Şimdi Ara

Hyundai Tucson Kaza..Araç Perte Çıkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2 ay önce 88.000 TL'ye aldığım Hyundai Tucson 1.6 GDI Elite arabam ile kaza yaptım. Suç %100 karşı tarafta polis tutanaklarına göre. Aracı servise çektik ve 26.000 TL hasar çıkarttılar. Sadece sürücü hava yastığı patladı. Yolcu hava yastığı manuel kapalıydı.

Sizce bu aracı perte çıkartırlar mı?

• Çıkmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pertlik bi durum yok. Servis olması gereken fiyatın 4-5 katını söyler. Bakın 2 katı değil, 4-5 katı, bu bazen 6 katını da bulur. Hiçbir parçayı tamir etmez, kazık fiyata komple değiştirir, 5 katı fiyata boyama işlemi yapar. Basit bir kaput için tutar 5-6 bin TL' yi bulur ki gerçekte o fiyat 1-2 bin TL olur hyundai gibi markalarda. Yerinizde olsam özel bi servise çeker çeyrek fiyatına hallederdim. Kaskodan da paranızı alırsınız.
  • Geçmiş olsun pert olmazsa değer kaybından ciddi bir para alabilirsiniz başvuru yaparsanız.

umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 9 Haziran 2016; 12:16:47 >
  • saglam arabymıs
  • geçmiş olsun, perte çıkmaz
  • hug kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar şişirilmiştir ancak 2 aylık araba olduğundan garanti devam etmesi için yetkili bir serviste yaptırmam gerekmiyor mu? Yoksa garanti dışı kalacak diye biliyorum. Dışarıda yaptırdığım zaman yaptırdığım parçalar mı garanti dışı kalır yoksa araç komple mi garanti dışı kalacaktır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam her kazada perte çıkar ı sorusu soruluyor artık anlamıyorum... Cevaba gelirsek pert için en az 40 binlik hasar lazım. yaptırın binin perte asla çıkmaz
  • eko33 E kullanıcısına yanıt
    Sigorta şirketi ile konuştuğumda hasarın %30'u geçmesi gerektiğini belirtti. Benim hasarda tam sınırda olduğundan tereddütteyim. Zaten kazada hata karşı tarafta olduğundan değer kaybı başvurusu da yapacağım. Bazı sigorta şirketleri ile görüştüğümde de %40 veya yarısı hasarlı olması gerektiğini ya da yürüyen aksamına zarar gelmesi gerektiğini söylüyorlar.
  • Hocam geçmiş olsun araç pert gibi durmuyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkmaz bence
  • sekilberi S kullanıcısına yanıt
    Evet motor kısmında onarım olursa garantiden çıkar. Ama ağır hasar kayıtlı aracın satarken nasıl mali zarar getireceğini yaşamak istemezsiniz. Dışarda özel bi serviste çok daha uygun fiyata çözülebilir.
  • Perte çıkmaz. Yetkili serviste yaptırın, içiniz rahat olsun.
  • millet kasko, sigorta fiyatları yükseldiğinde suçu kendinde aradı fiyatların artmasında en büyük etken işte bu tarz durumları sömüren olacak işi 10 katı fiyatına yapan namussuz ahlaksız servislerdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servis kazıkları artık dert olmaya başladığı için feryat yorumları gelmeye başlamış.

Eğer yetkili servis dışında düzgün işini yapan bir yer varsa aracı oraya yaptırın derim.
    Hem hasar kaydı az çıkar, hemde sigorta şirketi de zarara uğramaz..

Servislerin kazıklarına zamanında ses çıkarmayan insanlar, bu durum kendilerine hasar kaydı miktarı, kasko ve sigortada da yüksek bedel olarak geri dönünce konuşmaya başladılar..

Size de büyük geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun..

Ek olarak, değer kaybı davası aç diyenlerin mantığını anlamıyorum. Araba değer kaybetmesin diye kucağımızda mı götüreceğiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 9 Haziran 2016; 12:57:53 >
  • Kaput far tampon hava yastığı 26 bin ise vay halimize.
  • Arabada 26 binlik ne hasar var ki daha tampon bile yerinde duruyor. Ic kisimda kirilan dokulen cok parca olmasi lazim. Perte cikmaz bence. Ancak daha ucuza yaptirmaniz satarken sizin acinizdan daha iyi olur. Bana 88 binlik arabada 26 bin hasar var deseler sasileri mi kaydi takla mi atti diye dusunurum sahsen.

Gecmis olsun hocam.

• Yolcu hava yastıgını niye kapattınız. Yandakinin bi önemi yok heralde.
    Geçmiş olsun
  • bu aracı perte çıkarmazlar gibi maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perte çıkmasa bile değer kaybını almaya çalışın. Sigorta yaparken 1000tl almasını biliyolar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.