< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (480. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2021 Dizel Prime var bende 85 bin km de satın aldım. Hafif titreme hissedince servise götürdüm garanti kapsamında değişimi sağlandı. Şimdi sorun yaşamıyorum
-
Arkadaşlar. 2016 1.6 t-gdi motorlarda yağ yakma sıkıntı var diyorlar kullanan bilen bilgisi olan varmıdır .
-
Hyundai Tucson araçlarındaki kronik olarak nitelendirilebilecek tek sorun Çift kavrama değişimi olabilir. Onun dışında ki sorunlar araca özeldir.
-
Merhaba arkadaşlar. Makyajlı kasa benzinli Tucson almayı düşünüyorum (4x4) ama forumda yıl sonunu bekleyip hibrit alın vs yorumu okudum, Ne dersiniz?
(Tiguan 2018 highline dan geçmeyi düşünüyoruz.)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hibrit pahalı olduğu için yakıt ekonomisi açısından bir avantajı yok ama tork konvertörlü tam otomatik vites olduğu için avantajlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hibrit Tucson şu an için yok sanırım. İlk oöarak Santa Fe gelicek galiba. Tiguan sonrası elektronik olarak çok dolu ama konfor-yol tutuş için ne dersiniz?
Yol tutuşu ciddi anlamda iyi hatta ben lastikleri büyütmeme rağmen iyi. Suv kategorisinde performans ve yol tutuş anlamında başarılı bir araç. Benzinli için konuşuyorum dizelin zaten performans ile işi yok kasayı kaldırıyor sadece.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de benzinli düşünüyorum.6 yıldır Tiguan higline kullanıyorum. Eşimde de New Beetle var ikisini de satıp tek araca geçme planımız var ama daha önce Hyundai kullanmadığım için kafamda soeu işaretleri var
-
Bende hem dizel hemde benzinli var üstadım. İkisinide çok iyi biliyorum. Performanslarını kıyaslamam bile o derece fark var. Ama şehir içinde dizel yeterli. Uzun yolda benzinli ile diğer suvlara ızdırap oluyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 16 Temmuz 2024; 0:9:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öhöm güç ve tork'tan bahsedeceksek:
Tür :güç-tork
Benzinli:180-265
Dizel :136-320
Hibrit :230-350
Hibrit tabii ki başarılı. Bu konuda eline su dökemeyiz 😁quote:
Orijinalden alıntı: barsoy
Öhömgüç ve tork'tan bahsedeceksek:
Tür :güç-tork
Benzinli:180-265
Dizel :136-320
Hibrit :230-350
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 16 Temmuz 2024; 8:22:3 >
Gerçi kısa bir süre bu değerlere çıkabilir ama olsun
:) Benzinli fazlaca atik hissettiriyor. N line nin tadına bakmıştım. Ben emekli öğretmen moduna alıp uzun yol gitmeyi seviyorum. Direksiyona da yarım litrelik pet şişede su sıkıştırıyorum kendi gidiyor :)quote:
Orijinalden alıntı: Teslaa89
Bende hem dizel hemde benzinli var üstadım. İkisinide çok iyi biliyorum. Performanslarını kıyaslamam bile o derece fark var. Ama şehir içinde dizel yeterli. Uzun yolda benzinli ile diğer suvlara ızdırap oluyorum :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu arada bir projem var. Önümüzdeki hafta başlıyorum. Ctk Premium ile izolasyon yapacağım. Özellikle kapı içlerine yapanlar harika sonuçlar almış. Kapı içleri arka bagaj havuzu ve son olarak ön davlumbaz içi. Araçtaki sürüşle beraber oluşan rezonansı minimize ediyor. Ayrıca ses sisteminin daha tok bir ses vermesini sağlıyormuş. Uygulama bittikten sonra tecrübelerimi buradan yazacağım.quote:
Orijinalden alıntı: Teslaa89
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 16 Temmuz 2024; 13:4:30 >
-
Merakla bekliyorum hocam, yerimizi alalım :) Kolay gelsin şimdiden.
-
Yogun trafikte 1 den 2 ye gecemediginde yaptigi titreme di mi bu bahsettiginiz
Hayır normal ilk kalkış dahil normal trafik her daim yapıyordu
Bu hafta sonu ön iki kapı trimlerini söküp başlayacağım. Güzel sonuç alacağım umarım. Hepsini birden tek seferde yapamam. Yavaş yavaş olacak. Amacım mükemmel işçilik. Alüminyum kaplamalı kauçuk izolasyon malzemesinin bir kısmı geldi. 1.8 mm. Yani çok ince bir malzeme. Zift gibi ama tabakalar halinde. Üzerindeki desenli kısım alüminyum. Alt kısmı saca yapışan bir kauçuk karışım. Sünger kumaş vs ile alakası yok.quote:
Orijinalden alıntı: emr0nMerakla bekliyorum hocam, yerimizi alalım :) Kolay gelsin şimdiden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X