Şimdi Ara

Hyundai Tucson Kaza..Araç Perte Çıkar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • araçta bir şey görünmüyor. İşinin ehli bir usta kaputu düzeltir takar. Aracın altında bi sıvı var. Eğer sizin araçtan ise içeride de bazı hasarlar var. Bu durumda maliyet artar ama Yetkili servisler katladıkça katlar tüm fiyatı.

yani tamponu sökmeye ayrı para takmaya ayrı para alırlar. her civataya ayrı para alırlar.

Yerinizde olsam : düzgün bir özel servis bulur minimum hasar kaydı ile işi bitirirdim. Satması da daha kolay olurdu.
  • legendboxer kullanıcısına yanıt
    Ara sıra bebeğimle tek başımıza yolculuk yaparken oraya koyduğumdan dolayı kapalıydı. Teşekkürler..
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Aracın 5 yıllık garantisi var. Bir kaç sene binme ihtimalimi düşünürsek bide böyle bir kazadan sonra garantisi olmayan bir araca binmek nasıl olur kestiremiyorum. Yetkili serviste yaptırmak satarkende faydalı olmayacak mıdır?
  • hocam geçmiş olsun, pert olmaz.
  • Cok gecmis olsun insallah her sey gonlunuzce olur ama ben perte cikacak bir durum gormuyorum eger sasi egilmisse baska tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonrada sigorta fiyatları neden böyle uçtu diyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekilberi

Aracın 5 yıllık garantisi var. Bir kaç sene binme ihtimalimi düşünürsek bide böyle bir kazadan sonra garantisi olmayan bir araca binmek nasıl olur kestiremiyorum. Yetkili serviste yaptırmak satarkende faydalı olmayacak mıdır?

hocam. Şahsen yetkili serviste yapılan arabaya daha gönül rahatlığıyla binerim. Bunda zaten herkes hem fikir. Hatta bana kalırsa düzeltme ve macunlama işine de sıcak bakmıyorum. Tertemiz değişsin parça orijinali ile.

Ancak ülkemizde bazı hurafeler var. Mesela o kaputta 1 cm macun olsun ama değişmemiş olsun daha rahat alırlar. Ama kaput değişti dedinmi akan sular durur.

26000 tl hasar kaydı olan arabayı alırken ben 10 kez düşünürüm. Büyük bir kaza gibi düşünürüm. Ama orada 5-6 bin tl hasar kaydı görsem "zaten bi çift far 4000 tl" der geçerim.

yani neticeye değil piyasanın doğrularına bakarak söylüyorum bunları.

geçmiş olsun.

• Çıkmaz.
  • perte çıkar mı bilmem ama çok zor satarsınız. ikinci el gitti. biz 6 bin lira hasar kayıtlı hyundai ix35'i elden çıkarana kadar akla karayı seçmiştik. 4-5 bin lira zarar ederek sattık. 26 bin lira hasar kaydı çok yüksek bir rakam..
  • sekilberi S kullanıcısına yanıt
    çıkmaz. çok yakıyor diyemi ?
  • Herkes değer kaybı demiş ama civatalı parçaların hiç birine değer kaybı ödenmiyor şase darbesi lazım ödenmesi için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakcan25

Herkes değer kaybı demiş ama civatalı parçaların hiç birine değer kaybı ödenmiyor şase darbesi lazım ödenmesi için

Nerede yazıyor ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_105452747/tm.htm incelemenizi öneririm
  • Herkese yorumları için teşekkürler. Pert olmaz ise artık kaza resimleri, ekspertiz raporlar ve değişen parçaları koyup o şekilde satmaya çalışıcaz.
  • Yere akan sivi buyuk olasilikla cam sil suyu, saklama haznesi kirilmistir. Buyuk sorun yok.
    Aracin tampon, sag var ve kabut ve baglanti mountlari degisecek, boyle bir kazanin maksimum 6 7 bin tl civarina bitmesinlazim. 26 bin diyen bayi resmen hirsizlik yapiyor. Gercekten merak ediyorum, 26 binlik faturanin icinde ne var.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

quote:

Orijinalden alıntı: Burakcan25

Herkes değer kaybı demiş ama civatalı parçaların hiç birine değer kaybı ödenmiyor şase darbesi lazım ödenmesi için

Nerede yazıyor ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_105452747/tm.htm incelemenizi öneririm

Aracın arka çamurluğunda işlem var farkındaysanız civatalı olmadığı için ödemiştir eksper son 3 ayda 2 farklı olay yaşadık tecrübe üzerine konuşuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sekilberi

Herkese yorumları için teşekkürler. Pert olmaz ise artık kaza resimleri, ekspertiz raporlar ve değişen parçaları koyup o şekilde satmaya çalışıcaz.

Boyle bir kaza benim basima gelse, en az 500 tane resmini cekerim. Her detayina kadar, hatta carptiginiz adabanin resimleride. Boylece kazanin siddeti daha belli olur.

Caninizi sikmayin, cana gelcene mala gelsin

• Küçük kardeşin faturası, abisini siz hesabedin:/

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115865190&p=1&anchorToGo=115865190#115865190

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun...Pert gibi durmuyor birçok kişinin dediği gibi...
    Şahsen ben olsam yetkili serviste yaptırırdım...Zaten kusur da sizde değilmiş...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.