelink gelecek te, bilemiyorum, 2025 dedikleri 2025 in sonu olur en erken
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X