Şimdi Ara

hyundai ix35 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. bazı sorularım olacak. cevaplarınız veya yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    yeni bir araba aldım. 2013 model Hyundai ix35 2013 model.
    1- bu arabada akıllı park asistanı var. geçenlerde kullanayım dedim olmadı istop ettirdim. birkaç kez denedim yeri buluyor. geriye tak diyor falan. olmadı sonuçta. internetten izledim orada da konuyu detaylı anlatmamışlar. şu konuyu bana detaylı anlatırmısınız. nasıl oluyor.
    2- yokuş iniş desteği var. ama onu kullanırken illa 1. vitese mi takmak lazım. bizim manuel vitesli arabamız.
    3- prins lpg si var üzerinde. araba hiç benzin kullanmıyormuş. direk lpg ile çalışıyor. bakım gerekmez falan diyolar. bunun için ne önerirsiniz. görüşleriniz nedir.
    4- son sorum ise hız sabitleyici de set+ ve set- bişeyler yazıyor. deniyorum ama pek bişey anlamadım bu nedir.

aldığım kişiye de alacağı karşısında gelmiş. o da bilmiyor. kullanım klavuzu yok. bu yüzden yazdım buraya. şimdiden çok teşekkürler. herkese iyi günler.

• eski bir ix35 sahibi olarak cevaplayayım;

1-düğmeye bastınız, park yerini buldu araç. çok çok yavaş gaza basacaksınız. hızlı basarsanız devreden çıkar. yani çok yavaş ilerleyeceksiniz. yavaş ilerlediğinizde direksiyonun otomatik olarak döndüğünü göreceksiniz. bizim 2012 ix35'te de vardı ama hiç kullanmadık diyebilirim, zaten apa'lı ix35 almamızın sebebi apa'dan çok ön park sensörüne sahip olmasıydı. biz aldığımız 2012 senesinde apa opsiyoneldi 2013 modellerde standart olmuş sanırım.
    2-aynen araç viteste olacak. düşük hızlarda kullanmanız lazım. yine çok fazla kullanmadığımız bir donanımdı kendisi.
    3-bizimki benzinliydi lpg ile ilgili yorum yapamayacağım.
    4-o tuşlar hızı ayarlamak için. cruise control tuşuna bastınız, mesela 60'la gidiyorsunuz. eğer ayağınızı gazdan çekip cruise control tuşuna basıp o tilt gibi şeyi set -'ye getirirseniz hız sabitlenmiş olur. set + yaparsanız hızınız artar, set - yaparsanız hızın düşer. cruise control 40 km hız üzerinde çalışır ve devreden çıkartmak için cancel tuşuna veya cruise control tuşuna basmanız gerekmektedir.

iyi hoş arabaydı ama benzini içiyordu, şimdiki aracımız çok çok az yakıyor. yine de konforundan, kalitesinden memnunduk. yalova'dan bir arkadaşa sattık mayıs ayında. 55 bin liraya gitti 5 bin lira hasar kaydı vardı ön tampon ön kaput filan değişikti. hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.