< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (189. sayfa)
-
-
Bütün asistan grubu hata veriyor. Başka bir şey olmalı. Karda kapandığında hayati sensörler kapalı uyarısı yapmıştı. Hepsi temiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu sorunu yeni ioniq 5te burada da yaşayanlar var mı?
Facebook gruplarında ve yurt dışı forumlarda çokça konuşulmaya başlandı.
Büyük ihtimal yakın zamanda bu yeni ioniq 5lerde geri çağırma olacak deniliyor.
Olay şu. Siz düz yolda giderken aracın birden dengesi bozuluyor. Muhtemelen araç bir tekere bir an için daha fazla güç aktarıyor. (bu benim tahminim. Gerçek nedenini henüz kimse bilmiyor.)
Sonra bunu dengelemek için esc devreye giriyor, araç yalpaliyor, sağa sola savruluyor. Birçok Türk kullanıcının da başına gelmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar bahsettiğiniz durumu bu sabah 20 km hızlarda gereksiz yere esc devreye girdi anlık bende şaşırdım 1 hafta oldu aracı teslim alalı makyajlı kasa, yalnız yalpalama vs gibi bir durum olmadı.
-
Arkadaşlar yaşadığımız bölgelere göre ioniq 6 araç yaklaşık 150 km ful şarjda fark ediyor soğuklarda çok ciddi düşüyor menzil eksilerde 🫤 ısı pompası, termal yönetim sistemi hyundai lerde iyi diye biliyordum sizde durum nasıl ısı pompası cok verimli değil mi acaba 🫤🫤
-
Yurtdışında bazı arkadaşların da karşılaştığı ön radar hatası gibi duruyor. Maalesef parça değişimi gerekebilir. Umarım yanılıyorumdur. En iyi bilgiyi servisiniz verecektir.
-
Servise bıraktım bu gün aracı. Gelişmelerden haberdar ederim. İşine yarayan olur belki bilgiler. Ben de ondan korkmuştum. Sanıyorum başıma geldi.
Hızınız düşükmüş, yüksek olsa sizde de yalpalama vs olabilirdi. Büyük bir problem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun kalibrasyonlar yapılarak düzeldi.Bir daha karşılaşırsanız yardımcı oluruz. Şimdilik problem gözükmüyor. Arıza testlerinde de herhangibir sorun yok. Gerekli notlarımızı da aldık diyerek aracı teslim ettiler. Şimdilik çalışıyor. Sağolsun Cangarlar Antalya’daki arkadaşlar iyi ilgilendiler.
Tecrübeleri aktarma adına bilgilendirmek istedim.
Selamlar arkadaşlar.
Şarjımız komple biterse aracı çekiciye boşa alarak çıkarabilirmiyiz? Yoksa ahtapot ile mi alabiliriz? Teşekkürler
Elektronik el freni arabalar çalışmıyorsa her türlü ahtapot oluyor diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şuanda elinde makyajlı ioniq5 olan bayi biliyor musunuz?
-
hocam yolda şarjın komple bitmesiyle alakalı yol yardımı şeklinde mobil şarj istasyonu şirketleri var. gittikçe yaygınlaşacaktır, özellikle büyükşehirler ve belli güzergahlarda
Makyajlı İoniq 5 bulamadım. Yıl bitmeden araç almam lazım. Bir arkadaşımın makyajsız aracına talip oldum. 1.550 veriyor. Almam mantıklı mı sizce
Hocam CEAE.S5BLN.ATR sürüm güncellemesi yapabildiniz mi?
hocam en son ağustos güncellemesi vardı onu yapmıştım. geri çağırma vardı ona gitmedim henüz
tamamen zevk meselesi,
ben mesela ioniq5 bakmaya makyajdan sonra bakmaya başladım, makyajsız kasası bana göre güzel değil, gerek beyaz çerçeve gerek ön konsol gerekse orta konsol makyajsız kasada benim hoşuma gitmiyor.
sizin hoşunuza gidiyorsa makyajsızda ekstra koltuk soğutma, arka koltuk ısıtma özellikleri de var ki bunlar çok güzel özellikler.
başta dediğim gibi, tamamen zevk meselesi
-
elektrikli konayı verip ioniq 6 aldım. 1.660.000 tl 330.000 lik kısmı 12 aya 0 faiz. istanbul hyundai nev den aldım. konadan aşırı memnun olmama rağmen soğuklarla birlikte aşırı azalan şarj hızı(kondisyonlamaya rağmen) beni çok üzdü. inşallah ioniq 6 boyu ve küçük bagajı ile üzmez.
-
benim de yeni başıma geldi, garip bir şekilde hafifçe düşük hızda savurdu sonra topladı. aracım ioniq 6. bir link atabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X