Şimdi Ara

HYUNDAİ SONATA 2009-2011 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
23.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uçun uçun.Yok alfa 159 muş.Yok oymuş,Yok Buymuş...Klavyesi olan yazıyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhun_ElantraXd

Uçun uçun.Yok alfa 159 muş.Yok oymuş,Yok Buymuş...Klavyesi olan yazıyo...

size mi soracak insanlar ne yazacaklarını!

istediklerini yazarlar... katılmadığınızı belirtirsiniz olur biter. saygısızlığın lüzumu yok.
  • Makturk42 chncynhn arkadasım sonatayı hiç gördünüzmü özellikle sıfır bindinizmi alfada güzel araba ama sonatayla kıyaslamayınız lütfen alfa isteseydim öyle bir konu açardım
  • Herkese teşekkür ederim arkadaşlar 3-5 ay daha bekliycem sonatası olan arkadaşa teşekkürler tekrar obt yede teşekkür ederim yeni i40 biraz daha kesinleşip belli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpelCorsa1.3

Sonata aşkı başkadır kullanmayan bilemez

buda bizim 91 model sonatamız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ozel-plakali-91-hyundai-sonata-50095324/detay/

ilanın açıklaması tek kelime ile süperr :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar 3-5 ay daha bekliycem sonatası olan arkadaşa teşekkürler tekrar obt yede teşekkür ederim yeni i40 biraz daha kesinleşip belli olsun

yerinde bir karar olmuş. zira i40'ın hem vergisi daha düşük(1.7dizel) hem de 6 ileri tam otomatik. ayrıca önceden de dediğim gibi sınıfında dahi bulunmayan bir çok yeniliği beraberinde getirecek. bu noktada beklemediğiniz için pişman olmanızı istemem. zira tanıtım sayfasından 1-2 bilgi kopyalıyorum, siz karar verin.

" İzolasyon

Hyundai i40, dizel motor seçenekleri için yeni bir akustik paket geliştirdi. Gürültü, titreşim ve sertlik performansı ile özellikle dış sesler belirli bir frekansta sabitlenerek otomobilin iç mekanında yol gürültüsü en aza indirildi.

NVH (Noise/Vibration/Harshness – Gürültü/Titreşim/Sertlik) Paketi, i40’ın dizel motor seçenekleri ile daha sessiz bir sürüşe sahip olmasını sağlarken gürültü kirliliğini engelleyerek markanın çevreye olan duyarlılığını sergiliyor. Hyundai i40’da kullanılan akustik paket hava geçiren taban halıları, motor böümünde kullanılan ses yalıtım malzemeleri, motor, yol ve egzos sesini azaaltan kumaş davlumbazlardan oluşuyor. Tüm bu iyileştirmelerle birlikte i40’ın iç mekanı rölantide ve sürüş esnasında %20 daha sessiz.

Teknoloji

Birçok donanımı standart olarak sunan i40, teknolojik özellikleri ile dikkat çekiyor. Rakiplerinde opsiyonel olarka sunulan birçok donanımı standart olarak sunarak, i40 rakipleri arasında öne çıkıyor. Akıllı Park Asistanı, Şerit Asistanı, Bluetooth bağlantısı, tam haritalı Navigasyon sistemi ve geri görüş kamerası gibi teknolojik özellikler, i40’ın standart özelliklerinden sadece birkaçı. Tüm bu özellikler ile birlike i40’da elektronik park freni, soğutmalı/ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı ve elektrik kontrollü arka koltuklar, otomatik buğu önleme sistemi ve ısıtmalı direksiyon gibi ileri teknoloji ürünü ve segmentinde çağ atlatan konfor donanımları da i40’ı ayrıcalıklı kılıyor.

Gündüz farları, xenon farlar ve LCD supervision gösterge paneli gibi geliştirilmiş aydınlatma elemanları ise i40’ın duruşunu güçlendirerek Avrupa Pazarı D Segmenti’nde rekabetin kızışacağının sinyalllerini veriyor.

Güvenlik

Hyundai i40, sürücü ve yolcular için en güncel aktif ve pasif güvenlik teknolojilerine sahip. ESP, ABS, Yokuş kalkış destek sitemi (HAC), VSM (Araç Stabilite Yönetim Sistemi), Fren Destek Sistemi (BAS) ve Acil Fren Sinyali (ESS), i40’ın standart donanım paketinde yer alıyor. Tüm ülkelerde ön, yan, perde ve sürücü diz olmak üzere toplam 9 hava yastığı ile satışa sunulan i40, Euro NCAP testlerinden 5 yıldız hedefliyor.

Hyundai Motor Avrupa Kıdemli Başkan Yardımcısı Rushforth i40’ın tanıtıldığı basın toplantısında şunları söyledi; “i40, Hyundai’nin 4 temel değerinin kombinasyonunu en iyi şekilde sunuyor; Kullanışlılık, Perormans, Verimlilik ve Dizayn. Mühendislerimiz ve tasarımcılarımız Avrupa Pazarı’nda D Segmenti kullanıcılarının beklentilerini en iyi şekilde karşılayan bir otomobil ürettiler. Hyundai olarak Avrupa Pazarı’nda beklentimiz yüksek. i40, 2011 yılında Avrupa’da önemli başarılar elde etmemizi sağlayacak”.

Süspansiyon & Amortisör
    Ön Tamamen bağımsız şasiye bağlı MacPherson kollar Helezon ve gazlı amortisörler. Devrilmeyi önleyici stabilizatör.
    Arka Tamamen bağımsız çok noktadan bağlı, helezon ve hıza duyarlı gazlı amortisörler.

Direksiyon
    Tip MDPS (Elektrik destekli direksiyon)
    Dönüş yarıçapı 5.46 metre

Frenler
    Ön 320 mm havalandırmalı disk
    Arka 300 mm disk

Jantlar ve Lastikler
    Standart 7,0Jx16 205/60 R16
    7,5Jx17 215/50 R17
    8,0Jx18 225/45 R18

http://hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=haberlerdetay&haber_id=566&menu_id=69

bu noktada eski kasayı satın almak çok mantıklı bir hareket olmaz.

• Bazı yorumlarda okuduğum kadarı ile yeni Sonata yakında ülkemize gelecek ancak yanıltıcı olmasın evet çok üstün ve rakiplerinde olmayan özelliklerle geliyor ancak fiyatı şimdiki model gibi uygun olmayabilir.Yeni donanım yeni motor artı para demektir.Yanlış anlaşılmasın ( Yeni Sonatanın da parasını hakettiğini düşünüyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6

Bazı yorumlarda okuduğum kadarı ile yeni Sonata yakında ülkemize gelecek ancak yanıltıcı olmasın evet çok üstün ve rakiplerinde olmayan özelliklerle geliyor ancak fiyatı şimdiki model gibi uygun olmayabilir.Yeni donanım yeni motor artı para demektir.Yanlış anlaşılmasın ( Yeni Sonatanın da parasını hakettiğini düşünüyorum.)

hyundai bayisi maksimum 70bin lira olacak dedi. dolayısıyla önceki ile çok fazla fiyat farkı olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Alfa 159 ile Hyundai Sonata yanyana gelmemesi gereken sözcükler bence.

Hangi anlamda söylediniz bilmiyorum ama ikinci eli iyi olsa ve parça fiyatları da daha uygun olsa alfa bariz bir şekilde sonatadan kaliteli bir araçtır kullanırsanız anlarsınız

Tabii ki daha kaliteli bir araçtır. 159 daki tasarım,ruh,motor'un Sonata'da yarısı bile yok. o anlamda söyledim.
  • BMW 116i Comfort: 56.000TL

HYUNDAİ SONATA 2009-2011

BMW 116i Premium: 60.000 [Tipleri aynı özellikler farklı.

BMW 116i Sport 63.000

HYUNDAİ SONATA 2009-2011

• Başlık sonata başlığı 159lar bmw ler havada uçuşuyor ilginç
  • Yerinizde olsam:

Skoda SuperB Elegance 1.4 TSI 125 HP 60.170 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

BMW 116i Comfort: 56.000TL

HYUNDAİ SONATA 2009-2011

BMW 116i Sport 63.000

HYUNDAİ SONATA 2009-2011

Şakamısın birader, Koca Beygir le Midilliyi karşılaştırıyorsun

• Yaw şu Alfa düşmanlığı yapanları anlamıyorum ya.her konuda Alfa diyenlere cevap atma gereği duyuyolar.Kardeşim adam fikrini söylemiş sizene ister 159 der ister 156.ki 2.eli olan bir araç olsa Sonata dan daha kalitelli ve dış görünüşü daha iyi bir araç.km ne derse desin karizması bir başka.

Neyse konuya döneyim.Sonata güzel araç ama ben SuperB leri çok beğeniyorum.Fiyat aralığını bilmiyorum ama çk şık bir araba.Dış görünüşü ve iç dizaynıda hoşuma gidiyor.Bi düşünün isterseniz.
  • arkadaşlar alfa önerenler için yazıyorum alfa romeo düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

arkadaşlar alfa önerenler için yazıyorum alfa romeo düşünmüyorum

Bunun üstüne hala o konforsuz makineyi Sonata gibi konfor abidesi bir araca tavsiye eden çıkacak mı merak ediyorum?
  • Super B ya da Accord bakın derim

Üste: hayatında alfaya binmediğin belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 25 Mayıs 2011; 16:32:29 >
  • Ayrıca 90.00 çıkabilirsen benim arabayı öneririm tertemiz >>>
    quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_49309500/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49309500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 25 Mayıs 2011; 19:04:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

BMW 116i Comfort: 56.000TL

HYUNDAİ SONATA 2009-2011

BMW 116i Sport 63.000

HYUNDAİ SONATA 2009-2011

Şakamısın birader, Koca Beygir le Midilliyi karşılaştırıyorsun

Beygir olan Sonata mı

• quote:

Ayrıca 90.000 çıkabilirsen benim arabayı öneririm tertemiz >>>
    quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_49309500/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49309500

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.