Şimdi Ara

HYUNDAİ SONATA 2009-2011 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
23.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Ben olsam insigniadan şaşmazdım. Üstün japon teknolojisi olsun istersen avensis de alabilirsin

Arkadaş Siz Hala Geride Kalmışsınız. Koreliler Japonları Almanları vs. bir çok alanda süpürdü nerdeyse. Bu gün LG-SAMSUNG gibi kore markaları TV sektörünü neredeyse tamamen ele geçirdi. VANTAGE HUMAX TOPFİELD gibi koreliler normal uydu piyasasını sildi süpürdü. VU+ kore markası kimsenin silemez dediği Linux sistemli uydu alıcısı piyasasında alman Dreambox ı resmen eziyor. Hyundai gemi yapımında gryder yapımında kato yapımında tren, metro yapımında bir dev oldu. Hyundai Grubu (Kia alt firmasıdır Volkswagen audi gibi) her yıl en çok gelişme kaydeden oto firması aynı zamanda. 5 yıl sonra dünyanın bir numarası olabilir tahminleri yapılıyor. Son 3-5 senedir Hyundai markalı araçlar güvenlik testlerinde en yüksek puanlarıda almakta. Artık köhnemiş kalıpsallaşmış zihniyetlerinizi değiştirin. Hyundai K1 kore tanklarını üretmekta aynı zamanda ve Türkiyedede üretilmeye başlanacak bu tanklar.

İyi tamam sen hyundai al. O arabaya o parayı verecek kimseyi bulamayacağın için 2. elde satmaya çalışırken umarım bu mesajını hatırlarsın. Hyundai kalitesini arttırmış olabilir ama bizim insanımızın gözünde hyundai hyundai dır.

Sorunda burada zaten halkımızın Hyundai hyundai dir mantığı. Bu tamamen yanlış.. Bende binmeden önce öyle diyordum

• Seviyesiz ve kısıtlı görüşlü yorumlara cevap yazmak tarzım değildir ancak bazı yorumları okuyunca ne hikmetse arabam gözümda daha bi değerleniyor yani satma gibi bir derdim yok nitekim her atın bir alıcısı vardır ama benim anlamadığım bu arabanın sahibi olmayanlar neden bu kadar dertleniyorlar eğer ben arabamı satmak istesem satıcı olmadığım halde şu ana kadar 3 çok iyi teklifi reddettim ve yani basit düşünüyorsunuz birde şöyle basit düşünün 80 milyonluk ülkede istediğiniz malı satarsınız bunu.Sonata hakkında bilgi sahibi olmayan arkadaşlara tavsiyem bir sonatanız varsa tadını çıkarın ...,,,
  • Arkadaşlar, siz hiç Sonata kullandınız mı? Benim şu anda 2008 model makyajlı full sonatam var ve bu benim üçüncü sonatam. Sınıfında ki bir çok arabadan daha iyi olduğu kanaatindeyim. Lütfen hayatında sonatanın kapısını dahi açmamış olanlar yorum yapmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10dadas25 -- 4 Haziran 2011; 22:34:38 >
  • Sonata öyledir kullanmayan bilmez ama bu aracı kullanan kişi iyi bilir kolay kolay da bırakamaz.
  • Hocam ben sana Insıgnıa ya da Passat öneririm. Ancak Passat CC ler de çok güzel. azıcık para ilavesi yapabilirsen onlardan da alabilirsin.
  • thehbo sonata full+full 65.000 tl insignia edition 180 hp benzinli(benzinli daha iyi ama)deri döşeme otomatik vites ısıtmalı koltuk sunroof derken fiyat 70.000 olur benim limit 60.000 tl passat cc de 100.000 tl nin üstünde galiba hiç bakmadım ama
  • arkadaşlar bir hyundai bayisine gidip ful+ful sonatayı inceleyin araç amerikada 1 milyon tane satmış zaten siz almasanızda olur
  • Evet amerikada çatır çatır satıyor hyundai. Sonatanın hybrid versiyonu bile var. Tr de satsa ne satmasa ne. Uğraşmayın arkadaşlar bu forumdaki kullanıcılar almandan başka araba bilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 13 Haziran 2011; 22:24:19 >
  • Ben alırken baya bi araştırmıştım ama Sonatanın verdiği donanımı ve özellikle sürüş tadını o paraya başka hiçbir markada bulamadım ki yok zaten kimse vermiyor da bakın bazı markalara sonata parasına ancak c sınıfı dizellerini veriyorlar onlarında birçoğunda otomatik/dizel kombinasyonu yok zaten aradaki sınıf farkından hiç bahsetmiyorum bile.Yani bütün bunları düşününce 60 binli rakamlarda alınabilecek en mantıklı ve iyi araba bana göre sonata.Bu yüzden de ısrarla tavsiye ediyorum.
  • Sonatave6 ben konyadayım sizden bilgi almak istiyorum bişey soracam select paket deri döşeme xenon far lı 2008 model makyajlı kasa 60.000 km de 35.000 tl istiyor 4 parça çeşitli yerinde lokal boya varmış hepsi etek altında ve boya aşırı yıpranmış çizikler var almaktan vazgeçtim ama fiyat nasıl
  • quote:

hocam 65.000 tl'yi sonata gibi yeni kasası gelecek olan, ikinci eli yerlerde sürünen bir arabaya bağlamak ben çok mantıksız. daha popüler olan bir D segmenti araç almanızı öneririm.

quote:

2007 senesinde 0 hyundai sonata 2.0 crdi araç aldık ve bu aracı 200.000 km kullandık halada kullanıyoruz. Periyodik bakımları haricinde yaptığım masrafları söyleyeyim size

-Önlü arkalı viraj denge çubuğu lastikleri
    -Z rotları

Fırsat olsada aracıma bindirebilsem sizleri 200.000 km yol yapmış arabada çıt sesi bile yok. çok tepki göreceğim ama 200.000 km yapmış bir passata binin farkı anlarsınız.. Tabi kullanıcıdan kullanıcıya göre değişir ama şuan evimizde kullandığımız 2010 model 70.000 km de passat var yeni yeni kütürtüler başladı..

60 bin liraya 0 km full+full 2.0 150 hp sonata alabilirsiniz

65-66 bin lirayada kıçını yerinden oynatamayan 1.6 motorlu latitude ve 508 de alabilirsiniz.. Hatta passat bile alabilirsiniz..

Hyundai sonata ile passatı kıyaslıyorum uzun yolda sonatanın verdiği keyifin 3 te 1 ini ancak alabiliyorum passat ile..

Sonatanın geniş iç hacmi ve donanımının verdiği keyfi 1.6 motorlu hiçbir d sınıfı araç veremez ( SUPERB ) hariç. Kalite konusuna gelecek olursak 3 kuruşa 5 köfte yok iç hacim olarak baya baya vasat bir araba sonata..

Sonuç olarak F/P olarak en güzel araba sonata dır hem 2.0 lt motoru var hem full deri koltuk vs hemde geniş..

Uzun süre kullanmayacağım hemen satacağım derseniz işte o zaman sonataya 508 e ve latitude yanaşmayın gidin bir passat alın.

Almanyada yasiyorum ve Sonatanin 1 önceki modelin ( 2001-2006 ) ikiz kardesi olan Kia-magentisi
    kullaniyorum.Araclar cok sorunsus ve nerdeyse Japon araclarin seviyesinde.
    Araci sifir alirken iyi düsünmek lazim.Yarin aniden satmaya kalkarsan elinde kalir veya
    cok ucuz bir fiyata satma zorunda kalirsin...yag filtresi, buji gibi parcalari fazla pahali olmaz.
    Bozulma orani Passat ve mersolara göre cok düsük olsa bile elektronik ve diger az bozulan
    parcalari pahali olur.
    Almanyada liste fiyati 18- 22bin avro arasidir.
    0KM Aldiginiz vakit ( abartmiyorum ) 10000 avro zara yapmis sayilirsinis.
    2. el 1- 2 senelik kullanimis sonatalar 12 bin avroya alici bulamiyor, cünkü millet gidip o
    paraya 5- 6 senelik alman araclarini tercih ediyor.Bu tabiki bati mallarina olan bagliliktan gelmektedir.
    Sürüs zevki hyundai lerde biraz düsük olabilir ama basini hic bir vakit kolay agirtmaz.
    Sözkonusu Sonata , ülkesi Korede En Cok Satilan ( tüm siniflar ) otomobildir ve bir kac sene evvel
    Amerikada en kusursus otomobil secildi.
    BMw-vw veya merso tüketicisi bu araclarin bir tadina varsa inanin Hyundai ve diger uzak dogu
    üreticileri bati mallarina meydan okur,zaten okuyorda.
    Almanyadaki Gurbetciler kullanmis oldugum arabaya gülüyorlar ( nasil MB veya VW-Bmw kullanmassin )
    ..asil ben onlara gülerim.Gidip elin 7-8 senelik 3.-4. el arabasina dünyanin parasini verirler , ondan sonra
    tamirhaneden cikmazlar.
    lütfen Kimse alinmasin, herkes zevkine göre alir veya kullanir, saygim var.
    kolay gelsin
    http://imageshack.us/photo/my-images/215/mgpe.jpg/

• Bugün hyundai bayisine gittim Hyundai style plus siparişi vericektim satış danışmanı üretimi bitti artık türkiyeye gelmeyecek o kasa elimizdede yok dedi alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

Bugün hyundai bayisine gittim Hyundai style plus siparişi vericektim satış danışmanı üretimi bitti artık türkiyeye gelmeyecek o kasa elimizdede yok dedi alamadım

hayırlısı olmuş, biraz daha sabredin i40 alın. tahmin ediyorum beklediğinize değecek.
  • evet, üretim 1 sene evvel durdu
  • bu aya kadar üretilmiş
    banttan yeni inmiş
  • quote:

Sonatave6 ben konyadayım sizden bilgi almak istiyorum bişey soracam select paket deri döşeme xenon far lı 2008 model makyajlı kasa 60.000 km de 35.000 tl istiyor 4 parça çeşitli yerinde lokal boya varmış hepsi etek altında ve boya aşırı yıpranmış çizikler var almaktan vazgeçtim ama fiyat nasıl

Kusura bakmayın seyehatteydim cevap veremedim.Select paketinde bildiğim kadarı ile deri döşemeye ek olarak H-matıc vs var modeline göre fiyatı uygun sayılır.Boya konusunda tavriniz nedir bilmem ama 4 tane etek altı lokal boya bana göre sorun olmaz ancak varsa aracın linki bakabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6

quote:

Sonatave6 ben konyadayım sizden bilgi almak istiyorum bişey soracam select paket deri döşeme xenon far lı 2008 model makyajlı kasa 60.000 km de 35.000 tl istiyor 4 parça çeşitli yerinde lokal boya varmış hepsi etek altında ve boya aşırı yıpranmış çizikler var almaktan vazgeçtim ama fiyat nasıl

Kusura bakmayın seyehatteydim cevap veremedim.Select paketinde bildiğim kadarı ile deri döşemeye ek olarak H-matıc vs var modeline göre fiyatı uygun sayılır.Boya konusunda tavriniz nedir bilmem ama 4 tane etek altı lokal boya bana göre sorun olmaz ancak varsa aracın linki bakabilirim.

2008 model ve 60.000 km.. dizel arabanın yılda 20.000 km hakkı vardır (en az). Km normal gibi. Ama 35.000 e bırakmaması lazım. + aracın boyanmadan önceki fotoğraflarınıda görmek lazım.

• quote:

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2965404
    aracın link'i bu

Araç fotolardan güzel görünüyor lakin bir de siz canlı görseniz daha iyi anlarsınız.Benim gördüğüm kadarı ile temizliğine göre uygun bir fiyat istemiş başka bir nanesi yoksa mantıklı.
  • götürün hyundai yetkili servisine kontrol ettirin bişey çıkarsa beğenmezseniz almayın dedi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.