Şimdi Ara

Hyundai'ye Neden Herkes Düşman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda bile sevmeyenler oldukça fazla teneke vs deniliyor.Yeni elantra,i30 vetucson bile gayet iyi araçlar ki genesis,sonata,Eguus,Santafeyi söylemiyorum bile amerikada millet deli gibi sonata,genesis ve santafe alıyor.
    Anlayamadım neresi teneke bu araclarin?Yoksa herkes E ve S class'a mı biniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 5 Nisan 2016; 1:17:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Merek ediyorum hyundai neden sevilmez?
    Forumda bile sevmeyenler oldukça fazla teneke vs deniliyor.Yeni elantra,i30 vetucson bile gayet iyi araçlar ki genesis,sonata,Eguus,Santafeyi söylemiyorum bile amerikada millet deli gibi sonata,genesis ve santafe alıyor.

forumu bu kadar umursama, gerçek hayatla burada yazılan şeyler arasında çok farklar var, üstelik gerçek hayatta bırak araba için tavsiyesini dinlemeyi oyuncak araba için bile fikrini sormayacağın çoluk çocuk dolu burası
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle evden çıkıyorum dışarısı,sokaklar forumun tam zittini gösteriyor.Sadece araba konusunda değil diğer bazı konulardada durum böyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmediğimiz yumurta kasa Accent bizim şirkette az daha dalya diyecekti. 650 bin km yaptı, şu an 700 binin üzerindedir.

Abe mersö , pmw var bildin mi, yağını suyunu goyuyon 500 bin gidiyo yaa diyenler gözümün önüne geliyordu ne zaman kilometreye baksam, sonra da bir gülme geliyor haliyle.

Ulan onlara yağ su koyuyosun da, Hyundai'ye plutonyum mu ekliyorlar ?

Neyse siz takılmayın onlara Hyundai iyi araba yapar. Hem kardeş ülke Güney Kore malı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Beğenmediğimiz yumurta kasa Accent bizim şirkette az daha dalya diyecekti. 650 bin km yaptı, şu an 700 binin üzerindedir.

Abe mersö , pmw var bildin mi, yağını suyunu goyuyon 500 bin gidiyo yaa diyenler gözümün önüne geliyordu ne zaman kilometreye baksam, sonra da bir gülme geliyor haliyle.

Ulan onlara yağ su koyuyosun da, Hyundai'ye plutonyum mu ekliyorlar ?

Neyse siz takılmayın onlara Hyundai iyi araba yapar. Hem kardeş ülke Güney Kore malı
    eskiden f/p olarak iyidiler.
    şimdi diğerlerine uyup arabadan bir donanımdan iki dizel farkından
    üç kazık hazılamışlar.
  • Accent yumurta,milenyum,admire,era
    Satildigi zamanlar fiyat performans arabalarıydı.
    Elantra xd ve xd2 super araçlar.
    Şimdikilerin zaten bir eksiği yok.

• düşmanlık demeyelim de cahillik, araştırmamak. Bizim halkımız biri ne derse peşinden gider forumda da geçerli bu olay. 4 litre yakan motora 11 litre yakıyo diyen gördüm ben hala daha aklıma gelir gülerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim pederinde o önyargisi i-20 alinca kirildi.
    Encap testlerinden bashetsemde zamaninda teneke diyordu, tipik yerli türk bakiş açısı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden hesaplı arabalar olduğu için halkın bu markalara sempatisi olurdu. Güncel Hyundai fiyatlarından sonra millet az bile yazıyor.

Zaten burada yazılıp çizilenler ile gerçek hayat aynı olsaydı Mazda 3'ün çok satması, Talisman'ın Passat'ı geçmesi vs. gerekirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Eskiden hesaplı arabalar olduğu için halkın bu markalara sempatisi olurdu. Güncel Hyundai fiyatlarından sonra millet az bile yazıyor.

Zaten burada yazılıp çizilenler ile gerçek hayat aynı olsaydı Mazda 3'ün çok satması, Talisman'ın Passat'ı geçmesi vs. gerekirdi.

Hacı adamlar eskiden ucuz marka stratejisi güdüyordu. O zamanın Dacia'sı idi.

Şimdi motor, şanzıman, altyapı gibi teknolojilere; kalite ve tasarım gibi detaylara yatırım yapıyorlar.

Marka böyle bi yola girmişken piyasa ile aynı olan fiyatları eleştirmek anlamsız. Otomobiller iyileşirken fiyatlar da yükselecek haliyle.

Sağlam fiyattan otomobil satmak VW veya Toyota 'ya özgü değil. Arabayı yapan fiyatını da çekiyor.

Bugün Elantra' nın rakiplerinden geri kalır yanı yok mesela. Fiyatı piyasaya göre uygun bile sayılır.

• Hyundai son yıllarda sınıf atladı. Milletimizin marka takıntısı var giderler bom boş arabalara sadece marka diye cok para verirler ve onla övünürler gidip inceleseler anlarlar ama Nato kafa nato mermer
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Merek ediyorum hyundai neden sevilmez?

forumu bu kadar umursama, gerçek hayatla burada yazılan şeyler arasında çok farklar var, üstelik gerçek hayatta bırak araba için tavsiyesini dinlemeyi oyuncak araba için bile fikrini sormayacağın çoluk çocuk dolu burası

Çocukta olsa fikirini söylemekte özgürdür.

Gelecek nesillerimiz onlar lütfen saygılı olalım.

• iPad işi ne oldu?

• Kirli Sermayenin bulaşmadığı, % 100 Koreli olan bir firmadır. Büyümesi durdurulamıyor, pazar payını arttırdıkça kirli firmalar kahroluyor. Batırmak için türlü yollar denedikçe ters tepti. Sanırım her türlü kötü yola başvurup toplumlarda bu şekilde bir algı da oluşturmak istiyorlar. Bundan sonraki aracım sıfır Hyundai olacak bu oyunlara inat
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Kirli Sermayenin bulaşmadığı, % 100 Koreli olan bir firmadır. Büyümesi durdurulamıyor, pazar payını arttırdıkça kirli firmalar kahroluyor. Batırmak için türlü yollar denedikçe ters tepti. Sanırım her türlü kötü yola başvurup toplumlarda bu şekilde bir algı da oluşturmak istiyorlar. Bundan sonraki aracım sıfır Hyundai olacak bu oyunlara inat
    Forumla reel birbirinden zıt o yüzden önce kendi tecrübelerine güveneceksin
  • 0 km 2004 model accent almıştık.7 sene babam bindi son 3 sene de ben binip 2014 te sattım. Satana kadar her Hagi bir sorun cikarmadi (93.000kmde satildi).ancak şunu kabul etmek gerekir ki o dönemdeki toyota -honda-vw -opel kadar güvenli ve donanımli değildi.

• Hyundai su an dunyanin en buyuk 5 otomobil markasindan biri oldu, son 10 yilin en cok buyuyen markasi. Gercekten cok gelistirdiler kendilerini ve yeni arabalari cok iyi. Sen bu foruma bakma bu konuda, tabi ki fikrini alacagin insanlar olacak ama sokakta gordugun mazda3 sayisi kadar gercekcidir bazi yorumlar. Teneke denen firma her aracina en az 5 elantraya 7 sene garanti veriyor. Ya adamlar enayi kendi araclarina gereksiz guveniyor, ya da baskasi anladin sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valentinus -- 5 Nisan 2016; 9:09:23 >
  • Hyundainin fiyatlarına abarti diyenler piyasa arabalarına baksinlar.tiguan 125ps motorla 85k dan geldi tucsonu goruyoruz.elantra mexicano jettayla kiyaslanacak araba degil,bos konusuluyor herzamanki gibi.adamlar deli gibi araba satiyor yine yaranamiyor birilerine.ortada nefret yok otomobil cehaleti var

• quote:

Orijinalden alıntı: Valentinus

Hyundai su an dunyanin en buyuk 5 otomobil markasindan biri oldu, son 10 yilin en cok buyuyen markasi. Gercekten cok gelistirdiler kendilerini ve yeni arabalari cok iyi. Sen bu foruma bakma bu konuda, tabi ki fikrini alacagin insanlar olacak ama sokakta gordugun mazda3 sayisi kadar gercekcidir bazi yorumlar. Teneke denen firma her aracina en az 5 elantraya 7 sene garanti veriyor. Ya adamlar enayi kendi araclarina gereksiz guveniyor, ya da baskasi anladin sen
    Accent blue nun ön tamponunu sanayide usta takarken gördüm, o kadar dandik ki , ince, pelte gibi tampon sallanıyor elle tutunca. gerisi nasıldır kim bilir. o yüzden almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

Accent blue nun ön tamponunu sanayide usta takarken gördüm, o kadar dandik ki , ince, pelte gibi tampon sallanıyor elle tutunca. gerisi nasıldır kim bilir. o yüzden almam.

Alıntıları Göster
    Evet. Hyundai'yi sevmiyorum. Özellikle Accent Era'ları. Çünkü yakıt düşmanı. Yakıt canavarı. Buna karşılık ta deposu küçük. Fakat İ serisinden itibaren yakıt sarfiyatını düştüğünü söylüyorlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.