Şimdi Ara

Hyundai'nin beygir gücü şikesi. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
20.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kurnazlığı eskiden beri en iyi kullanan firmalardan biri de renault firmasıdır. yıllardır DIN yerine ya da kw yerine SAE ölçümünü kullanarak milleti enayi yerine koymuşlardır. bu hastalık renault'da renault 9 ile başlamış ve megane II'ye kadar devam etmiştir. ben araçların gerçek gücünü anlamak için eskiden beri hep avrupa kaynaklarına bakarım. mesala renault'nun 110 beygir diye sattığı megane I'ler aslında DIN normunda 107 beygir ya da 79 kw'dir. 115 beygir diye sattığı megane II'ler 112 beygir ya da 82 kw'dir. renault şimdi ürettiği araçlarda ise bu kandırmacadan vazgeçti. artık yeni araçlarında DIN ya da kw normunu kullanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin-C

quote:

Orijinalden alıntı: PALERMO ®

hyundai bu işi daha önce de yapıyordu zaten. 140 hp sae yazıyordu starex crdi teknik özelliklerinde.

Hadi Canım İnanmam

Starexin 140 HP SAE DEğil 140 PS ECE Dir.. Buda 138 Hp Gİbi Bir Rakama Denk Gelir..

"diesel engine of 2497 cm3 / 152.2 cui displacement with advertised power 103 kW / 138 hp / 140 PS ( ECE ) / 3800 and 314 Nm / 232 lb-ft / 2000 of torque"..

• hyundai'lerin kasası bi kere kağıt gibidir zaten.100sae olsa nolcak 50 sae olsa nolacak?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaGaga73

hyundai'lerin kasası bi kere kağıt gibidir zaten.100sae olsa nolcak 50 sae olsa nolacak?..

Arkadaş Espri Yaptı Hadi Gülelim. Bak Gülüyorum
  • quote:

quote:

hyundai'lerin kasası bi kere kağıt gibidir zaten.100sae olsa nolcak 50 sae olsa nolacak?..

espri falan yapmıyorum arkadaşım,hyundai alan çoğu insan az yaktığından ve fiyatından dolayı alır.
    sen git incecik saç yaptır arabaya sonrada,1.2 lik motoru koy...
    tam korelilerin işi...
  • quote:

quote:

ersin bende çok güldüm
  • quote:

quote:

çekememezlik söz konusu olunca ağızdan çıkan beyinle uyuşmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre0624

quote:

quote:

çekememezlik söz konusu olunca ağızdan çıkan beyinle uyuşmuyor

• quote:

quote:

quote:

espri falan yapmıyorum arkadaşım,hyundai alan çoğu insan az yaktığından ve fiyatından dolayı alır.
    sen git incecik saç yaptır arabaya sonrada,1.2 lik motoru koy...
    tam korelilerin işi...

ya senin kalitesiz dediğin era nın kaportası NCAP tan 4 yıldız almış araba ve sınıfındaki tüm araçlardan kaportası iyi şuan hyundainin Ncap'tan 5 yıldızın altında aracı yok yani nasıl bi çekememezlik mantık almıyor senin araban ne bilmiyorum ama kaportaya incecik dediğine göre sende tank var sanırım

• İşte O Kadar Anlıyorsun ki Sac La Arabayı Degerlendiriyorsun. O Zaman En Sert Malzemeden Yapılsın Bizde Çarpışan Araba Oynayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence asparagas çıkacak bu başlık.

128 hp dizel Accent Blue'nun 0-100 performansı 10.1 sn. 0-120 süresi ise 15 saniyelerde.

128 hp de olsa, dizel bir motorun yapabileceği budur.

Aracın boş ağırlığı 1200 kg. harekete hazır ağırlığı ise sürücü ile beraber 1350 kilograma dayanır.

132 beygirlik Elantra'nın da 5000 devir üstü performansı etkileyiciydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 28 Ağustos 2011; 13:10:08 >
  • off 4 sayfa olmuş hala arabaya ncapta yıldız aldıranın kaporta olduğunu söyleyenler var.Kardeşcağızlar arabanın sağlamlığı kaportası ile ölçülmez tamamiyle şasesiyle alakalıdır.

Hatta kaporta nekadar ince olursa okadar iyi, önünüze mazallah yaya fırlarsa kodunuzmu ölmez gitmez başınız belaya girmez kurtulursunuz.Kaportan sağlam kalcak diye hapis yatmazsınız boş yere.
  • quote:

İşte O Kadar Anlıyorsun ki Sac La Arabayı Degerlendiriyorsun. O Zaman En Sert Malzemeden Yapılsın Bizde Çarpışan Araba Oynayalım

hahahaha
  • quote:

yılın en boş konuşma ödülüne aday gösteriyorum arkadaşı

ek olarak euroncap hyundai sayfasını ekleyeyimde biraz kültürün artsın

http://www.euroncap.com/results/hyundai.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concept81 -- 28 Ağustos 2011; 13:05:32 >

• Sen Nasıl Çoğu Böyle Diye Genelleme Yapıyorsun ? Burda 1Kişi Tokatlarım Demiş Oda Onun Sorunu... Biraz Daha Terbiye Lütfen ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: limited61

quote:

Orijinalden alıntı: asbengu

Allah aşkına hyundai otomobilmidir ki, beygir hesabına giriyosunuz? Era 110 değil, 93 olsa ne olur, 133 beygir olsa ne olur?

daracık bir binek aracı, mühendislik yok.

hyundai yi era dan ibaret bilen bir ileri zekalı daha işte .... usta sen hangi dünyadasın ?

araç dar olunca demekki mühendislik olmuyormuş öylemi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

Siz ispatlayın arkadaşım,idaalarda bulunanlar sizlersiniz.Arkadaşlar avrupadan örnekler verdiği halde yok o öyle değil böyle kıvamında işi götürmeye çalışıyorsunuz.Bizim hiç bir yaramız yok,demekki konuyu açan arkadaş ile yandaşlarının yarası var ki bir marka ve kullanıcılarına bu kadar fütürsuzca saldırıyorlar.

Arkadaşım, cidden komik oluyorsun. Ben hangi iddiada bulunmuşum. Savunma yapacağım diye nereye saldıracağınızı şaşırmış durumdasınız.

Forum okumak konusunda ciddi sıkıntılarınız olduğunu düşünüyorum artık. Bakın biraz yukarıda ne yazmışım.

quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

Bence asparagas çıkacak bu başlık.

128 hp dizel Accent Blue'nun 0-100 performansı 10.1 sn. 0-120 süresi ise 15 saniyelerde.

128 hp de olsa, dizel bir motorun yapabileceği budur.

Aracın boş ağırlığı 1200 kg. harekete hazır ağırlığı ise sürücü ile beraber 1350 kilograma dayanır.

132 beygirlik Elantra'nın da 5000 devir üstü performansı etkileyiciydi.

Cidden komik oluyorsunuz artık savunma yapacağım diye.

• yara yara diyorlar. cidden ne yarası... sizin sadece aşkınız ve kör bakışınız var. ulan ne kıskanması... altı üstü metal yığın. arabamız olmasa anlayacağım ama gerçekten komik oluyorsunuz. sanki ferrari de kıskanacağız. bu kıskanma olayına bmw ve türevleri de dahil. evet çok kıskanıyoruz hyundailerinizi, çatlıyoruz bak çat çat çat.

mutlu oldun mu?

imzalarında hyundailer, üye adları hyundai olan üyeler hiç de tokatlamak diye konuşmasın, siz sadece fanatiksiniz. ailemin işi, kendi işim sebebi ile sayısız araçlara bindim, kullandım, lüks araçlar dahil. deyin ne olduğunu biliyorum ve bu seviye araçların aşağı yukarı aynı olduğunun da farkındayım. hiç de öyle çat çat çatlayacak ve tokat yenecek bir durum da yok ortada. siz a b c sınıfı ortalama arabaları çok şey sanıyor olabilirsiniz ama hepsi de birbirinden dandik ve tek kullanım amacı a noktasından b noktasına gitmek olan arabalar. tokatladım tokatlandın dersen sadece komik olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister Blöf -- 28 Ağustos 2011; 13:31:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

Arkadaşım bu mesaj size ait değil mi,''Argümanınız varsa yalanlayın,yoksa susun'' siz yazmadınız mı?

Evet, ben yazdım. Ne gibi bir sorun var o mesajda?

Sizin gibi saçma sapan oraya buraya saldıran insanları biraz da olsa yavaşlatmak için yazılmış bir mesaj. Siz ne anladınız?

Ne gibi bir iddia var o mesajda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonvolatile

....................

2002 de focus 100 hp iken bu hyundai ler focustan fazlaydı 105-110 hp idi[

focus şu anda 125 hp accent ise 112 ps demekki hyundai baya bi yontmuş zamanında

hem terbiyesiz, hem seviyesiz, hemde akılsızsın

focusun rakibi elantra 1.6 cvvt 132 ps
    accent blue 1.4 cvvt 109 ps, 1.6 crdi 128ps

65 beygir fieastaya binmekten iyice beynin sulanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concept81 -- 28 Ağustos 2011; 13:55:20 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.