Şimdi Ara

Hyundai'ye Neden Herkes Düşman (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sizde bora vardi sıfır ceed almayı düşünüyordunuz doğrumuyum?
    Almışsınız galiba hayirli olsun güzel tercih

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, tesekkirler. Ceedi aldim yaklasik 20 gun oldu. ben kargadan baska kus taniyan kesimdenim :) . siz hyundainin elestirilmesinden dem vurmussunuz. Ben kia tercihimden dolayi yasadiklarim konusuna hic girmeyeyim. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010-2012 arasında f/p olarak başarılı bir markaydı hyundai. sağlamlıkta o dönemki araçlarla benzerdi. (accent era hariç)
    günümüzde fiyatları gereksiz yüksek bir marka oldu.
    volkswagen'in izinden yürüyor kısacası.
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Tercihiniz cok iyi hocam kimsenin lafina bakmayin.Ayrıca KIA ayni sinifta hyundai'den kalite,işçilik gibi konularda daha üstün rio i20'den ceed i30'dan optima i40'tan sportage tucson'dan daha iyi bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

2010-2012 arasında f/p olarak başarılı bir markaydı hyundai. sağlamlıkta o dönemki araçlarla benzerdi. (accent era hariç)
    günümüzde fiyatları gereksiz yüksek bir marka oldu.
    volkswagen'in izinden yürüyor kısacası.

Kardes suan 85bin olan hyundai donaniminin vw muadili 110 bini gecmekte. Yani vw.nin yolunda gidiyor demek bence direk ön yargili bir yorum. Siz kisaca hyundai , kia tarzi bir arac almayacak kesimdesiniz. Cunku kendinizi şartlandirmissiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 7 Nisan 2016; 12:34:20 >
  • Bende ayni dusuncedeyim, kim ne derse desin aracimi seviyorum, tercihimden memnunum. Bu arada bu forumda boyle kia ya ovgu dolu laflar dikkat edin TEHLIKELI SULARDA YUZUYORSUNUZ!.. ;)

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    O kafadakiler açık söyleyeyim zerre umrumda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 7 Nisan 2016; 13:58:28 >
  • hyundai'nin bazı malum firmalar gibi burnu kalktı desem yeridir...Sanırım benim arabam tutuldu deyip...... veriyorlar coşkuyu.2015 ağustos sonunda şu an imzamdaki kulladığım aracımı 71 bine aldım(aksesuarlar dahil); liste fiyatı 72500 tl idi...Neredeyse alacağım dizel i30 elite aracı ise pazarlıkla 76500'e indirdim.Yanılmıyorsam liste fiyatı 80bin altında idi.Hadi 80 diyelim.Şu an i30 liste fiyatı 93100tl.yani 13bintl zam gelmiş. 71'e aldığım aurisin ise76450 yani 5450tl zam yemiş.Üstelik daha yeni makyajlanmıştı.Bunu sadece i30'un daha çok, aurisin daha az satması ile açıklayabiliriz.Ama o dönemde corolla 1.6 cvt advance 76500 iken şimdi 77bin civarı.Yani dediğim gibi hyundai vermiş coşkuyu tutabilene aşkolsun!!!!!!!!!!!!!Not:rakamlar belki 1-2 bin civarı oynayabilir...
  • Niye düşman olayım ki? Adamların yıllardır fabrikası harıl harıl otomobil üretiyor, ihraç ediyor. Binlerce insan ekmek yiyor, burdaki altyapı da ona paralel gelişiyor. Aşkla bakılan bazı markalar ülkeye çivi bile çakmamışken burada üretim yapan markalardan nefret edilmemek lazım bence. Tamam sevmeyebiliriz ama 'Iyyy Hyundai mi?' Diyerek nefret söyleminde bulunmanın bir anlamı yok ki. Her marka gelişiyor, yaptıklarımı yatırımların karşılığında daha iyi ürün yapıyolar ama daha maliyetli olduğu için daha pahalıya satılıyor haliyle. Biz daha kendi otomobilimizi üretmiyorken burda tesisi olan firmaların ürünlerini kullanmak lazım, en azından para dışarı çıkmaz.

• Hyundai eskisine göre çok daha iyi araçlar satıyor ama fiyatları fazla yükseltti bence. İnsanların kafasında uygun fiyatla alınabilen araç mantığı var. Dünya satışları gayet iyi. Accent Blue pahalı olmasına rağmen Bizz paketinde tek hava yastığı vardı, görünce çok şaşırmıştım. Hala tek hava yastığı koyabiliyorsan üst segmentte oyuncu olman zor.

• valla ben seviyorum herkese de tavsiye ediyorum. 2 sene önce i20 aldığımda da çok arkadaşım yapma etme ziyan edersin kendini dedi dinlemedim. 2 yılda periyodik bakım haricinde sanayiye uğramadım. dolayısıyla her şey tok kapı sesi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

Dusman olanlarin hepsinin, mutlaka bir kez accent era dan tokat veya sellektor yemisligi vardir

• benim gözümde hyundai ler , sessiz gayet konforlu, emsallerinden daha güçlü motorları olan, son derece seri ve atik fakat kaporta kalınlığı fazla olmayan, parça fiyatları kullanıcı dostu araçlar aklıma geliyor.

Yani bende ki imajı olumlu diyebilirim. Hele GENESİS gibi bir aracın benzerini bile yapamayan markalara aşık olupta hyundai a çamur atanları zevkle takip ediyoruz.
  • Bu forumun arabalarla ilgili tutumu da siyasete benziyor. Yerden yere vurulan araclar yok satiyor, cok begenilen araclar (i30, cee'd, 308) satis rakamlarinda yerlerde surunuyor. Herkes fakirlikten, terorden, egitim sisteminden, hukuk sisteminden dert yaniyor...ama her iki kisiden biri....malum....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enginis58 kullanıcısına yanıt
    Problem değil, sabah sabah birden zehir zemberek görünce . Aracınız hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 8 Haziran 2016; 12:01:57 >
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir yanlışlık oldu yazdiklarimin sizin yorumunuzla ilgisi yok size karşı degilim kusura bakma yazdıklarımı siliyorum sizde silin,tekrardan kusura bakmayın.

• Teşekkür ederim bu arada.

• Hyundai nin eleştirilme nedeni; 2012 Elantra baz donanımın 2016 yeni elantra baz donanımdan kat ve kat üstün olması olabilir mi?

Not:2012 Elantra kullanıcısıyım. Objektif olmak lazım

• Eskiden ucuz ve basit kasa sağlam motor üretirdi halk aabsı gibi bişeydi aynen yıllaaar yıllar önce vw'in halk arabası adı taşıyan volkwogen markası ile tosbağı imodelini üreterek pazara girişi gibi.Şimdi vw gibi premium olma havalarına girdi.

Hyunbdai'nin motorları halen önceki üretimleri olan aşağıdaki videoda bulunan motorları kadar sağlam mı tabiki bilemiyoruz.

Şimdiki motorları da sanırım artık böyle

• Evet maverick dediğiniz doğru bende alırken çok düşündüm ama sonuçta kullandıktan sonra çok hoşuma gitti fiyatta uygundur o zaman aldım 4000 km yaptım şimdilik çok memnunum. Donanım fakiri ama ☺

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.